ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

«Η Νίκη δεν μπορεί να διεκδικήσει στα χαρτιά το ματς με τον Αλμωπό»

η-νίκη-δεν-μπορεί-να-διεκδικήσει-στα-χ-252033

Βάσει προγράμματος η Νίκη Βόλου θα έπαιζε χθες με τον Αλμωπό Αριδαίας, αλλά το παιχνίδι για την 9η αγωνιστική του Βορείου Ομίλου της Super League 2 δεν ορίστηκε την περασμένη εβδομάδα από τη διοργανώτρια αρχή, με την ομάδα της Πέλλας να… κερδίζει έστω και προσωρινά την επιστροφή της στο πρωτάθλημα, με απόφαση την περασμένη Παρασκευή.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Το παιχνίδι της Νίκης Βόλου με τον Αλμωπό αναβλήθηκε λόγω της ανάκλησης του πιστοποιητικού της ομάδας από την Αριδαία, αλλά μετά τη δικαίωση της στο Διοικητικό Εφετείο ο αγώνας θα ορισθεί σε νέα ημερομηνία, πλέον τον Ιανουάριο του 2022.

Η Νίκη Βόλου δεν θα μπορούσε να διεκδικήσει το παιχνίδι στα χαρτιά κι αυτό τόνισε ο υπεύθυνος επικοινωνίας της βολιώτικης ΠΑΕ, Κώστας Καραγεωργόπουλος, με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό Blue Heart Fm.

Συγκεκριμένα για όσα ακούστηκαν περί Αλμωπού κι αν η Νίκη θα μπορούσε να διεκδικήσει το παιχνίδι στα χαρτιά, όπως έκανε ο Λεβαδειακός με τη Ζάκυνθο:

«Στην επικοινωνιακή πολιτική που θέλουμε να χαράξουμε, είναι λίγο ανώφελο να απαντάμε σε 1000 διαφορετικές φωνές. Δεν θα ξεμπερδέψουμε ποτέ. Είναι άσχημο να δημιουργούνται εντυπώσεις. Δεν είμαι νομικός, αλλά από καθαρά νομικής φύσεως, η διοίκηση της ομάδας ασχολείται καθημερινά μ’ αυτά τα ζητήματα.

Εχει συνεχώς τα μάτια της ανοιχτά και δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω, δουλεύοντας καθημερινά προς τη σωστή κατεύθυνση και προς όφελος της ομάδας. Ποτέ δεν θα άφηνε κάτι να περάσει, αν είχε τη δυνατότητα και ήταν για το συμφέρον της, όπως ειπώθηκε να πάρουμε το παιχνίδι στα χαρτιά με τον Αλμωπό, όπως έκανε ο Λεβαδειακός με τη Ζάκυνθο.

Το παιχνίδι ανάμεσα στη Ζάκυνθο και τον Λεβαδειακό είχε οριστεί κι έτσι ο Λεβαδειακός το διεκδίκησε νομικά, αλλά το ματς Αλμωπός-Νίκη Βόλου δεν ορίστηκε ποτέ. Αυτό σημαίνει πως η Νίκη Βόλου δεν έχει κανένα έννομο συμφέρον και δεν μπορεί να διεκδικήσει κανένα βαθμό στα χαρτιά και στα δικαστήρια. Είναι πάρα πολύ απλό.

Στη μία περίπτωση το παιχνίδι ορίστηκε και ο Λεβαδειακός δικαιώθηκε, κάτι που δεν έγινε για το παιχνίδι της Νίκης με τον Αλμωπό. Είναι ανώφελο να σχολιάζουμε πλέον τα τεκταινόμενα στη Super League 2 και τα ευτράπελα. Το παιχνίδι θα οριστεί, όπως φαίνεται, εμείς ασχολούμαστε με το αγωνιστικό κομμάτι. Οι πρώτες πληροφορίες για ορισμό του αγώνα είναι για μέσα προς τέλη Ιανουαρίου».

Για το παιχνίδι με την Καβάλα: «Ενα από τα ευτράπελα της κατηγορίας το είδαμε και στο παιχνίδι με την Καβάλα στο Πανθεσσαλικό. Είναι κρίμα για μια τόσο ιστορική ομάδα όπως είναι η Καβάλα, την οποία σεβαστήκαμε, όπως της αρμόζει. Οσοι είδαν το ματς καταλαβαίνουν πως το σκορ θα μπορούσε να είναι πολύ μεγαλύτερο. Το παιχνίδι της Πέμπτης, όπως και κάθε παιχνίδι που έχει συμμετάσχει η Καβάλα δεν χωρά ιδιαίτερη κριτική.

Είναι μια πολύ δυσάρεστη συνέπεια όσων εκτυλίχθηκαν το καλοκαίρι, με ομάδες να μπαίνουν και να αποχωρούν. Φυσικά και μας θλίβει αυτό ως διοίκηση, και όπου σταθούν κι όπου βρεθούν οι κ.κ. Παπακωνσταντίνου και Βενέτης έχουν πει πως δεν λειτουργούν μόνο προς το συμφέρον της ομάδας μας, αλλά για το συμφέρον του ελληνικού ποδοσφαίρου, προκειμένου να βελτιωθεί το προϊόν. Περιμένουμε να μπούμε σε μια διαδικασία καθαρά αγωνιστικών ζητημάτων. Επειδή αναφέρθηκε πώς μπορούμε να πάρουμε ένα παιχνίδι, να είναι σίγουρος ο κόσμος πως ασχολείται καθημερινά και συνεχόμενα η διοίκηση και δεν θα άφηνε ποτέ κάτι να πέσει κάτω και ειδικά τόσο σημαντικό προς όφελος της ομάδας».

Τέλος, σχετικά με τη διάθεση των καρτών διαρκείας σχολίασε: «Πρέπει να παρατείνουμε την προθεσμία για την παράδοση των καρτών διαρκείας. Η διάθεση των καρτών σε όσους δεν τις προμηθεύτηκαν, θα γίνεται από Δευτέρα (σ.σ. σήμερα) μέχρι Παρασκευή το πρωί στο Πανθεσσαλικό Στάδιο στα γραφεία της ΠΑΕ Νίκη Βόλου από τις 10:00-15:00 και στο Παντελής Μαγουλάς από τις 16:30-19:00».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου