ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με το δεξί ο Θησέας, ισόπαλη η Δήμητρα

με-το-δεξί-ο-θησέας-ισόπαλη-η-δήμητρα-343526

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, ο Θησέας Αγριάς, κερδίζοντας χθες στην πρεμιέρα με 1-0 τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου εντός έδρας, χάρις σε τέρμα του Αλεξίου με κεφαλιά στο 74ο λεπτό.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Ο Θησέας δεν είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στο πρώτο μέρος, κάτι που είχαν οι φιλοξενούμενοι, απειλώντας για πρώτη φορά στο 8’ με σουτ του Φωκαΐδη, που πέρασε λίγο άουτ. Από την άλλη για τον Θησέα στο 33’ ο Βαρουξάκης, δεν βρήκε στόχο, μετά από κίνηση από τα αριστερά.

Ο Θησέας στο πρώτο μέρος, διαμαρτυρήθηκε για χέρι στο 38’, χωρίς να εισακουστεί από τον διαιτητή της αναμέτρησης.

Με την έναρξη του β’ μέρους σουτ του Κοτσιαρίδη για τους Κατερινιώτες πέρασε πάνω από την εστία του Κουτσιρίμπα στο 56’, με τον Βαρουξάκη να χάνει ακόμη μία ευκαιρία, όταν βρέθηκε στο 69ο λεπτό μέσα στην περιοχή και σούταρε, με τον Σταυρίδη να του λέει «όχι».

Αυτό που ήθελε ο Θησέας δεν άργησε να το πετύχει και ήρθε μετά από πέντε λεπτά.

Συγκεκριμένα ήταν το 74ο λεπτό και μετά από εκτέλεση κόρνερ του Σπαθή, ο Αλεξίου έπιασε την κεφαλιά για να καταλήξει η μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα για το 1-0.

Ο Θησέας δεν μπόρεσε να σφραγίσει τη νίκη του με ένα δεύτερο τέρμα, πάτησε πάνω στο προβάδισμα και παραλίγο να το πληρώσει, όταν στο 88ο λεπτό και από λάθος του Γκάγκα, η μπάλα σηκώθηκε στον αέρα για τον νεοεισελθόντα Ναζλίδη, αλλά ο τελευταίος είδε την προσπάθεια του να σταματά στη συμβολή των δοκών και να περνά άουτ.

Θησέας-Εθνικός ΝΚ 1-0

ΘΗΣΕΑΣ ΑΓΡΙΑΣ (Σταματίου): Κουτσιρίμπας, Ιακωβίδης, Κουκουτής, Σπαθής, Γκάγκας, Αλεξίου, Χατζησταμάτης (59’ Φουρκιώτης), Τσιανάκας, Κοτζαθανάσης, Καρατσόλης (71’ Δημουλάς), Βαρουξάκης (86’ Κατσιγιάννης).

ΕΘΝΙΚΟΣ ΝΕΟΥ ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ (Στύλος): Σταυρίδης, Κόλα, Γιατζιτζόγλου, Χατζηδίμπας, Μυστρίδης (88’ Λαμπίρης), Ιντζόγλου (80’ Καλαϊτζίδης), Μπατζώνης (68’ Αλσέλα), Φωκαΐδης, Κατσαμάγκας, Κοτσιαρίδης, Σεχολάρι (87’ Ναζλίδης).

Ισοπαλία για Δήμητρα στο Μακρυχώρι

Από τον Αετό Μακρυχωρίου στη Λάρισα φιλοξενήθηκε χθες η Δήμητρα Ευξεινούπολης, στη δική της πρεμιέρα για τη Γ’ Εθνική, με την ομάδα του Στέλιου Αρσένου να μένει πίσω στο σκορ, να κάνει την ανατροπή, αλλά να μην μπορεί να κρατήσει το προβάδισμα.

Για τους γηπεδούχους το σκορ άνοιξε στο 30’, μετά από εκτέλεση πέναλτι του Μπακραμόντε. Χωρίς να έχουν κοπάσει οι πανηγυρισμοί των γηπεδούχων, οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν την ισοφάριση, με τον Βουρδάκη να σημειώνει το 1-1 με πλασέ στο 32’. Δεν πέρασαν έξι λεπτά από το 1-1 και η Δήμητρα πέτυχε και δεύτερο τέρμα, όταν

ο πολύπειρος Καρράς σκόραρε με κεφαλιά για το 1-2 στο 38’ μετά από εκτέλεση φάουλ του Διαμαντόπουλου.

Οι γηπεδούχοι ωστόσο μπήκαν πιο δυνατά με την έναρξη του β’ μέρους και πέτυχαν την ισοφάριση στο 51’. Συγκεκριμένα από λάθος του Μπόλη, που προσπάθησε να γυρίσει την μπάλα στον Σταυράκη, ο Γκιουρσάνης έκλεψε και πλάσαρε για το 2-2.

Η Δήμητρα είχε την ατυχία να μείνει με παίκτη λιγότερο, με τον Δημητρίου να αποβάλλεται στο 70’, μόλις δέκα λεπτά μετά την είσοδο του στον αγωνιστικό χώρο, αντί του Θωμαΐδη.

Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα η Δήμητρα θα μπορούσε να πάρει κάτι παραπάνω από τον βαθμό στη Λάρισα, αλλά ο Κρανάς που πλάσαρε στο 90’ δεν μπόρεσε να νικήσει τον Πατέτσιο.

ΑΕΤΟΣ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙΟΥ (Κατσάρας): Πατέτσιος, Παϊτέρης (46′ Γκαμπέτας), Μαλάκος (65’ Μητάκος), Σιάτρας, Κουμπούρας, Αλτάνης, Γκιουρσάνης, Παπαδόπουλος (46’ Κατσαμάγκας), Μάντζαρης, Κολοβός, Μπακραμόντε.

ΔΗΜΗΤΡΑ ΕΥΞΕΙΝΟΥΠΟΛΗΣ (Αρσένος): Σταυράκης, Λάμπος, (70’ Κρανάς), Θεοδωρόπουλος, Γαλανόπουλος, Στεφανής, Θωμαΐδης (60’ Δημητρίου), Βουρδάκης, Καρράς (Μαυροζούμης 70), Σιόβας (60’ Καμπέρης), Αναστασίου, Διαμαντόπουλος (44’ λ.τ. Μπόλης).

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ – 3ος ΟΜΙΛΟΣ

Αποτελέσματα (1η)

Νέα Αρτάκη-Ηρακλής Λ. 0-0

ΠΟ Ελασσόνας-ΠΟ Φήκης 1-0

Ατρόμητος Παλ.-ΑΟ Υπάτου 1-2

Θησέας Αγριάς-Εθνικός ΝΚ 1-0

Αταλάντη-Αμβρυσσέα 1-2

Αετός-Δήμητρα 2-2

Επόμενη (2η)

ΠΟ Ελασσόνας-Νέα Αρτάκη

Ηρακλής Λάρισας-Ατρόμητος Παλαμά

ΠΟ Φήκης-Θησέας Αγριάς

ΑΟ Υπάτου-Αταλάντη

Εθνικός Νέου Κεραμιδίου-Αετός Μακρυχωρίου

Δήμητρα Ευξεινούπολης- Αμβρυσσέας Διστόμου

Βαθμολογία

  1. ΠΟ Ελασσόνας 3
  2. Θησέας Αγριάς 3
  3. ΑΟ Υπάτου 3
  4. Αμβρυσσέας Διστόμου 3
  5. Αετός Μακρυχωρίου 1
  6. Δήμητρα Ευξεινούπολης 1
  7. Νέα Αρτάκη 1
  8. Ηρακλής Λάρισας 1
  9. Ατρόμητος Παλαμά 0
  10. Αταλάντη 0
  11. ΠΟ Φήκης 0
  12. Εθνικός Νέου Κεραμιδίου 0

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου