ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Εφυγε με βαθμό από το Καυτανζόγλειο η Νίκη, 0-0 με Ηρακλή

εφυγε-με-βαθμό-από-το-καυτανζόγλειο-η-ν-322089

Δεν πήρε το τρίποντο αλλά δεν τα βάφει… και μαύρα η Νίκη Βόλου, στην πρεμιέρα της στο πρωτάθλημα της Super League 2, χθες στο Καυτανζόγλειο, όπου αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα κόντρα στον Ηρακλή.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Το τελικό 0-0 απέναντι στην ομάδα της Θεσσαλονίκης σίγουρα δεν είναι εκείνο που θα ήθελαν οι κυανόλευκοι, οι οποίοι έπαιξαν για τους τρεις βαθμούς, αλλά ξέμειναν από δυνάμεις, έχοντας «αποκλείσει» από την αποστολή τους τέσσερις ποδοσφαιριστές με κορονοϊό μία μέρα πριν. Τηρουμένων των αναλογιών ο βαθμός αφήνει ικανοποιημένους τους κυανόλευκους του Βόλου, που δεν λύγισαν στη δυναμική έδρα, που είχαν δημιουργήσει οι γηπεδούχοι.

Πώς παρατάχθηκε

Η Νίκη Βόλου ξεκίνησε σε σχήμα 4-2-3-1, έχοντας κάτω από τα γκολπόστ τον Μπάγιτς, την ώρα που οι Πάνος-Τζοβάρας κάλυπταν τα άκρα στην άμυνα και οι Γρομητσάρης και Ανδρέου αποτέλεσαν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Στον άξονα σε ρόλο αμυντικών μέσων τοποθετήθηκαν οι Παναγιωτίδης και Τσουκαλάς, στη δεξιά πτέρυγα της επίθεσης κινήθηκε ο Βλαχομήτρος, στην αριστερή ο Μιράντα και ο Γκαρσία είχε ελεύθερο ρόλο πίσω από τον μοναδικό προωθημένο, Ροχάνο.

Ο αγώνας

Η Νίκη δεν μπήκε όπως θα ήθελε στο παιχνίδι, βλέποντας τον Ηρακλή να χάνει την πρώτη του μεγάλη ευκαιρία στο 11′, όταν μετά από γέμισμα με εκτέλεση φάουλ του Ματίας, ο Παπαστεργιανός σούταρε ενδιάμεσα από πέναλτι και μεγάλη περιοχή, αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Μπάγιτς.

Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι θέλησαν να απαντήσουν στις ευκαιρίες και στο 21’ ο Γκαρσία έκανε την κάθετη πάσα στον Ροχάνο, αλλά ο Αργεντινός φορ δεν κατάφερε να σκοράρει από πλεονεκτική θέση, στέλνοντας την μπάλα δίπλα από το δοκάρι της εστίας του Παλαβράκη.

Μετά από δέκα λεπτά ο Βλαχομήτρος πάτησε στην περιοχή του Ηρακλή, με τον Τσουκαλά να κάνει την κεφαλιά – πάσα για τον μεσοεπιθετικό, αλλά ο Μανωλάκης πρόλαβε τον ποδοσφαιριστή της Νίκης, λίγο πριν «οπλίσει» για να «εκτελέσει».

Αντίστοιχη… σωτήρια επέμβαση έκανε ο Πάνος για τη Νίκη, όταν ο Τότσκα έφυγε σε αντεπίθεση, μετά από φάουλ στον Μιράντα που δεν δόθηκε, αλλά ο αμυντικός της Νίκης σταμάτησε το σουτ των γηπεδούχων.

Λίγο πριν τελειώσει το πρώτο μέρος, σουτ του Ματίας, πέρασε ψηλά άουτ.

Στο δεύτερο μέρος πλέον, ακόμη μία τελική των γηπεδούχων με τον Τότσκα, δεν είχε στόχο, με τις ομάδες να αρχίζουν να προσέχουν περισσότερο στα μετόπισθεν.

Για τη Νίκη στο 57’ ο Μιράντα έκλεψε από τον Παλαβράκη, αλλά αντί να πλασάρει, πάσαρε στον Τσουκαλά, που όπως και οι προηγούμενοι… αστόχησε.

Στο 64’ ο Βλαχομήτρος έκανε την ενέργεια από τα δεξιά και έβγαλε τη σέντρα για τον Ροχάνο, που καιροφυλακτούσε στην αντίπαλη περιοχή, αλλά έκοψε την τελευταία στιγμή ο Παπαστεργιανός στο 64’, ενώ τα πράγματα έγιναν επικίνδυνα για τη Νίκη στο 73’, όταν ο Τσιμπούκας ενήργησε σωτήρια, απομακρύνοντας σε κόρνερ πριν προλάβει ο Μασούρας να «εκτελέσει» τον Μπάγιτς.

Ο Αλέκος Βοσνιάδης στη συνέχεια θέλησε να κάνει λίγο πιο επιθετική την ομάδα του, πέρασε στο παιχνίδι ο Τζιώρας παίζοντας ως δίδυμο στην επίθεση μαζί με τον Ροχάνο, αλλά το γκολ δεν ήρθε, με τους κυανόλευκους Θεσσαλονίκης και Βόλου να αρκούνται στον βαθμό της ισοπαλίας.

ΗΡΑΚΛΗΣ-ΝΙΚΗ 0-0

Καυτανζόγλειο Στάδιο

1η Αγωνιστική Super League 2

Διαιτητής: Γιώργος Τακίδης (Κιλκίς)

Βοηθοί: Α’ Νίκος Σάββας (Σέρρες), Β’ Αλέξανδρος Μπαλιάκας (Κοζάνη)

ΗΡΑΚΛΗΣ (Κ. Γεωργιάδης): Παλαβράκης, Πανάγου, Μανωλάκης, Κωστούλας, Σγουρής, Παπαδόπουλος (63’ Παπαδόπουλος), Μ. Παπαστεριανός, Ματίας (63’ Βιτίνιο), Τότσκα, Κάκκο (63’ Μασούρας), Μπαστακός

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Αλ. Βοσνιάδης): Μπάγιτς, Πάνος, Τζοβάρας, Ανδρέου, Γρομητσάρης, Παναγιωτίδης ,Τσουκαλάς, Βλαχομήτρος (63’ Τσιμπούκας), Μιράντα (90’ Κυριακίδης), Γκαρσία (77’ Τζιώρας), Ροχάνο (90’ Μπόσιο)

Δεν «κατέβηκαν» Ζάκυνθος

και Καβάλα στην πρεμιέρα

Αναμενόμενη εξέλιξη για Ζάκυνθο και Καβάλα, μετά την απόρριψη του αιτήματος τους για αναβολή της πρεμιέρας τους.

Οι δύο ομάδες, που ακόμη δεν έχουν συμπληρώσει το ρόστερ τους, δεν κατέβηκαν στις αναμετρήσεις με Καλλιθέα και Απόλλωνα Πόντου, αντίστοιχα για την 1η αγωνιστική.

Τα συγκεκριμένα ματς «αναβλήθηκαν» και πλέον για την τύχη των δύο ομάδων θα αποφασίσει ο αθλητικός δικαστής. Πειθαρχικά θα κριθεί αν Ζάκυνθος και Καβάλα θα χάσουν στα χαρτιά τα παιχνίδια ή θα οριστούν σε ένα ημερομηνία.

SL2 (Βόρειος όμιλος):

Αποτελέσματα (1η)

Σάββατο 6 Νοεμβρίου

Ολυμπιακός Β’-ΠΑΟΚ Β’ 3-1

(66’ Κίτσος, 72’ πέν. Μπα, 87’ Βοΐλης-13’ αυτ.)

Πανσερραϊκός-Ολυμπιακός Βόλου 2-2

(24’, 57’ Κανίς-31’ Κουντουριώτης, 44’ Μπάτροβιτς)

Χθες

Απόλλων Λάρισας-ΑΟ Τρίκαλα 3-3

(14’ Κανούλας, 22’ Γιαννίτσης, 71’ πέν. Λίταινας-31’ πέν. Ριζογιάννης, 80’, 86’ Ελευθεριάδης)

Ηρακλής-Νίκη Βόλου 0-0

Βέροια-Αλμωπός Αριδαίας 1-0

(11’ Πασάς)

Απόλλων Πόντου-Καβάλα δ.δ.

Αναγέννηση Καρδίτσας-Θεπρωτός 1-0

(1’ Γκίνη)

Πιερικός-Ξάνθη 1-1

(81’ Μηλιώτης-24’ πέν. Διαμαντόπουλος)

Ρεπό: ΑΕΛ

Επόμενη (2η)

Θεσπρωτός-Πιερικός

Καβάλα-Αναγέννηση Καρδίτσας

Αλμωπός Αριδαίας-Απόλλων Πόντου

Νίκη Βόλου-Βέροια

Ολυμπιακός Βόλου-Ηρακλής

ΠΑΟΚ Β’-Πανσερραϊκός

ΑΕΛ-Απόλλων Λάρισας

ΑΟ Τρίκαλα-Ολυμπιακός Β’

Ρεπό: Ξάνθη

SL2 (Νότιος όμιλος):

Αποτελέσματα (1η)

Σάββατο 6 Νοεμβρίου

Ρόδος-Εργοτέλης 1-0

(6’ Μακρυδημήτρης)

Χθες

Καλλιθέα-Ζάκυνθος δ.δ.

Αιγάλεω-Χανιά 1-1

(4’ Τριμμάτης-90’+4 Βασιλόγιαννης)

Ηρόδοτος-Διαγόρας 1-2

(33’ πέν. Χατζησάββας-9’ πέν. Κουϊρουκίδης, 76’ Σινγκ)

Λεβαδειακός-Αστέρας Βλαχιώτη 2-1

(47’ Νίλι, 49’ Δούμτσιος-45’ Λάμσε)

Επισκοπή-Καραϊσκάκης Άρτας 0-1

(29’ πέν. Σταματής)

Κηφισιά-Παναθηναϊκός Β’ 2-0

(9’ Σωτηράκος, 26’ Οικονομίδης)

ΑΕΚ Β’-Καλαμάτα 1-0

(88’ Χριστόπουλος)

Ρεπό: ΟΦ Ιεράπετρας

Επόμενη (2η)

Παναθηναϊκός Β’-ΑΕΚ Β’

Καραϊσκάκης-Κηφισιά

Εργοτέλης-Επισκοπή

Αστέρας Βλαχιώτη-Ρόδος

Διαγόρας-Λεβαδειακός

Χανιά-Ηρόδοτος

Ζάκυνθος-Αιγάλεω

ΟΦ Ιεράπετρας-Καλλιθέα

Ρεπό: Καλαμάτα

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου