ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Θέλει να διεκδικήσει την πρόκριση η Νίκη

θέλει-να-διεκδικήσει-την-πρόκριση-η-νί-248013

Μπορεί η Νίκη Βόλου να ηττήθηκε στο πρώτο παιχνίδι της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος με 0-1 από τον Παναιτωλικό στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, σήμερα όμως θέλει να διεκδικήσει τις όποιες πιθανότητες, για να πάρει την πρόκριση.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Στις 17:00 στο γήπεδο του Αγρινίου η Νίκη Βόλου έχει την τελευταία της αγωνιστική υποχρέωση για το 2021, θέλοντας να φανεί πρωτίστως και πάλι ανταγωνιστική απέναντι σε μια ομάδα ανώτερης κατηγορίας, όπως έκανε και στο πρώτο παιχνίδι του Πανθεσσαλικού Σταδίου.

Το αποτέλεσμα βέβαια ήταν υπέρ της ομάδας του Γιάννη Αναστασίου, με τη Νίκη να έχει τις δικές της χαμένες ευκαιρίες, για να σκοράρει, παίζοντας μάλιστα με μία «πειραματική» σύνθεση κόντρα στους Αγρινιώτες.

Σήμερα ο Αλέκος Βοσνιάδης θα στερηθεί και πάλι τον τραυματία Ξενοφώντα Πάνο, όπως έγινε και στο πρώτο παιχνίδι, ενώ εκτός αποστολής έμεινε και ο Λούκας Μπόσιο.

Με τα περισσότερα «όπλα» στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας, την κυανόλευκη αποστολή, που βρίσκεται από χθες στο Αγρίνιο, αποτελούν οι εξής 22 ποδοσφαιριστές: Μπάγιτς, Περιστερίδης, Αποστολίδης, Γ. Κυρίτσης, Τζοβάρας, Παναγιωτίδης, Ανδρέου, Γρομητσάρης, Αλιατίδης, Τσιμπούκας, Κυριακίδης, Μέτσε, Τσουκαλάς, Μπάλλας, Γκαρσία, Κάσσος, Βασιλείου, Μιράντα, Βλαχομήτρος, Αλτιντζής, Ροχάνο και Τζιώρας.

Βασιλείου: «Για το καλύτερο δυνατό»

Δηλώσεις, στο πλαίσιο της σημερινής αναμέτρησης της Νίκης Βόλου, με αντίπαλο τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο έκανε ο ποδοσφαιριστής των κυανόλευκων Θωμάς Βασιλείου. Αναλυτικά όσα είπε: «Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για εμάς, το τελευταίο για το 2021. Η προετοιμασία μας για την αναμέτρηση κύλησε ομαλά. Προφανώς, έχουμε εικόνα του αντιπάλου, είναι μια πολύ καλή ομάδα, η οποία, στα τελευταία της παιχνίδια στο πρωτάθλημα, πήρε κάποια σημαντικά αποτελέσματα.

Στο πρώτο παιχνίδι, στην έδρα μας, δείξαμε πως μπορούμε να αντιμετωπίσουμε «στα ίσια» τον Παναιτωλικό, παρά την ήττα μας. Πάμε στο Αγρίνιο να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Θα δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Χωρίς Μελίσσα

Αφήνοντας εκτός τον βασικό του τερματοφύλακα, Νίκο Μελίσσα, ο προπονητής του Παναιτωλικού, Γιάννης Αναστασίου, συμπεριέλαβε 21 ποδοσφαιριστές στην αποστολή για τους Αγρινιώτες, που είναι οι: Ροντρίγκες, Αποστολάκης, Χουχούμης, Αντούνες, Καρέλης, Λούι, Βέργος, Μπαρμπόσα, Κορνέλιους, Ντουάρτε, Χ. Μπελεβώνης, Φλόρες, Περέιρα, Φυτόπουλος, Παρδαλός, Μεντόσα, Σκιαδάς, Τσιγγάρας, Στ. Μπελεβώνης, Μπακαδήμας, Μαλής.

Χθες οι Αγρινιώτες ανακοίνωσαν και την πρώτη τους χειμερινή μεταγραφή, που είναι ο 32χρονος μέσος, Γιόχαν Μάρτενσον. Ο έμπειρος μέσος στη διάρκεια της καριέρας του έχει αγωνιστεί κυρίως σε Σουηδία με την Γκάις, την Ελσινμποργκ και την τελευταία τριετία με την Ερεμπρο, ενώ έχε αγωνιστεί και τρία χρόνια στην Ολλανδία με τη φανέλα της Ουτρέχτης.

Με τον «γουρλή» Γκορτσίλα

Δεν θα είναι τελικά ο Σπυρίδων Ζαμπάλας αυτός που θα διευθύνει τη σημερινή αναμέτρηση στο Αγρίνιο, ανάμεσα σε Νίκη Βόλου και Παναιτωλικό, με την ΕΠΟ να προχωρά σε αλλαγές, μετά τους αρχικούς ορισμούς, οι οποίοι ακυρώθηκαν προχθές Δευτέρα. Ετσι, στο Αγρίνιο σήμερα διαιτητής θα είναι ο Ευστάθιος Γκορτσίλας από τον σύνδεσμο διαιτητών Θεσσαλονίκης, με τον κ. Ζαμπάλα να ορίζεται στο παιχνίδι της Καρδίτσας.

Βοηθοί του κ. Γκορτσίλα θα είναι οι κ.κ. Παπαδόπουλος, Μωυσίαδης και 4ος ο Μπαΐλης.

Ο διεθνής Γκορτσίλας είχε σφυρίξει την περασμένη Κυριακή στο «Καραϊσκάκης», την αναμέτρηση ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Λαμία.

Πριν από έξι χρόνια ο Γκορτσίλας είχε σφυρίξει δύο παιχνίδια της Νίκης Βόλου, στα οποία οι κυανόλευκοι κέρδισαν και στα δύο σε επίπεδο Γ’ Εθνικής.

Συγκεκριμένα στις 25/11/15: Νίκη Βόλου-Αχέρων Καναλακίου (1-0) και στις 11/10/15: Νίκη Βόλου-Πιερικός (2-1). Αξιοσημείωτο είναι πως και στα δύο παιχνίδια, από ένα γκολ είχε πετύχει ο Νέτι Μέτσε, που είναι και σήμερα στην αποστολή των κυανόλευκων.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου