ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Βοσνιάδης: «Είμαστε σε καλό επίπεδο, το παν να παραμείνουμε έτσι»

βοσνιάδης-είμαστε-σε-καλό-επίπεδο-το-355088

Πλήρως ικανοποιημένος από την παρουσία των ποδοσφαιριστών του έμεινε ο τεχνικός της Νίκης Βόλου, Αλέκος Βοσνιάδης, μετά το φιλικό 4-1 επί του Ηρακλή Λάρισας, σε φιλικό παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Ο Μακεδόνας τεχνικός στάθηκε στο πολύ καλό επίπεδο που βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές του, τονίζοντας πως το παν είναι να το διατηρήσουν μέχρι την έναρξη και του πρωταθλήματος, χωρίς να παραβλέπει όμως και το ματς Κυπέλλου στα Τρίκαλα, στο οποίο η Νίκη θα πάει για την πρόκριση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα με τη Λαρισινή ομάδα: «Αυτά τα φιλικά είναι καλά για να κρατάμε τον ρυθμό μας, αλλάξαμε πρόσωπα πολλά, και στο αρχικό σχήμα και μετά. Το σημαντικό είναι να παίρνουν χρόνο συμμετοχής τα παιδιά και όσο μπορούμε μέσα από αυτά τα παιχνίδια να μην χάνουμε τον ρυθμό μας και να τον κρατάμε ψηλά. Πιστεύω πως και καλό ποδόσφαιρο παίξαμε και καλές συνεργασίες είχαμε και γκολ βάλαμε. Είμαστε σε καλό επίπεδο αυτή την περίοδο και το σημαντικό είναι να το κρατήσουμε. Να μην αργήσει το πρωτάθλημα και έχουμε σκαμπανεβάσματα στην απόδοση μας. Τώρα είμαστε καλά και ήρεμα πάμε στο επόμενο παιχνίδι, που πιστεύω θα είναι του Κυπέλλου (σ.σ. στα Τρίκαλα), και με το καλό να αρχίσει το πρωτάθλημα».

Για το αν υπάρξει νέο φιλικό πριν το Κύπελλο: «Λίγο δύσκολα, γιατί περιμένουμε να γυρίσουν και τα παιδιά, που έχουν τα προβλήματα τραυματισμών (σ.σ. Τζοβάρας, Γκαρσία, Βασιλείου) και να πάμε οργανωμένα μέχρι το παιχνίδι του Κυπέλλου. Αν προκύψει κάτι και αλλάξει ο σχεδιασμός μας, μπορεί να κάνουμε άλλο ένα παιχνίδι τέτοιου επιπέδου, για να μην πάμε σε υψηλές εντάσεις πριν από επίσημο παιχνίδι. Είμαστε καλά, νομίζω είμαστε καλυμμένοι και με τα παιχνίδια. Το κυριότερο είναι αυτό να το κρατήσουμε και κάποια στιγμή να αρχίσει και το πρωτάθλημα, για να κάνουμε πράγματα με την ομάδα μας».

Για το χόρτο στο ΕΑΚ μετά τις βροχοπτώσεις και αν τον προβλημάτισε: «Δεν ήταν κακό το γήπεδο, όπως παίξαμε δεν είχαμε μεγάλα προβλήματα. Εννοείται πως οι καλοί αγωνιστικοί χώροι δίνουν καλύτερο θέαμα και κάνουν τους ποδοσφαιριστές να είναι πιο ευδιάθετοι, αλλά νομίζω και πως στο ΕΑΚ παρόλο που φαντάζει λίγο βαρύς ο αγωνιστικός χώρος δεν είχαμε ιδιαίτερο πρόβλημα. Νομίζω πως και για να μείνουμε σε αυτό το κομμάτι, πρέπει να βελτιωθούν οι χώροι στον Βόλο, για να μπορούν οι ομάδες να εκμεταλλεύονται και τους καλούς ποδοσφαιριστές τους και να έχουν και καλή παρουσία».

Για τους τραυματίες: «Ο Πάνος μπήκε, ο Βασιλείου, ο Τζοβάρας και ο Γκαρσία έχουν τα προβλήματά τους και σιγά-σιγά ξεκινάνε, ο Βασιλείου είναι λίγο πιο μπροστά. Εχουμε χρόνο πιστεύω πως με το καλό θα είναι όπως πρέπει. Οι τραυματισμοί προέκυψαν από την αλλαγή του χώρου που κάνουμε προπόνηση. Μία στο πλαστικό, μία στα Κανάλια, μία στη Νεάπολη, και έτσι βγαίνουν οι τραυματισμοί».

Για τους Μπάλλα και Θάνο Κυρίτση που συμμετείχαν πρώτη φορά σε φιλικό: «Είναι παιδιά που ξεχώρισαν στην ηλικία τους, το σημαντικό είναι να είναι κοντά μας να έχουν μεγάλη διάθεση για δουλειά, να είναι συγκεντρωμένοι, να καταλαβαίνουν τι ζητάμε και είναι στο χέρι τους να πάρουν και χρόνο συμμετοχής και να βοηθήσουν και τον εαυτό τους και να κάνουν καλύτερες καριέρες».

Για τον Μιράντα που επέστρεψε από τις υποχρεώσεις με την Εθνική: «Ο Μιράντα είναι σχεδόν ο πιο γεμάτος παίκτης μας από παιχνίδια. Είναι σε κανονικό ρυθμό, είναι ένας παίκτης που θα μας βοηθήσει και το κυριότερο είναι πως είναι απλός. Θα παίξει για την ομάδα, θα είναι σημαντικός επιθετικά, θα γυρίσει να κάνει άμυνα, είναι πολύ καλή η ηλικία του και ένα παιδί που έχει φιλοδοξίες. Πιστεύω θα μας βοηθήσει πολύ. Είναι καλός ποδοσφαιριστής».

Για το παιχνίδι Κυπέλλου με τα Τρίκαλα: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι με μια ομάδα που ξέρει την κατηγορία, στο γήπεδό της έχει τον τρόπο να κάνει πράγματα, άλλαξε προπονητή, μπορεί να συσπειρωθεί και ο κόσμος, γιατί είναι ένα θεσσαλικό ντέρμπι, όσο να’ ναι μια ένταση θα υπάρχει. Θα έχει μεγάλο βαθμό δυσκολίας, γιατί και τα Τρίκαλα έχουν τις δικές τους φιλοδοξίες. Εμείς θα κοιτάξουμε να πάρουμε το αποτέλεσμα και να πάμε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου».

Παράταση στην αγορά διαρκείας

Παρά την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων, η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της τρέχουσας αγωνιστικής σεζόν 2021-22 συνεχίζεται για την ΠΑΕ Νίκη Βόλου και όπως επισημαίνει σε χθεσινή της ανακοίνωση: «Κλείσε τη δική σου θέση στις κερκίδες του Πανθεσσαλικού. Πάρε τη Νίκη στα χέρια σου!

Η Νίκη είσαι εσύ!

Δευτέρα μέχρι Παρασκευή, στα εξής σημεία: 9:30-14:30 στα γραφεία της ΠΑΕ Νίκη Βόλου, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. 18:30-20:30 στα παλιά γραφεία της Ερασιτεχνικής Νίκης, στο «Παντελής Μαγουλάς», επί της οδού Μαιάνδρου.

Συνεχίζεται ο διαγωνισμός

Συνεχίζεται ο διαγωνισμός με δώρο δύο εισιτήρια για τα επίσημα παιχνίδια της Νίκης, με τη βολιώτικη ΠΑΕ να αναφέρει: «Το ηλεκτρονικό κατάστημα της ΠΑΕ Νίκη Βόλου store.nikifc.gr ξεκίνησε τη λειτουργία του την 25η Μαρτίου του 2021, ανήμερα της εθνικής μας επετείου. Με αργά και σταθερά βήματα καθιερώνεται στη συνείδηση των φίλων της Νίκης, σαν το σημείο στο οποίο μπορούν να βρουν και να ψωνίσουν άνετα και με ασφάλεια όλα τα επίσημα προϊόντα της ομάδας μας.

Με αφορμή μια επίσης συμβολική ημερομηνία, αυτή της 28ης Οκτωβρίου, όλοι οι πελάτες του e-shop από την αρχή της λειτουργίας του, μέχρι το τέλος του τρέχοντος μήνα θα συμμετάσχουν σε κλήρωση για δύο εισιτήρια διαρκείας της αγωνιστικής σεζόν 2021-2022! Τα εισιτήρια είναι μια ευγενική προσφορά του καταστήματος της Macron στη Θεσσαλονίκη. Αγόρασες ή θα αγοράσεις από το e-shop μας; Μια θέση στο Πανθεσσαλικό μπορεί να γίνει δική σου».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου