ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Χωρίς προβλήματα η Νίκη ενόψει Ηρακλή 

χωρίς-προβλήματα-η-νίκη-ενόψει-ηρακλή-328184

Χωρίς προβλήματα κυλά η προετοιμασία για την ομάδα της Νίκης Βόλου, που χθες προπονήθηκε και πάλι στις εγκαταστάσεις της στο «Π. Μαγουλάς» και στο βοηθητικό γήπεδο του ΟΣΕ, το οποίο ανακατασκευάστηκε πλήρως, όσον αφορά στον χλοοτάπητα, στο αποστραγγιστικό σύστημα και όχι μόνο.

Προβλήματα απουσιών ή τραυματιών δεν υπάρχουν πλέον κι έτσι ο Αλέκος Βοσνιάδης μπορεί να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.

Η χθεσινή προπόνηση περιλάμβανε ασκήσεις κινητικότητας στο «Παντελής Μαγουλάς» και αερόβιες ασκήσεις με μπάλα και παιχνίδια κατοχής στο ανακαινισμένο γήπεδο του ΟΣΕ.

Γεωργιάδης: «Να κάνουμε περήφανο τον κόσμο»

Μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, ο προπονητής του Ηρακλή, Κώστας Γεωργιάδης, αναφέρθηκε στην καθυστέρηση έναρξης του πρωταθλήματος της Super League 2, τονίζοντας βέβαια πως η ομάδα του στήθηκε ουσιαστικά από το μηδέν.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Υπάρχει μια μεγάλη ανοργανωσιά στην κατηγορία και αργήσαμε πολύ να παίξουμε, αλλά μπαίνουμε στη μάχη για να βγει μόλις μία ομάδα από τις 34 που θα πάρουν μέρος στη Superleague 1. Είναι μοναδικό το φαινόμενο να βρισκόμαστε σχεδόν στον Νοέμβριο και να αρχίζει τώρα το πρωτάθλημα.

Ο Ηρακλής έστησε την ομάδα από το μηδέν και χρειάζεται χρόνος για να παρουσιασθεί μια ομάδα με ομοιογένεια, εμείς κάναμε και κάνουμε ότι μπορούμε καλύτερο και περιμένουμε να δούμε τα αποτελέσματα μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Στόχος είναι να κάνουμε περήφανο τον κόσμο του Ηρακλή, ενός πολύ μεγάλου και ιστορικού συλλόγου, στον οποίο χτίζονται καινούργια πράγματα και πρέπει να είμαστε όλοι ενωμένοι για να πετύχουμε. Έχουμε πολλά νέα παιδιά στην ομάδα, ο μέσος όρος ηλικίας είναι χαμηλός και από το ξεκίνημα θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια και υπομονή, σε όλη την αγωνιστική περίοδο».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου