ΤΟΠΙΚΟ

Σκόραραν για τον συνάνθρωπο οι Παλαίμαχοι του Θησέα και η Αστυνομία

σκόραραν-για-τον-συνάνθρωπο-οι-παλαίμ-242561

Στο βοηθητικό του ΕΑΚ χθες «χτύπησε η καρδιά» της αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο, με τις ομάδες των Παλαίμαχων του Θησέα Αγριάς και της Αστυνομίας να παίζουν ποδόσφαιρο, βάζοντας γκολ αγάπης.

Οι Παλαίμαχοι του Θησέα συναντήθηκαν με την Αστυνομία για καλό σκοπό και σε ένα ακόμη φιλικό αγώνα ποδοσφαίρου φιλανθρωπικού χαρακτήρα, προσφέροντας χρήματα και αγαθά που συγκεντρώθηκαν για οικογένειες που το έχουν ανάγκη.

Ο Διευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας, Μιλτιάδης Αλεξάκης, ανέφερε σχετικά με τον αγώνα: «Είμαστε εδώ στο βοηθητικό γήπεδο του ΕΑΚ Βόλου, όπου διοργανώνεται για φιλανθρωπικό σκοπό αγώνας ποδοσφαίρου μεταξύ της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας και των Παλαίμαχων του Θησέα Αγριάς. Αυτός ο φιλανθρωπικός αγώνας είναι μια αξιέπαινη συλλογική προσπάθεια των συνδικαλιστικών ενώσεων της Διεύθυνσης Μαγνησίας.

Η Ελληνική Αστυνομία, παράλληλα με την κοινωνική αποστολή της με την πρόληψη και την καταστολή του εγκλήματος, στηρίζει πρωτοβουλίες και δράσεις ευπαθών κοινωνικών ομάδων τόσο κατά την περίοδο εορταστικών εκδηλώσεων όσο και καθημερινά.

Χρόνια πολλά και καλές γιορτές σε όλους».

Ο Μιχάλης Μυλωνάς, πρόεδρος του συλλόγου Παλαίμαχων του Θησέας Αγριάς, επεσήμανε: «Εύχομαι χρόνια πολλά σε όλους και να έχουμε καλά Χριστούγεννα με υγεία. Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα της Αστυνομίας και συγκεκριμένα τον κ. Λευτέρη Αναδιώτη, ο οποίος μετά από δική μου πρόταση είπε να κάνουμε αυτό το φιλικό, ώστε να δώσουμε σε κάποιες οικογένειες στην Αγριά την αγάπη μας. Αυτά τα παιχνίδια ενώνουν τους ανθρώπους και δίνουν στοργή και αγάπη σε οικογένειες που έχουν οικονομικό πρόβλημα. Θέλω να ευχαριστήσω την Αστυνομία, τον κ. Αλεξάκη, όλα τα παιδιά, όλους τους αθλητές και όλους τους παλαιμάχους του Θησέα. Εδώ ήρθαμε να παίξουμε με αγάπη».

Ο Λευτέρης Αναδιώτης από τη μεριά του επεσήμανε: «Αποδεχθήκαμε το κάλεσμα των παλαίμαχων του Θησέα Αγριάς, για να συμμετάσχουμε σε ακόμη έναν φιλανθρωπικό αγώνα. Σκοπός είναι αυτές τις ημέρες που έρχονται να δώσουμε αγάπη σε συνανθρώπους μας που το έχουν περισσότερο ανάγκη. Η Αστυνομία και η Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας είναι αρωγός σε τέτοιου είδους δράσεις. Επί τη ευκαιρία των εορτών να εκφράσω τις θερμότερες μου ευχές για υγεία, αγάπη και αλληλεγγύη».

Τέλος, ο κ. Στέφανος Καρκάλης σχολίασε: «Η τοπική διοίκηση της Διεθνούς Ενωσης Αστυνομικών και η Ενωση Αστυνομικών Υπαλλήλων συμμετέχουμε σε τέτοιες εκδηλώσεις και συμβάλλουμε βοηθώντας συνανθρώπους μας, που το έχουν άμεση ανάγκη. Εύχομαι σε όλους χρόνια πολλά και καλές γιορτές με υγεία και με προσοχή λόγω των μέτρων».

Με την ομάδα του Θησέα Αγριάς συμμετείχαν: Κολυνδρίνης, Βαλαρούτσος, Μυλωνάς, Σαραφίδης, Μάνος, Παπαδήμας, Κόρμπας, Μούτος, Μαλακασιώτης, Τζοβάρας, Μαλανδρίνος, Κουλαξής, Κρυονερίτης, Αλιάτης, Θεοδωρίδης, Κατσιάκης, Μπέκας, Κοκκινίδης, Παρίσης.

Με την ομάδα της Αστυνομίας αγωνίστηκαν οι: Γεώργογλου, Τουρσούγκας, Κατσίκας, Τόλιας, Μαντάς, Καυκούλας, Καραγιώργος, Βουλτσίδης, Αναδιώτης, Κυρίτσης, Μπόλτσης, Ακρίβος, Πήχας.

Οι Παλαίμαχοι του Θησέα Αγριάς

Η ομάδα της Αστυνομίας

ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου