ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Η αποστολή της Νίκης για Εργοτέλη – Προπώληση των εισιτηρίων σήμερα

η-αποστολή-της-νίκης-για-εργοτέλη-προ-381609

Την αποστολή για το αυριανό παιχνίδι με τον Εργοτέλη ανακοίνωσε σήμερα η ΠΑΕ Νίκη Βόλου, ενώ σήμερα θα γίνεται και προπώληση εισιτηρίων. Αναλυτικά:

Η αποστολή Νίκης Βόλου, ενόψει της αναμέτρησής της, με αντίπαλο τον Εργοτέλη, στο πλαίσιο της τέταρτης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, αποτελείται από 23 ποδοσφαιριστές. Αναλυτικά: Μπάγιτς, Περιστερίδης, Αποστολίδης, Ανδρέου, Γ. Κυρίτσης, Τσιμπούκας, Αλιατίδης, Πάνος, Τζοβάρας, Παναγιωτίδης, Κυριακίδης, Γρομητσάρης, Μπάλλας, Γκαρσία, Μέτσε, Τσουκαλάς, Μπόσιο, Ροχάνο, Αλτιντζής, Βλαχομήτρος, Βασιλείου, Κάσσος, Τζιώρας.

Τα εισιτήρια του αγώνα

Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ενημερώνει το φίλαθλο κοινό της πως το παιχνίδι της ομάδας μας, με αντίπαλο τον Εργοτέλη (6/10, 16:00), στο πλαίσιο της τέταρτης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, δε δύναται να διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό, λόγω επανασποράς που πραγματοποιείται στον αγωνιστικό χώρο του Σταδίου.

Ως εκ τούτου, η αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί στη δεύτερη έδρα της ομάδας μας, το Δημοτικό Στάδιο Νεάπολης Βόλου, την ίδια μέρα και ώρα.

Η γενική είσοδος ορίζεται στα 10 ευρώ. Θα λειτουργήσει το εκδοτήριο, στην κεντρική είσοδο του γηπέδου, επί της οδού Ύδρας, δύο ώρες πριν την έναρξη του παιχνιδιού. Θα ισχύσουν όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά μέτρα.

Τέλος, ενημερώνουμε τον κόσμο της ομάδας μας πως θα υπάρξει προπώληση των εισιτηρίων του αγώνα, σήμερα το απόγευμα της Τρίτης (5/10, 18:30-20:30) στα παλιά γραφεία της Ερασιτεχνικής Νίκης, στο γήπεδο «Παντελής Μαγουλάς», επί της οδού Μαιάνδρου.

Σημειώνεται πως κανονικά θα ισχύσουν οι κάρτες διαρκείας.

Η αποστολή του Εργοτέλη

Έτοιμος για το δεύτερο ταξίδι του είναι ο Εργοτέλης, ο οποίος έρχεται σήμερα στον Βόλο. H ανακοίνωση: «Οι κιτρινόμαυροι στο πλαίσιο της 4ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος θα αντιμετωπίσουν το απόγευμα της Τετάρτης (06/10 – 16:00) στο Δημοτικό στάδιο Νεάπολης την Νίκη Βόλου.

Η ομάδα μας με προπόνηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο Παγκρήτιο στάδιο ολοκλήρωσε την προετοιμασία της που κατά κύριο λόγο αφορούσε την τακτική προσέγγιση του αγώνα αλλά και τις στατικές φάσεις.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά προβλήματα ο προπονητής της ομάδας μας Νίκος Μπαδήμας σε ένα ακόμα ματς θα στερηθεί τον στρατευμένο Κοκκίνη καθώς επίσης και τους τραυματίες Πατρινό, Abdulahi, Tyrone, Αλεξάκη, Κουτάντο και Θεοδωράκη.

Αναλυτικά η αποστολή του Εργοτέλη που θα ταξιδέψει νωρίς το απόγευμα με προορισμό τον Βόλο αποτελείται από τους: Τσέλιος, Τζελέπης, Μήτσο, Σαρρής, Ποζατζίδης, Πεϊος, Μπουρσέλης, Ντουμάνης, Κατσούρρι, Σερβιλάκης, Κόλα, Βουτσάς, Μπουτσάκης, Neral , Kwateng, Κωστανάσιος, Mostafa, Youssef, Farrag και Houssman.

Η αποστολή της ομάδας μας θ’ αναχωρήσει νωρίς το απόγευμα αεροπορικός για την Θεσσαλονίκη και απο εκεί οδικώς για τον Βόλο».

Να υπενθυμίσουμε ότι οι διαιτητές που ορίστηκαν για να διευθύνουν την αναμέτρηση είναι οι:

Διαιτητής: Μελτζανίδης (Ημαθίας)

Βοηθοί: Χριστοδούλου (Ημαθίας) – Βρούζος (Πιερίας)

4ος διαιτητής: Μέγας (Πιερίας)

Παρατηρητής διαιτησίας: Κοφίτσας (Καρδίτσας).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου