ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Μετά τα Τρίκαλα, Κυριακή με Ξάνθη

μετά-τα-τρίκαλα-κυριακή-με-ξάνθη-349038

Η Νίκη Βόλου θα κάνει πρεμιέρα κόντρα στην Ξάνθη την επόμενη Κυριακή 31 Οκτωβρίου στις 15:00, όπως ανακοίνωσε χθες και επίσημα η Super League 2, με τους κυανόλευκους λίγες μέρες πριν να ταξιδεύουν στα Τρίκαλα για το Κύπελλο.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Μετά το Διοικητικό Συμβούλιο των ομάδων της Super League 2 το βράδυ της περασμένης Τρίτης, αποφασίστηκε η σέντρα στο πρωτάθλημα σε Α’ και Β’ όμιλο να δοθεί το διήμερο 30-31 Οκτωβρίου, με τη Νίκη Βόλου να παίζει στο Πανθεσσαλικό την Κυριακή 31 Οκτωβρίου στις 15:00.

Λίγες μέρες νωρίτερα, οι κυανόλευκοι θα πάνε στα Τρίκαλα, αλλά σαφώς η πρεμιέρα του πρωταθλήματος την Κυριακή 31 Οκτωβρίου είναι κάτι που ήθελε η ομάδα της Μαγνησίας.

Εφόσον το πρωτάθλημα ξεκινούσε το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, οι κυανόλευκοι θα έπρεπε να κάνουν πρεμιέρα στη Νεάπολη και όχι στο Πανθεσσαλικό, όπου την ερχόμενη Κυριακή υπάρχει προγραμματισμένη αναμέτρηση της ΠΑΕ Βόλος με την ΑΕΚ.

Ετσι, με τη σέντρα στις 31/10 οι κυανόλευκοι μπορούν να κάνουν πρεμιέρα στο πρώτο τους «σπίτι» και την πρώτη έδρα, όπως εξάλλου επιθυμούσαν.

Το τριήμερο 26/27/28 Οκτωβρίου θα οριστεί από την ΕΠΟ η αναμέτρηση νοκ άουτ για την 5η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος, στην οποία οι κυανόλευκοι θα αγωνιστούν για δεύτερη φορά στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων, αυτή τη φορά απέναντι στον ΑΟ Τρίκαλα, έχοντας ξεπεράσει στο ίδιο γήπεδο το εμπόδιο του ΠΟ Φήκης, για την 3η φάση, για να ακολουθήσει η πανηγυρική πρόκριση από το γήπεδο της Νεάπολης επί του Εργοτέλη.

Βέβαια, δεν πρέπει να αγνοείται πως για σήμερα Πέμπτη αναμένονται οι εκδικάσεις των υποθέσεων των ποδοσφαιριστών των ομάδων, που μένουν στον αέρα, με την απόφαση να αναμένεται στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Εφόσον η δικαστική υπόθεση «τραβήξει» σε μάκρος, δεν αποκλείεται η μετάθεση της πρεμιέρας για ακόμη μία φορά.

Παράταση στην αγορά διαρκείας

Παρά την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων, η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για την τρέχουσα αγωνιστική σεζόν 2021-22 συνεχίζεται για την ΠΑΕ Νίκη Βόλου και όπως επισημαίνει σε ανακοίνωσή της: Κλείσε τη δική σου θέση στις κερκίδες του Πανθεσσαλικού. Πάρε τη Νίκη στα χέρια σου!

Η Νίκη είσαι εσύ!

Δευτέρα μέχρι Παρασκευή, στα εξής σημεία:

09:30-14:30 στα γραφεία της ΠΑΕ Νίκη Βόλου, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

18:30-20:30 στα παλιά γραφεία της Ερασιτεχνικής Νίκης, στο «Παντελής Μαγουλάς», επί της οδού Μαιάνδρου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο 2421062644 και στο e-mail: [email protected].

Οι κατηγορίες εισιτήριων και τα προνόμια που τις συνοδεύουν έχουν ως εξής:

BLUE: 100 ευρώ

Παρακολούθηση των αναμετρήσεων από την ανατολική κερκίδα του Πανθεσσαλικού Σταδίου.

Για τους ανέργους και τους φοιτητές υπάρχει έκπτωση 20% στην ονομαστική τιμή του εισιτηρίου.

Απαραίτητα δικαιολογητικά για το εκπτωτικό πακέτο: Κάρτα ανεργίας ή βεβαίωση ανεργίας και φοιτητική ταυτότητα ή βεβαίωση σπουδών και ταυτότητα, αντίστοιχα.

Η έκπτωση 20% θα ισχύει και για τα μέλη των συνδέσμων φίλων της ομάδας για τους οποίους θα λειτουργεί το νότιο πέταλο του Σταδίου.

BASIC: 150 ευρώ

Παρακολούθηση των αγώνων από την σκεπαστή κερκίδα του Πανθεσσαλικού Σταδίου (εκτός της θύρας των επισήμων).

GOLD: 200 ευρώ

Παρακολούθηση των αναμετρήσεων από τον χώρο των επισήμων, στη σκεπαστή κερκίδα του Πανθεσσαλικού Σταδίου.

VIP: 500 ευρώ

Παρακολούθηση των αγώνων από τον χώρο των επισήμων του Πανθεσσαλικού Σταδίου. Οι κάτοχοι των συγκεκριμένων εισιτηρίων διαρκείας θα έχουν μια σειρά από προνόμια/υπηρεσίες που θα ανακοινωθούν προσεχώς.

FAMILY: 120 ευρώ

Σκεπαστή κερκίδα του Πανθεσσαλικού Σταδίου (εκτός της θύρας των επισήμων). Αποκλειστικά για οικογένειες και όλα τα ανήλικα τέκνα τους, μέχρι 17 ετών.

Απαραίτητα δικαιολογητικά: Βεβαίωση οικογενειακής κατάστασης (φωτοτυπία).

Τα εισιτήρια διαρκείας αφορούν στο σύνολο των εντός έδρας αγώνων της Νίκης Βόλου για τη φετινή αγωνιστική περίοδο (πρωτάθλημα SL2, Κύπελλο Ελλάδος και όλα τα φιλικά). Υπάρχει η δυνατότητα πληρωμής με κάρτα για τη χρήση 3 ή 6 δόσεων.

Συνεχίζεται ο διαγωνισμός

Συνεχίζεται ο διαγωνισμός με δώρο δύο εισιτήρια για τα επίσημα παιχνίδια της Νίκης, με τη βολιώτικη ΠΑΕ να αναφέρει: «Το ηλεκτρονικό κατάστημα της ΠΑΕ Νίκη Βόλου store.nikifc.gr ξεκίνησε τη λειτουργία του την 25η Μαρτίου του 2021, ανήμερα της εθνικής μας επετείου. Με αργά και σταθερά βήματα καθιερώνεται στη συνείδηση των φίλων της Νίκης, ως το σημείο στο οποίο μπορούν να βρουν και να ψωνίσουν άνετα και με ασφάλεια όλα τα επίσημα προϊόντα της ομάδας μας.

Με αφορμή μια επίσης συμβολική ημερομηνία, αυτή της 28ης Οκτωβρίου, όλοι οι πελάτες του e-shop από την αρχή της λειτουργίας του μέχρι το τέλος του τρέχοντος μήνα θα συμμετάσχουν σε κλήρωση για δύο εισιτήρια διαρκείας της αγωνιστικής σεζόν 2021-2022! Τα εισιτήρια είναι μια ευγενική προσφορά του καταστήματος της Macron στη Θεσσαλονίκη. Αγόρασες ή θα αγοράσεις από το e-shop μας; Μια θέση στο Πανθεσσαλικό μπορεί να γίνει δική σου».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου