ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Θέλοντας και μη… «βλέπει» Κύπελλο η Νίκη Βόλου

θέλοντας-και-μη-βλέπει-κύπελλο-η-ν-353831

Εξαιρετικά δύσκολο φαντάζει το γεγονός της σέντρας στο πρωτάθλημα της Super League 2, το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 23/24 Οκτώβρη κι έτσι η Νίκη Βόλου, εστιάζει την προσοχή της στο παιχνίδι Κυπέλλου, με τον ΑΟΤ στα Τρίκαλα.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Οι κυανόλευκοι μετά την επικράτηση επί του Εργοτέλη, έπεσαν πάνω σε ακόμη μία τρικαλινή ομάδα, και μετά το παιχνίδι με τον ΠΟ Φήκης θα ξαναπάνε στα Τρίκαλα, προκειμένου στο ίδιο γήπεδο να αντιμετωπίσουν το σύνολο του Τίμου Καβακά.

Η αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα, και το τριήμερο 26 με 28 Οκτώβρη, μιας και στο… κόλπο του Κυπέλλου, έχουν μπει πλέον και οι δέκα ομάδες της Super League 1. Μπορεί η Νίκη να μην έτυχε πάνω σε μία από τις ομάδες της πρώτης κατηγορίας, αλλά σίγουρα και το παιχνίδι με τον ΑΟΤ, έχει τη δική του δυσκολία και σαφώς οι κυανόλευκοι έχουν ως στόχο τη διάκριση στο θεσμό των εκπλήξεων, αυτόν του Κυπέλλου Ελλάδος.

Το περασμένο Σάββατο ο Αλέκος Βοσνιάδης είδε με ικανοποίηση την ομάδα του να επικρατεί με 4-1 του Ηρακλή Λάρισας στο ΕΑΚ Βόλου, και ενδεχομένως ο Μακεδόνας τεχνικός να μην ρισκάρει να δώσουν οι παίκτες του, άλλο φιλικό υπό το φόβο νέου τραυματισμού, μιας και για την ώρα στην λίστα με τους τραυματίες, που ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα βρίσκονται οι Γιώργος Τζοβάρας, Λούκας Γκαρσία και Θωμάς Βασιλείου.

Πιθανότερο σενάριο στις 31/10

Μετά και τα χθεσινά δεδομένα και τη συνάντηση που είχε το Δ.Σ. της Super League 2, η σέντρα του πρωταθλήματος οδεύει προς 31/10, κι αυτό γιατί η πρόταση της ΕΡΤ δεν ικανοποίησε τον συνεταιρισμό, με τη δημόσια τηλεόραση να προσφέρει μόλις 4,3 εκατομμύρια ευρώ, που αντιστοιχούν σε 134.000 ευρώ ανά ομάδα, πολύ λιγότερα και σχεδόν τα μισά σε σχέση με ότι μοιράστηκαν πέρυσι οι ομάδες της κατηγορίας. Εκτός από το θέμα πάντως με το τηλεοπτικό συμβόλαιο, υπάρχουν και οι προσφυγές που έχουν καταθέσει οκτώ ομάδες για την ακύρωση των δελτίων τους.

Μάλιστα, οι εκπρόσωποι της Super League 2 θα συναντηθούν εκ νέου με τον υφυπουργό αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη σήμερα στις 16:00 και θα ακολουθήσει διοικητικό συμβούλιο για τις οριστικές αποφάσεις στις 21:00.

Πλήγμα για τα Τρίκαλα

Ατυχος στάθηκε στην τελευταία φιλική αναμέτρηση του ΑΟ Τρίκαλα με τον Πιερικό ο Μπαράτα. Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός των Τρικάλων έπειτα από προσπάθειά του, υπέστη κάταγμα κλείδας, με το ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας να του εύχεται περαστικά και ταχεία ανάρρωση.

Μετά το φιλικό παιχνίδι με την ομάδα της Κατερίνης, ο τεχνικός των κυανέρυθρων Τίμος Καβακάς, αναφέρθηκε και στο παιχνίδι Κυπέλλου με τη Νίκη Βόλου.

Αρχικά για το φιλικό επεσήμανε: «Ηταν ένα φιλικό παιχνίδι που θέλαμε να πάρουνε χρόνο όλοι οι ποδοσφαιριστές. Θέλαμε να κερδίσουμε. Στο μεγαλύτερο διάστημα είχαμε καλή εικόνα. Βγάλαμε αρκετά πράγματα απο αυτά που δουλεύουμε στις προπονήσεις. Χάσαμε αρκετές ευκαιρίες και αυτό είναι ένα θέμα το οποίο πρέπει να βελτιώσουμε. Όταν δημιουργούμε τόσες πολλές ευκαιρίες θα πρέπει να τις μετουσιώνουμε σε γκολ. Θέλουμε δουλειά. Το γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά. Αυτό που μας κάνει λίγο πιο αισιόδοξους είναι ότι η ομάδα αρχίζει και παίζει. Αυτό είναι πολύ σημαντικό. Δεν κινδυνεύσαμε ουσιαστικά. Είναι μια νεανική ομάδα που θα την έχουμε στον όμιλο μας. Είναι μια ομάδα με φιλοδοξίες. Είναι βαρύ όνομα και ο Πιερικός για την κατηγορία. Μεγάλη ομάδα. Κρατάμε τα θετικά και θα βελτιώσουμε τα αρνητικά μας».

Για το αν προβληματίζεται επειδή δεν ξεκίνησε το πρωτάθλημα: «Προβληματίζει όλο τον κόσμο. Και τη διοίκηση και τους παίκτες και τους προπονητές. Δεν μπορείς να κάνεις προγραμματισμό αν δεν ξέρεις πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Θα βρεθούμε προ τετελεσμένων γεγονότων. Εμείς έχουμε ένα παιχνίδι του Κυπέλλου, που μεσολαβεί πριν την έναρξη του πρωταθλήματος και θα αρχίσουμε να προετοιμαζόμαστε για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Ο χρόνος λειτουργεί υπέρ μας. Οσο καθυστερεί να ξεκινήσει το πρωτάθλημα, όσο άσχημα και αν ακούγεται αυτό, για εμάς λειτουργεί ευεργετικά. Γιατί μας δίνει χρόνο να δουλέψουμε ακόμη περισσότερο».

Για την ιστορία το φιλικό ανάμεσα σε Τρίκαλα και Πιερικό κρίθηκε με αυτογκόλ του Ζούρκου στο 81’ με τον παίκτη του Πιερικού να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του στην προσπάθειά του να διώξει σε σέντρα του Σιατραβάνη.

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ: Σεντουριόν (46’ Αγριμάκης), Χειρίτραντας (82’ Κουλούρης), Παρέδες (46’ Ντιαλόσι), Μπενίτεζ (63’ Κεχαγιάς), Φουτσίνι (58’ Νιάρος), Μπαξεβάνος (58’ Σανδραβέλης), Ρεκίν (46’ Αουντίνο) Ελευθεριάδης (46’ Ριζογιάννης) Μπαράτα (58’ Ιωαννίδης), Πέλκας (77’ Μυλόπουλος), Κουσκουνάς (58’ Νίζιτς).

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Γαλάνης, Ζούρκος, Χαρτσιάς, Γιαλαμίδης, Παντελιάδης, Σούνταρ, Ίτσιος, Καρβούνης, Καρανάτσιος, Μηλιώτης, Χαντζάρας.

Παράταση στην αγορά διαρκείας

Παρά την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων, η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της τρέχουσας αγωνιστικής σεζόν 2021-22 συνεχίζεται για την ΠΑΕ Νίκη Βόλου και όπως επισημαίνει σε ανακοίνωση της: Κλείσε τη δική σου θέση στις κερκίδες του Πανθεσσαλικού. Πάρε τη Νίκη στα χέρια σου! Η Νίκη είσαι εσύ!

Δευτέρα μέχρι Παρασκευή, στα εξής σημεία:

9:30-14:30 στα γραφεία της ΠΑΕ Νίκη Βόλου, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

18:30-20:30 στα παλιά γραφεία της Ερασιτεχνικής Νίκης, στο «Παντελής Μαγουλάς», επί της οδού Μαιάνδρου.

Συνεχίζεται ο διαγωνισμός

Συνεχίζεται ο διαγωνισμός με δώρο δύο εισιτήρια για τα επίσημα παιχνίδια της Νίκης, με τη βολιώτικη ΠΑΕ να αναφέρει: «Το ηλεκτρονικό κατάστημα της ΠΑΕ Νίκη Βόλου store.nikifc.gr ξεκίνησε τη λειτουργία του την 25η Μαρτίου του 2021, ανήμερα της εθνικής μας επετείου. Με αργά και σταθερά βήματα καθιερώνεται στη συνείδηση των φίλων της Νίκης, σαν το σημείο στο οποίο μπορούν να βρουν και να ψωνίσουν άνετα και με ασφάλεια όλα τα επίσημα προϊόντα της ομάδας μας.

Με αφορμή μια επίσης συμβολική ημερομηνία, αυτή της 28ης Οκτωβρίου, όλοι οι πελάτες του e-shop από την αρχή της λειτουργίας του, μέχρι το τέλος του τρέχοντος μήνα θα συμμετάσχουν σε κλήρωση για δύο εισιτήρια διαρκείας της αγωνιστικής σεζόν 2021-2022! Τα εισιτήρια είναι μια ευγενική προσφορά του καταστήματος της Macron στη Θεσσαλονίκη. Αγόρασες ή θα αγοράσεις από το e-shop μας; Μια θέση στο Πανθεσσαλικό μπορεί να γίνει δική σου».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου