ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

“Να κερδίσουμε, για να κάνουμε χαρούμενο τον κόσμο της Νίκης“

να-κερδίσουμε-για-να-κάνουμε-χαρούμε-298114

Ακόμη ένα δυνατό παιχνίδι δίνει αύριο η Νίκη Βόλου, φιλοξενώντας στο Πανθεσσαλικό Στάδιο την Αναγέννηση Καρδίτσας, στις 15:00, πιθανότατα χωρίς φιλάθλους, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Super League 2.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Οι κυανόλευκοι, που άσκησαν έφεση για την τιμωρία τους από το παιχνίδι στα Τρίκαλα για το Κύπελλο, θα γνωρίζουν σήμερα την απόφαση, αλλά το πιθανότερο είναι να στερηθούν την παρουσία του κόσμου τους, τον οποίο θέλουν να χαροποιήσουν, όπως δήλωσε ο μεσοεπιθετικός Πασχάλης Κάσσος.

Αναλυτικά όσα είπε για το αυριανό παιχνίδι: «Δεν υπάρχουν πολλά να πούμε για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα. Είχαμε σπουδαίες ευκαιρίες, τις οποίες δεν μπορέσαμε να κάνουμε γκολ, ο χρόνος περνούσε, ο αντίπαλος «κλεινόταν» όλο και περισσότερο κι ήρθε η ισοπαλία. Είμαστε μία καλή ομάδα, πιστεύω πως αν μας «βγει» πιο εύκολα το γκολ, θα γίνουν όλα πολύ πιο απλά για εμάς, σε αγωνιστικό επίπεδο. Ο προσεχής αντίπαλος είναι, επίσης, μία καλή ομάδα. Θα αγωνιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις, θα παίξουμε ένα παιχνίδι «στα ίσια» κι ό,τι γίνει.

Είμαστε μία πολύ καλά δουλεμένη ομάδα, δεν έχουμε βρει ακόμα τα πατήματά μας, στον απόλυτο βαθμό. Περάσαμε δύσκολα, εκεί που η ομάδα είχε πολύ καλό ρυθμό, είχαμε «βρεθεί» όλοι μαζί, μας βρήκαν ο κορονοϊός και οι συνεχόμενοι τραυματισμοί. Οι απουσίες ανάγκασαν το προπονητικό μας επιτελείο να αλλάξει πολλές φορές τα πλάνα του.

Τώρα, σιγά-σιγά, επιστρέφουμε όλοι, δίχως να είμαστε 100% έτοιμοι, βέβαια. Μερικοί ποδοσφαιριστές είναι ακόμα επηρεασμένοι από όσα βίωσαν τις προηγούμενες ημέρες, αλλά όλοι μας θα προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε, ο ένας τον άλλον, να «ανέβει», προκειμένου να «ανέβει» κι η ομάδα. Είναι ευκαιρία, κόντρα σε μία καλή ομάδα, όπως η Αναγέννηση, να δείξουμε τι πραγματικά αξίζουμε. Αδιαμφισβήτητα, σε ένα τέτοιο ντέρμπι, θα θέλαμε τον κόσμο δίπλα μας, θα μας στοιχίσει η απουσία του, αλλά θέλουμε να κερδίσουμε και να τον κάνουμε χαρούμενο, έστω κι αν θα παρακολουθήσει το παιχνίδι από το σπίτι του».

Να βγάλει αντίδραση

Η Νίκη καλείται να βγάλει αντίδραση μετά το στείρο 0-0 με τον Απόλλωνα Πόντου στο γήπεδο του Μακεδονικού και να αποφύγει τα λάθη, που μέχρι στιγμής της έχουν δώσει μόλις τρεις βαθμούς, μετά από τρία παιχνίδια.

Το 0-0 με τον Ηρακλή στην πρεμιέρα, το 2-2 με τη Βέροια στην πρώτη εντός έδρας μάχη και το 0-0 την περασμένη Κυριακή σίγουρα δεν μπορούν να αφήσουν ικανοποιημένους τους κυανόλευκους, που έχουν αύριο την ευκαιρία με νίκη να αναστρέψουν το κλίμα.

Αμανατίδης: «Θα βλέπουμε παιχνίδι – παιχνίδι τη συνέχεια»

Δηλώσεις έκανε ο Περικλής Αμανατίδης μετά το νικηφόρο 4-0 της ΑΣΑ επί του Αλμωπού, με τον πρώην τεχνικό της Νίκης και του Ολυμπιακού Βόλου να αναφέρεται και στη μάχη του Πανθεσσαλικού, τονίζοντας αρχικά για τη δεύτερη φετινή νίκη της ομάδας του, που περιμένει και το +3 από το παιχνίδι με την Καβάλα:

«Έχει πολλές δυνατότητες η ομάδα μας. Χαιρόμαστε αυτό που δείχνουν τα παιδιά μέσα στο γήπεδο. Ίσως αυτή τη στιγμή να ήταν ένα πολύ καλό ξεκίνημα σε αυτό το ράλι αγώνων που θα γίνει σε σαράντα μέρες για όλες τις ομάδες και για τη δική μας. Αν βάλουμε και τα δυο παιχνίδια Κυπέλλου νομίζω είναι δέκα παιχνίδια σε σαράντα ημέρες. Θα χρειαστούμε και ενέργεια και ψυχολογία και θα βασιστούμε φυσικά σε όλους τους παίκτες που έχουμε.

Εμείς είπαμε να πάμε στο μονοπάτι που θα βλέπουμε παιχνίδι – παιχνίδι τη συνέχεια. Μας χαροποιεί το δυνατό αυτό ξεκίνημα. Είναι όμως πολύ νωρίς για να βγάλουμε συμπεράσματα. Σίγουρα είμαστε σε έναν καλό δρόμο κι εκεί θα προσπαθήσουμε να μείνουμε. Στα μεγάλα πρωταθλήματα, γιατί θα γίνουν 32 – 33 αγώνες άσχετα αν μια ομάδα δεν έχει παίξει, νομίζω ότι θα μετρήσει η διάρκεια στην απόδοση. Αυτό είναι και το ζητούμενο.

Είναι θέμα αρχής για μένα για την κλήρωση του Κυπέλλου θα μιλήσω μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου. Έχουμε άλλα δυο παιχνίδια με τη Νίκη Βόλου, τον Ολυμπιακό Βόλου και μετά είναι το Κύπελλο, οπότε τι καλύτερο παράδειγμα από το να το δώσω εγώ πρώτος ότι θα ασχολούμαστε παιχνίδι – παιχνίδι».

Τετάρτη με Παναιτωλικό η Νίκη Βόλου

Μετά το αυριανό παιχνίδι με την Αναγέννηση Καρδίτσας, η Νίκη Βόλου θα πάει να παίξει εκτός έδρας απέναντι στον Πιερικό και θα επιστρέψει στο Πανθεσσαλικό, όπου την Τετάρτη 1/12 θα υποδεχθεί στις 15:00 τον Παναιτωλικό για το Κύπελλο Ελλάδος και τη φάση των «16» στο πρώτο παιχνίδι, μια και θα ακολουθήσει και ρεβάνς στο Αγρίνιο το τριήμερο 21/22/23 Δεκέμβρη. Χθες έγινε γνωστό το πρόγραμμα των πρώτων αγώνων και εκτός από τη Νίκη Βόλου, όλοι οι «μεγάλοι» (Ολυμπιακός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός και Αρης) αγωνίζονται την ίδια ημέρα, την Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου, ενώ δύο παιχνίδια γίνονται την επομένη και κανένα την Τρίτη 30/11.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

1/12

15:00 Νίκη Βόλου-Παναιτωλικός

17:00 Άρης-ΟΦΗ

17:00 Λεβαδειακός-Ολυμπιακός

19:00 Παναθηναϊκός-Βόλος

20:15 ΑΕΚ-Κηφισιά

21:30 ΑΕΛ-ΠΑΟΚ

2/12

15:00 Αγιος Νικόλαος-Αναγέννηση Καρδ.

17:00 Λαμία-Ιωνικός

Συνάντηση με την ψυχολόγο

για την ακαδημία της Νίκης

Το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής (19/11) πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ των στελεχών και των προπονητών της ακαδημίας της Νίκης Βόλου και της ψυχολόγου Μαρούλας Κανδύλη, στα γραφεία της ΠΑΕ Νίκη Βόλου, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Κατά τη συζήτηση, η κ. Κανδύλη, μέσω ειδικής παρουσίασης, προέβαλε στους παρευρισκομένους τις βασικές αρχές της αθλητικής ψυχολογίας, όσον αφορά στις παιδικές ηλικίες. Κατά την παρουσίαση, ουκ ολίγες φορές, οι προπονητές πήραν τον λόγο και κοινοποίησαν στην ψυχολόγο διάφορα βιώματά τους από την προπονητική τους καθημερινότητα, ανταλλάσσοντας απόψεις, σχετικά με τον τρόπο διαχείρισης της εκάστοτε κατάστασης.

Η συγκεκριμένη συνάντηση ήταν η αρχή της έντονης δραστηριότητας που ενδέχεται να έχει η κ. Κανδύλη στα δρώμενα της ακαδημίας της Νίκης Βόλου, τους προσεχείς μήνες, είτε μέσω παρόμοιων συναντήσεων με τους ιθύνοντες και τους προπονητές της, είτε μέσω άμεσης επαφής της με τους αθλητές της.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου