ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Διάλειμμα Κυπέλλου με Παναιτωλικό για τη Νίκη σήμερα στις 15:00

διάλειμμα-κυπέλλου-με-παναιτωλικό-γι-287898

Η Νίκη Βόλου συνεχίζει σήμερα τις υποχρεώσεις της στο Κύπελλο Ελλάδος, παίζοντας για τη φάση των «16» κόντρα στον Παναιτωλικό στις 15:00 στο κεκλεισμένων των θυρών Πανθεσσαλικό Στάδιο, θέλοντας θετικό αποτέλεσμα ενόψει της ρεβάνς στο Αγρίνιο σε 20 και πλέον μέρες.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Η Νίκη Βόλου, που τρέχει αήττητο σερί σε Κύπελλο και πρωτάθλημα, προέρχεται από την εκτός έδρας νίκη επί του Πιερικού την περασμένη Κυριακή και υποδεχόμενη σήμερα ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας το πρώτο που ζητά είναι να κάνει την έκπληξη, παίρνοντας το θετικό αποτέλεσμα, που θα δώσει ελπίδες ενόψει της ρεβάνς το τριήμερο 21-22-23 του μήνα.

Δηλώσεις, στο πλαίσιο της αναμέτρησης της Νίκης Βόλου, με αντίπαλο τον Παναιτωλικό, πραγματοποίησε ο ποδοσφαιριστής των κυανόλευκων, Χρήστος Τζιώρας, που όπως όλα δείχνουν θα ξεκινήσει στην αναμέτρηση, μια και ο Ροχάνο προτιμήθηκε να… ξεκουραστεί.

Αναλυτικά όσα είπε: «Η ομάδα διανύει μία χρονική περίοδο με πολλά συνεχόμενα παιχνίδια. Οι συνεχόμενες νίκες έχουν φέρει αυτοπεποίθηση και καλή ψυχολογία στην ομάδα, στοιχεία που, σίγουρα, θα μας βοηθήσουν και με τον Παναιτωλικό. Αντιμετωπίζουμε μία ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας, με πολυετή εμπειρία στην Α’ Εθνική. Είναι ένα καλό αγωνιστικό τεστ, καθώς μας δίνεται η ευκαιρία να δοκιμάσουμε τις δυνάμεις μας, απέναντι σε μία ομάδα της πρώτης κατηγορίας. Οφείλουμε να δούμε το παιχνίδι πολύ σοβαρά, αν θέλουμε να έχουμε πιθανότητες να περάσουμε στην επόμενη φάση του θεσμού. Αντιμετωπίζουμε το Κύπελλο, όπως και το πρωτάθλημα, θέλουμε να φτάσουμε όσο πιο μακριά γίνεται.

Δεδομένα, η απουσία του κόσμου μας από τις κερκίδες, θα είναι ανασταλτικός παράγοντας στην προσπάθειά μας. Είμαι από τους παίκτες που γνωρίζουν πολύ καλά πώς μπορεί ο κόσμος της Νίκης να «σπρώξει» την ομάδα του προς το επιτυχές αποτέλεσμα, οπότε, με σιγουριά αναφέρω πως θα είναι «πλήγμα» για εμάς. Βέβαια, και κόντρα στην Αναγέννηση, ο κόσμος δεν ήταν στο πλευρό μας, αλλά καταφέραμε να κερδίσουμε, διότι αισθανόμαστε πως είναι μαζί μας, μας πιστεύει, έστω κι από μακριά. Ελπίζω, στο προσεχές παιχνίδι πρωταθλήματος με την Ξάνθη, να είναι σύσσωμος στο γήπεδο, για να μπορέσουμε να τον ευχαριστήσουμ από κοντά».

Η αποστολή της Νίκης

Με προπόνηση χθες το μεσημέρι ολοκληρώθηκε η μίνι προετοιμασία τη Νίκης, ενόψει της σημερινής αναμέτρησής της με τον Παναιτωλικό και ο Αλέκος Βοσνιάδης δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Πάνου, που είναι εκτός λόγω τραυματισμού (τράβηγμα), που αποκόμισε στην Κατερίνη, ενώ οι Αργεντινοί Ροχάνο και Γκαρσία δεν συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή, παίρνοντας ανάσες. Οι 21 διαθέσιμοι ποδοσφαιριστές της Νίκης Βόλου για το σημερινό παιχνίδι είναι οι: Μπάγιτς, Περιστερίδης, Αποστολίδης, Γ. Κυρίτσης, Τζοβάρας, Παναγιωτίδης, Ανδρέου, Γρομητσάρης, Αλιατίδης, Τσιμπούκας, Κυριακίδης, Μπόσιο, Μέτσε, Τσουκαλάς, Μπάλλας, Βλαχομήτρος, Κάσσος, Βασιλείου, Μιράντα, Αλτιντζής και Τζιώρας.

Ο Παναιτωλικός

Με 21 ποδοσφαιριστές αναχώρησε χθες το απόγευμα η αποστολή του Παναιτωλικού για τον Βόλο, όπου θα δώσει δύο αγώνες, τόσο σήμερα, όσο και το Σάββατο για το πρωτάθλημα της Super League.

Συγκεκριμένα η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου παίζει σήμερα με τη Νίκη Βόλου για την 6η φάση του Κυπέλλου και το Σάββατο 4 Δεκεμβρίου με τον Βόλο, για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League.

Στην αποστολή της ομάδας της Αιτωλοακαρνανίας συμμετέχουν οι: Ροντρίγκες, Αποστολάκης, Χουχούμης, Αντούνες, Βργκοτς, Καρέλης, Λούι, Βέργος, Μπαρμπόσα, Κορνέλιους, Ντουάρτε, Μπελεβώνης Χ., Φλόρες, Μελίσσας, Φυτόπουλος, Μόρσεϊ, Παρδαλός, Μεντόσα, Τσιγγάρας, Μπελεβώνης Στ. και Μπακαδήμας.

Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες: Λιάβας, Ντίας, Βαρόνε και οι Μαλής, Σκιαδάς με ίωση. Παράλληλα, ο Περέιρα έκανε προχθές επέμβαση αφαίρεσης της μεταλλικής πλάκας που είχε τοποθετηθεί στην κλείδα μετά τον τραυματισμό του τον Σεπτέμβριο και θα επανέλθει στις προπονήσεις και τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας του Παναιτωλικού στο τέλος της εβδομάδας.

Σφυρίζει ο Τζοβάρας

O Γιώργος Τζοβάρας από τη Λαμία θα είναι ο άρχοντας της σημερινής αναμέτρησης, με τον 37χρονο ρέφερι να έχει ως βοηθούς τους κ.κ. Βασιλόπουλο, και Γεωργακόπουλο. Σημειώνεται πως στο σημερινό παιχνίδι δεν θα υπάρξει VAR.

Ο Τζοβάρας έχει σφυρίξει στο παρελθόν και σε επίπεδο Γ’ Εθνικής τη Νίκη στους αγώνες: 04/12/16 Νίκη- Ολυμπιακός Βόλου (0-0), 24/01/16 Πιερικός-Νίκη (1-2), 18/12/11 Νίκη- Τύρναβος (0-0).

Οι ορισμοί διαιτητών και βοηθών στο σημερινό παιχνίδι, έχουν ως εξής:

Διαιτητής: Τζοβάρας (Φθιώτιδας)

Βοηθοί: Βασιλόπουλος (Έβρου), Γεωργακόπουλος (Πειραιά)

4ος: Φίτσας (Πρέβεζας/Λευκάδας)

Παρατηρητής: Δάλλας (Ηπείρου).

Ξανά στο Κύπελλο

Νίκη Βόλου και Παναιτωλικός έχουν συναντηθεί ξανά σε αγώνες Κυπέλλου και συγκεκριμένα στις 31/08/94 Νίκη Βόλου-Παναιτωλικός 2-0 και νωρίτερα στις 23/12/81 είχαμε το Παναιτωλικός-Νίκη Βόλου 2-0. Βέβαια δεν λείπουν και οι αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα, σε επίπεδο Β’ και Γ’ Εθνικής. Αυτές είναι οι:

12/06/13 Παναιτωλικός-Νίκη 2-1

02/06/13 Νίκη-Παναιτωλικός 1-1

24/04/13 Παναιτωλικός-Νίκη 0-0

05/01/13 Νίκη-Παναιτωλικός 3-0

03/05/09 Παναιτωλικός-Νίκη 2-0

04/01/09 Νίκη-Παναιτωλικός 2-1

14/02/99 Παναιτωλικός-Νίκη 3-2

13/09/98 Νίκη-Παναιτωλικός 0-1

15/02/98 Παναιτωλικός-Νίκη 1-2

28/09/97 Νίκη-Παναιτωλικός 3-2

09/02/97 Νίκη-Παναιτωλικός 3-0

06/10/96 Παναιτωλικός-Νίκη 1-0

08/05/88 Παναιτωλικός-Νίκη 1-0

03/01/88 Νίκη-Παναιτωλικός 1-0

04/03/84 Παναιτωλικός-Νίκη 1-0

09/10/83 Νίκη-Παναιτωλικός 1-0

Ευχαρίστησε τον Πιερικό

Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ευχαρίστησε τον Πιερικό, αναφέροντας: «Η ΠΑΕ Νίκη ευχαριστεί την ΠΑΕ Πιερικός για τη φιλοξενία της στην ομάδα μας, στο πλαίσιο της μεταξύ μας αναμέτρησης, το μεσημέρι της Κυριακής (28/11), στο στάδιο Α’ ΔΑΚ Κατερίνης και δεσμεύεται για την ανάλογη συμπεριφορά της στην αποστολή της ομάδας του Πιερικού, στο παιχνίδι του δεύτερου γύρου, στον Βόλο».

Πεντάδα αρχηγών

Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοίνωσε χθες την τελική πεντάδα των αρχηγών της, για την τρέχουσα αγωνιστική σεζόν 2021-22. Οι πέντε ποδοσφαιριστές είναι, κατά σειρά, οι εξής:

  1. Σταύρος Τσουκαλάς
  2. Θωμάς Τσιμπούκας
  3. Νέτι Μέτσε
  4. Χρήστος Γρομητσάρης
  5. Βαγγέλης Ανδρέου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου