ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Κρατά τον βαθμό, αφήνει τα προβλήματα…

κρατά-τον-βαθμό-αφήνει-τα-προβλήματα-320297

Με τον βαθμό της ισοπαλίας επέστρεψε από τη Θεσσαλονίκη η Νίκη Βόλου, όπου την περασμένη Κυριακή φιλοξενήθηκε από τον Ηρακλή, για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Super League 2.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Το τελικό 0-0 σίγουρα δεν έκανε τους Βολιώτες να πετάνε στα σύννεφα, αλλά βάσει προβλημάτων της τελευταίας στιγμής, με τέσσερις ποδοσφαιριστές να μένουν εκτός αποστολής, λόγω κορονοϊού, ο βαθμός μπορεί να θεωρείται άκρως ικανοποιητικός.

Αξιοσημείωτο για ακόμη ένα επίσημο παιχνίδι είναι πως οι κυανόλευκοι διατήρησαν το μηδέν στην άμυνα κι αν συμπεριλάβει κανείς τα τρία παιχνίδια Κυπέλλου, τότε οι κυανόλευκοι τρέχουν πλέον σερί τεσσάρων αγώνων χωρίς να δεχθούν τέρμα.

Πλέον, στο κυανόλευκο στρατόπεδο στρέφουν την προσοχή τους στη Βέροια, την οποία θα υποδεχθούν το Σάββατο στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, στο πρώτο εντός έδρας ματς της νέας περιόδου στην έδρα που η Νίκη έχει να δει… από το φιλικό με την ΠΑΕ Βόλος τον περασμένο Αύγουστο.

Βοσνιάδης: «Πολύτιμος βαθμός»

Ο τεχνικός της Νίκης Βόλου Αλέκος Βοσνιάδης χαρακτήρισε πολύτιμο τον βαθμό που πήρε η ομάδα του στο Καυτανζόγλειο και μετά το τέλος του αγώνα με τον Ηρακλή, δεν ξέχασε και τα προβλήματα που είχε να αντιμετωπίσει. Αναλυτικά οι δηλώσεις:

«Πήραμε έναν πόντο παρόλο που δεν ήμασταν καλοί. Ο Ηρακλής ήταν καλύτερος κι έβγαλε περισσότερα πάθος από εμάς. Αλλαξε τον τρόπο παιχνιδιού από αυτό που έπαιζε το προηγούμενο χρονικό διάστημα και πήγε σε πιο άμεσο παιχνίδι κι αυτό μας δυσκόλεψε. Απέκτησαν ενθουσιασμό οι παίκτες του, πήγαιναν πρώτοι στην μπάλα, κέρδισαν τις μονομαχίες, παρασύρανε τον κόσμο και είναι φυσιολογικό να πάρουν το πάνω χέρι. Φάνηκε ότι μας επηρέασε πολύ το πρόβλημα που μας παρουσιάστηκε μέσα στην εβδομάδα, όπως δεν είχαμε και σε καλή μέρα, αρκετά από τα ατού μας».

Για τα κρούσματα κορονοϊού: «Εύχομαι να μην περνάνε αυτές τις καταστάσεις άλλες ομάδες. Μας άλλαξε τελείως την ομάδα. Εκτός των κρουσμάτων είχαμε και παιδιά που ήταν καταπονημένα από πυρετό».

Για τη σπουδαιότητα του βαθμού: «Το σημαντικό είναι ότι μέσα από τόσα προβλήματα, καταφέραμε και πήραμε τον πρώτο πόντο απέναντι σε μία ομάδα όπως είναι ο Ηρακλής, του οποίου γνωρίζουμε τη δυναμική. Είδαμε ότι ο κόσμος γύρισε και είναι ζεστός. Ήταν ένας πολύτιμος βαθμός σε μία πολύ δύσκολη έδρα»

Τέλος, ευχήθηκε: «Να ευχηθούμε στον Ηρακλή και στον συνάδελφο να έχουν ένα καλό πρωτάθλημα. Συγχαρητήρια για την εμφάνισή τους. Συγχαρητήρια και στα δικά μας παιδιά για την προσπάθεια παρά τα προβλήματά μας. Συνεχίζουμε. Να έχουμε ένα καλό πρωτάθλημα, ένα πρωτάθλημα που θα παίζεται στους αγωνιστικούς χώρους και να μην ξεφύγουμε… Υγεία σε όλα τα παιδιά και καλή χρονιά σε όλους».

Γεωργιάδης: «Ιστορική ομάδα η Νίκη»

Ικανοποιημένος έμεινε και ο τεχνικός της ομάδας του Ηρακλή, Κώστας Γεωργιάδης. Ο προπονητής του Γηραιού κράτησε την ενέργεια και την αποφασιστικότητα που έβγαλαν οι παίκτες του στο Καυτανζόγλειο, κόντρα στη Νίκη Βόλου και στάθηκε και στην στήριξη των φίλων της ομάδας που βρέθηκαν στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση. Αναλυτικά δήλωσε: «Η πρεμιέρα πάντα είναι ιδιαίτερη, κρύβει εκπλήξεις υπάρχουν σκέψεις τι μπορεί να συμβεί, δείχνει τα πρώτα δείγματα και εμείς είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ ιστορική ομάδα όπως είναι η Νίκη Βόλου. Έχει σπουδαίο ρόστερ, έμπειρα παιδιά, είχε αδειοδότηση και μπορούσε να κάνει μεταγραφές, αλλά έχει και έναν πολύ καλό προπονητή, που είχα τη χαρά να τον έχω προπονητή κι εγώ. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε στο σπίτι μας, στην έδρα μας, μια τόσο σπουδαία ομάδα στην πρεμιέρα. Νομίζω πως και στο πρώτο και στο δεύτερο ημίχρονο τα παιδιά έβγαλαν πολλή ενέργεια και είχαν αποφασιστικότητα και αυτό που έλειπε ήταν το γκολ.

Υπάρχει ικανοποίηση για την παρουσία, αλλά θα πρέπει να διορθώσουμε πράγματα για να είμαστε πιο παραγωγικοί στο επιθετικό κομμάτι για να τελειώνουμε τις φάσεις. Αυτό είναι το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, θα έχει λιγοστές φάσεις και σε αυτές θα πρέπει να είμαστε αποτελεσματικοί για να έχουμε το πλεονέκτημα και στο τελικό αποτέλεσμα. Το πιο σπουδαίο από όλα είναι ότι είδαμε ξανά τον κόσμο του Ηρακλή να είναι κοντά μας και χαρήκαμε όλοι στο αγωνιστικό τμήμα και η στήριξη φάνηκε ότι έδωσε στους ποδοσφαιριστές φτερά».

Νόμιμοι και στεγασμένοι οι Blue Angels

Μετά από έναν αγώνα δύο ετών η λέσχη φίλων της Νίκης Βόλου, «Blue Angels» λειτουργεί καθόλα νόμιμα και το Σάββατο 13 Νοεμβρίου θα εγκαινιάσει τα νέα της γραφεία, στη Λεωφόρο Ειρήνης. Η ανακοίνωση: «Μετά από έναν μεγάλο αγώνα τα τελευταία 2 χρόνια, φτάσαμε στον τερματισμό. Ο σύνδεσμος μας είναι πλέον στεγασμένος και νόμιμος.

Το Σάββατο 13/11/21 και ώρα 20:30 θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια των νέων μας γραφείων στη Λ. Ειρήνης στη Νέα Ιωνία. Καλούμε όλους τους φιλάθλους και οπαδούς της ομάδας μας να δώσουν βροντερό παρών και να μας τιμήσουν με την παρουσία τους.

Υ.γ. Ευχαριστούμε τους οπαδούς του Ηρακλή που βοήθησαν να μπούμε στο γήπεδο, παρ’ όλο που η ΠΑΕ δεν ζήτησε εισιτήρια και θα ανταποδώσουμε στον 2ο γύρο».

Νίκη Βόλου: Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία

Τη διοίκηση του Ηρακλή για τη φιλοξενία ευχαρίστησε η Νίκη Βόλου, μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε: «Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ευχαριστεί τους διοικούντες του Ηρακλή για τη φιλοξενία τους στην αποστολή της ομάδας μας, στο πλαίσιο της μεταξύ μας αναμέτρησης, το μεσημέρι της Κυριακής (7/11), στο Καυτανζόγλειο Στάδιο και δεσμευόμαστε για ανάλογη συμπεριφορά, από την πλευρά μας, στο παιχνίδι του δευτέρου γύρου, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου