ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Αναχωρεί για Αγρίνιο

αναχωρεί-για-αγρίνιο-248906

Θέλοντας να κάνει την έκπληξη και να ανατρέψει το εις βάρος της 0-1 από το πρώτο παιχνίδι στο Πανθεσσαλικό, η Νίκη Βόλου ταξιδεύει σήμερα για το Αγρίνιο, όπου αύριο το απόγευμα (17:00) θα τεθεί αντιμέτωπη με τον Παναιτωλικό.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Οι κυανόλευκοι αν και ήταν καλύτεροι, παρά τις αλλαγές στο βασικό τους σχήμα, είχαν ηττηθεί από την ομάδα του Παναιτωλικού στο πρώτο παιχνίδι για τη φάση των 16 του Κυπέλλου Ελλάδος και αύριο καλούνται να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό απέναντι σε μία ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας, στο τελευταίο παιχνίδι για το 2021.

Με το παιχνίδι κόντρα στον Αλμωπό να μην διεξάγεται την περασμένη Κυριακή κι έχοντας ρεπό για τη 10η αγωνιστική, οι κυανόλευκοι ρίχνουν αυλαία αύριο στο Αγρίνιο, θέλοντας ως δώρο Χριστουγέννων την πρόκριση.

Κάτι τέτοιο μπορεί να φαντάζει δύσκολο, αλλά με βάση την εικόνα του πρώτου αγώνα, σίγουρα οι παίκτες του Αλέκου Βοσνιάδη δικαιούνται κάτι παραπάνω από τους διπλούς αγώνες, κόντρα στη φορμαρισμένη ομάδα του Γιάννη Αναστασίου, που το περασμένο Σάββατο επικράτησε με 2-1 του Ατρομήτου για το πρωτάθλημα της Super League 1.

Ο προπονητής της Νίκης Βόλου, Αλέκος Βοσνιάδης, επανέλαβε σε δηλώσεις του πως θέλει η ομάδα του να εξαντλήσει τις όποιες πιθανότητες έχει, αναφέροντας: «Είχαμε πει και στο ματς του Πανθεσσαλικού, όταν είχαμε παίξει πολύ καλά και κόντρα στη ροή του παιχνιδιού δεχθήκαμε ένα γκολ και μειώθηκαν οι πιθανότητές μας, πως εμείς θέλουμε να τις εξαντλήσουμε. Θα παίξουμε απέναντι σε μία ομάδα SL1 που έχει το πλεονέκτημα. Μακάρι να βρούμε τον τρόπο και να πάρουμε το αποτέλεσμα που θα μας δώσει τη δυνατότητα να συνεχίσουμε στον θεσμό. Γι’ αυτό θα πάμε», ενώ για την αναβολή του παιχνιδιού με τον Αλμωπό επεσήμανε: «Εμείς πρέπει να κρατήσουμε την ομάδα στο επίπεδο που πρέπει, μέσω των προπονήσεων, μέχρι τον επαναληπτικό με τον Παναιτωλικό. Από κει και μετά έχουμε να κάνουμε γρήγορα πράγματα που θα καλυτερεύσουν τη συνέχεια μας σαν ομάδα. Πάμε στο επόμενο παιχνίδι, είμαστε εδώ, μία ομάδα που βλέπει τελείως διαφορετικά το πρωτάθλημα, η διοίκησή της έχει τελείως διαφορετική φιλοσοφία και πραγματικά θέλουμε να βοηθήσουμε ώστε να καλυτερεύσει η εικόνα της SL2. Συνεχίζουμε και μ’ αυτό το πνεύμα θα πάμε μέχρι το τέλος. Πιστεύω πως θα κάνουμε μία ομάδα για την οποία ο κόσμος της θα είναι περήφανος. Η Νίκη είναι μία ομάδα που επιστρέφει μετά από πολύ χρόνο σ’ αυτό το επίπεδο. Θέλει βελτίωση σε όλους τους τομείς της. Στη λειτουργία της, στην καθημερινότητά της. Όλα αυτά θα γίνουν τη φετινή χρονιά, χτίζοντας μία ομάδα που θα μπορεί να την εμπιστεύεται ο κόσμος, να την υποστηρίζει, να έρχεται δίπλα και με τη δυναμική που έχει αυτή η ομάδα να πετύχει στο μέλλον μεγαλύτερα πράγματα».

«Ευχαρίστησε» την Ερασιτεχνική

Η Δ.Ε. μπάσκετ της Νίκης, με ανακοίνωση της «ευχαρίστησε» τη διοίκηση της Ερασιτεχνικής, κάνοντας λόγο για αθέτηση συμφωνίας περί των εξόδων μετακίνησης, αναφέροντας σχετικά: «Ευχαριστούμε τη διοίκηση της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου για την κάλυψη των μεταφορικών εξόδων των τριών εκτός έδρας παιχνιδιών του ανδρικού τμήματος της ομάδας μας (Τιτάνες Παλαμά, Ερμής Σχηματαρίου, Αίολος Τρικάλων).

Ενημερώνουμε τον φίλαθλο κόσμο της Νίκης Βόλου ότι πλέον τα μεταφορικά έξοδα των εκτός έδρας αγώνων θα καλύπτονται αποκλειστικά από την Δ.Ε., όπως και τα τελευταία έξι χρόνια.

Για ακόμη μια φορά γινόμαστε στο ίδιο έργο θεατές, καθώς η αθέτηση της περσινής χρονιάς μια εβδομάδα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος επαναλαμβάνεται και φέτος 2 μόλις ημέρες πριν τον επόμενο εκτός έδρας αγώνα μας.

Σαν Διοικούσα Επιτροπή δεσμευόμαστε απέναντι στους αθλητές, τους προπονητές αλλά και τον κόσμο της Νίκης Βόλου ότι θα είμαστε παρόντες δίπλα στην ομάδα και φερέγγυοι έναντι όλων μέχρι το τέλος της αγωνιστικής χρονιάς».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου