ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Ψάχνει λύση στο πρόβλημα

ψάχνει-λύση-στο-πρόβλημα-262408

Η 7η αγωνιστική δεν στέφθηκε από επιτυχία για την ομάδα της Νίκης Βόλου, που επέστρεψε από την Ηγουμενίτσα με άδειες αποσκευές και προβληματισμό για την επόμενη μέρα.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Όσα δήλωσε μετά το τέλος της αναμέτρησης ο τεχνικός των κυανόλευκων Αλέκος Βοσνιάδης θα πρέπει σίγουρα να ταρακουνήσουν άπαντες στο ποδοσφαιρικό τμήμα, συμπεριλαμβανομένων ποδοσφαιριστών και τεχνικού τιμ.

Οι τρεις ήττες στα τελευταία τρία παιχνίδια σίγουρα δεν ήταν στο πρόγραμμα των κυανόλευκων, που αν και άξιζαν κάτι περισσότερο απέναντι σε Παναιτωλικό και Ξάνθη, σίγουρα δεν μπορούν να ισχυριστούν το ίδιο και για το παιχνίδι με τον Θεσπρωτό.

Η Νίκη δεν… μπήκε ποτέ στο πνεύμα του αγώνα της Ηγουμενίτσας, τα δύο «γρήγορα» γκολ αιφνιδίασαν τους φιλοξενούμενους, που επέλεξαν ανορθόδοξα να κάνουν τα αδύνατα – δυνατά, γνωρίζοντας τελικά τη δεύτερη σερί ήττα στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Πλέον η Νίκη έχει την ευκαιρία να επιστρέψει στις νίκες μέσω του παιχνιδιού απέναντι στην Καβάλα την ερχόμενη Πέμπτη στις 15:00 στο Πανθεσσαλικό, σε ένα παιχνίδι – προπόνηση κόντρα στην πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου και της κατηγορίας.

Στη συνέχεια οι κυανόλευκοι θα ξαναπαίξουν για την 9η αγωνιστική την Κυριακή (19/12) στην Αριδαία με τον Αλμωπό, ματς το οποίο θα είναι το τελευταίο του πρωταθλήματος για το 2021 και ακολουθεί η ρεβάνς Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό, που θα είναι και το τελευταίο παιχνίδι για το 2021 και στο οποίο οι κυανόλευκοι θα πρέπει να τα δώσουν όλα για την υπέρβαση στο Αγρίνιο, έχοντας χάσει στο πρώτο παιχνίδι στο Πανθεσσαλικό.

Στη συνέχεια και για τη 10η αγωνιστική η Νίκη Βόλου θα κάνει το ρεπό της την Τετάρτη 29/12, για να επιστρέψει και πάλι το 2022 για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό Βόλου, ως γηπεδούχος την Τετάρτη 5 Ιανουαρίου.

Μπαϊρακτάρης με Καβάλα

Τους διαιτητές για την 8η αγωνιστική της Super League 2, ανακοίνωσε η ΚΕΔ/ΕΠΟ. Την αναμέτρηση ανάμεσα στη Νίκη Βόλου και την Καβάλα, που θα διεξαχθεί την Πέμπτη 16/12 στις 15:00, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, θα διευθύνει ο Κωνσταντίνος Μπαϊρακτάρης από την ΕΠΣ Αθηνών. Βοηθοί του θα είναι οι Δημήτρης Αλέξανδρος Σταυρογλου και Χρήστος Νικολάου από την ίδια ΕΠΣ. Τέταρτος διαιτητής ορίσθηκε ο Σπύρος Νικολάου (Αθηνών), ενώ παρατηρητής του αγώνα θα είναι ο Ιωάννης Καλύβας (Ευρυτανίας).

Ευχαρίστησε Θεσπρωτό

Με ανακοίνωση της η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ευχαρίστησε την ομάδα του Θεσπρωτού. Αναλυτικά: «Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ευχαριστεί την ΠΑΕ Θεσπρωτός για τη φιλοξενία της στην ομάδα μας, στο πλαίσιο της μεταξύ μας αναμέτρησης, το μεσημέρι του Σαββάτου (11/12), στο Δημοτικό Στάδιο Ηγουμενίτσας και δεσμεύεται για την ανάλογη συμπεριφορά της στην αποστολή της ομάδας του Θεσπρωτού, στο παιχνίδι του δεύτερου γύρου, στον Βόλο».

Στη διάθεση του κόσμου τα διαρκείας

Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοίνωσε πως οι κάρτες διαρκείας της τρέχουσας αγωνιστικής σεζόν 2021-22 είναι έτοιμες προς παράδοση στους κατόχους τους.

Οι ώρες και τα σημεία παράδοσης των καρτών μέχρι και την Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου είναι:

Πρωί: 10:00-15:00, Γραφεία ΠΑΕ Νίκη Βόλου, Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Απόγευμα: 18:00-21:00, Παλιά Γραφεία Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου, γήπεδο «Παντελής Μαγουλάς».

Απαραίτητη προϋπόθεση για την παραλαβή της κάρτας είναι η επίδειξη ενός αποδεικτικού ταυτοπροσωπίας (ταυτότητα, διαβατήριο κτλ.) καθώς και η πλήρης εξόφληση του αντιτίμου του εκάστοτε εισιτηρίου.

Να σημειωθεί ότι, αρχής γενομένης από τον εντός έδρας αγώνα, με αντίπαλο την Καβάλα, η είσοδος των κατόχων διαρκείας στο γήπεδο θα πραγματοποιείται με την επίδειξη της κάρτας».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου