ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Ανάσα με Καβάλα παίρνει σήμερα η Νίκη Βόλου

ανάσα-με-καβάλα-παίρνει-σήμερα-η-νίκη-β-259348

Το σερί των τριών συνεχόμενων ηττών λαμβάνει τέλος σήμερα για τη Νίκη Βόλου, που της δίνεται η ευκαιρία, μέσω Καβάλας, να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Super League 2, στις 15:00 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Οι κυανόλευκοι μετά τις ήττες σε Κύπελλο (από Παναιτωλικό) και πρωτάθλημα (από Ξάνθη και Θεσπρωτό), θέλουν ένα νέο νικηφόρο σερί, αντιμετωπίζοντας σήμερα την ομάδα της Καβάλας, που αποτελεί τον πιο αδύναμο αντίπαλο της κατηγορίας, αφού απαρτίζεται από ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές και μέχρι σήμερα έχει δεχθεί 29 γκολ σε 5 μόλις αναμετρήσεις.

Σίγουρα το fair play στο σημερινό παιχνίδι δεν πρέπει να αποτελέσει άγνωστη έννοια για τους γηπεδούχους, που θα βρεθούν απέναντι σε ποδοσφαιριστές, που επέλεξαν να φορέσουν τη φανέλα της Καβάλας, τιμώντας την ομάδα της πόλης τους, μετά τα όσα τραγελαφικά έγιναν και φέτος. Τελευταία ήττα για τους Καβαλιώτες ήταν εντός έδρας από τον Αλμωπό Αριδαίας με 0-6, έχοντας χάσει με 7-0 από τον Θεσπρωτό, 0-6 από την Ξάνθη, 7-0 από τον Πιερικό και 3-0 από τον Απόλλωνα Πόντου.

Κόντρα στην ουραγό και μοναδική ομάδα της κατηγορίας, που από χθες δεν έχει βαθμό, δεν τίθεται φυσικά θέμα νικητή για την ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη, που πιθανότατα θα δώσει χρόνο συμμετοχής και σε ποδοσφαιριστές, είτε που δεν έπαιξαν μέχρι σήμερα, είτε που είχαν ελάχιστο χρόνο συμμετοχής.

Όσον αφορά στο «ιατρικό δελτίο» η Νίκη Βόλου θα στερηθεί των υπηρεσιών του Ξενοφώντα Πάνου, που αποχώρησε τραυματίας από την Ηγουμενίτσα, ενώ επιστρέφουν και πάλι οι Μάνος Αλιατίδης, Ανδρέας Βλαχομήτρος και Λούκας Γκαρσία.

Η προετοιμασία για το σημερινό παιχνίδι ολοκληρώθηκε με προπόνηση στο βοηθητικό του Πανθεσσαλικού Σταδίου χθες και όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι διαθέσιμοι.

Διευκρινίσεις για φιλάθλους

Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Νίκη Βόλου έκανε γνωστή τη διαδικασία εισόδου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο για το σημερινό παιχνίδι, αλλά και τις τιμές των εισιτηρίων.

Αναλυτικά: «Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ενημερώνει τον φίλαθλο κόσμο της για τις τιμές και τη διάθεση των εισιτηρίων, καθώς και για τη διαδικασία εισόδου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, για την αναμέτρηση κόντρα στην Καβάλα, στο πλαίσιο της όγδοης αγωνιστικής του πρωταθλήματος του Α’ Ομίλου της Betsson Super League 2, σήμερα Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου, στις 15:00.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής:

Ανατολική κερκίδα: 10 ευρώ

Σκεπαστή κερκίδα, εκτός επισήμων: 15 ευρώ

Θύρα Επισήμων: 25 ευρώ

Τα παιδιά, ηλικίας 12 ετών και κάτω, εισέρχονται στο γήπεδο δωρεάν, με απαραίτητη τη συνοδεία τους από κάποιον ενήλικα.

Τα εισιτήρια θα πωλούνται από το εκδοτήριο της Α’ Πεζογέφυρας του Πανθεσσαλικού Σταδίου, κατά την ημέρα διεξαγωγής της αναμέτρησης, από τις 10 το πρωί. Οι θύρες του Πανθεσσαλικού Σταδίου θα ανοίξουν για τον κόσμο, δύο ώρες πριν την έναρξη της αναμέτρησης (13:00). Για την αποφυγή συνωστισμού, παρακαλούνται οι φίλαθλοι να προσέλθουν στο γήπεδο, όσο το δυνατόν νωρίτερα. Ισχύουν όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά δεδομένα, σύμφωνα με τις κρατικές επιταγές (επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης, εντός του τελευταίου εξαμήνου, για ενήλικες, αρνητικό self-test για παιδιά κάτω των 12 ετών, αρνητικό rapid-test για ανήλικους από 13, έως 17 ετών – χρήση μάσκας).

Σημειώνεται πως ο περιβάλλοντας χώρος του γηπέδου θα περιφρουρείται από ισχυρή ιδιωτική ασφάλεια. Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου καθιστά σαφές πως όποιος συλληφθεί να επιχειρεί να εισέλθει στο Πανθεσσαλικό χωρίς εισιτήριο, θα έχει όλες τις συνέπειες που προβλέπει ο νόμος».

Αποβάλλεται ο Αλμωπός

Η διοργανώτρια αρχή της Super League 2 έκανε γνωστό την περασμένη Τρίτη πως ο αγώνας ανάμεσα σε Αλμωπό Αριδαίας και Νίκη Βόλου για την 9η αγωνιστική δεν θα οριστεί μετά από ανάκληση του πιστοποιητικού συμμετοχής από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού της ομάδας από την Πέλλα και χθες η καμπάνα ήχησε ακόμη πιο βαριά.

Συγκεκριμένα όπως ανακοινώθηκε, ο Αλμωπός Αριδαίας αποβάλλεται από το πρωτάθλημα της Super League 2, κάτι που αναμένεται πάντως να έχει και συνέχεια και δικαστικό πλέον αγώνα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Super League 2: «Με έγγραφο της Ε.Ε.Α. μας γνωστοποιήθηκε η από 14/12/21 απόφαση της επιτροπής, με την οποία ανακλήθηκε το χορηγηθέν πιστοποιητικό συμμετοχής της ΠΑΕ ΑΛΜΩΨ ΑΠΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ 2020. Συνεπώς σύμφωνα με το άρθρο 57 παρ3 του Ν4809/21, η ΠΑΕ ΑΛΜΩΨ ΑΡΙΔΑΙΑΣ 2020 αποβάλλεται από το πρωτάθλημα Betsson Super League 2 αγωνιστικής περιόδου 2021-22».

Μπαϊρακτάρης με Καβάλα

Την αναμέτρηση ανάμεσα σε Νίκη Βόλου και Καβάλα θα διευθύνει ο Κωνσταντίνος Μπαϊρακτάρης από την ΕΠΣ Αθηνών. Βοηθοί του θα είναι οι Δημήτρης Αλέξανδρος Σταυρογλου και Χρήστος Νικολάου από την ίδια ΕΠΣ. Τέταρτος διαιτητής ορίσθηκε ο Σπύρος Νικολάου (Αθηνών), ενώ παρατηρητής του αγώνα θα είναι ο Ιωάννης Καλύβας (Ευρυτανίας).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου