ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Κράτησε και τον μαέστρο της Λούκας Γκαρσία η Νίκη

κράτησε-και-τον-μαέστρο-της-λούκας-γκα-503274

Στη δεύτερη ανακοίνωση ανανέωσης ποδοσφαιριστή της προχώρησε χθες η Νίκη Βόλου, «δένοντας» μετά τον Ροχάνο και τον συμπατριώτη του, Λούκας Γκαρσία, και σήμερα αναμένεται συνέχεια.

Οπως είχε γράψει ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ, μετά τον Ροχάνο και ο Λούκας Γκαρσία, θα παρέμενε στη Νίκη Βόλου, με την αργεντίνικη παροικία των τελευταίων χρόνων να συμπληρώνει και ο Λούκας Μπόσιο, για τον οποίον ο Αλέκος Βοσνιάδης έχει ανάψει επίσης το πράσινο φως για την παραμονή του.

Ο Λούκας Γκαρσία πλέον οδεύει στην τρίτη του χρονιά στα κυανόλευκα, μετά από δύο περιόδους στο πρωτάθλημα της Football League, έχοντας αποχωρήσει αρχικά πέρυσι για τη Ρόδο, αλλά η παραμονή του στο νησί των Ιπποτών ήταν βραχυχρόνια και επέστρεψε άρον άρον στο Βόλο.

Σε ανακοίνωση της η ΠΑΕ Νίκη Βόλου αναφέρει: «Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Λουκάς Γκαρσία, ο οποίος θα φορά τα κυανόλευκα για τρίτη συνεχόμενη σεζόν.

Ο Λούκας Γκαρσία ήταν ένας εκ των πρωταγωνιστών της ομάδας μας, στον αγωνιστικό χώρο, τα τελευταία δύο χρόνια, στο πρωτάθλημα της Football League, καταγράφοντας 37 συμμετοχές, με επτά τέρματα. Την περασμένη αγωνιστική σεζόν, αγωνίστηκε με τη φανέλα της Νίκης σε 18 παιχνίδια, σκοράροντας τρεις φορές.

Ευχόμαστε στον Λούκας μια ακόμα επιτυχημένη χρονιά στα κυανόλευκα, γεμάτη υγεία».

Μετά τον Γκαρσία και τον Μπόσιο, κάτοικοι Βόλου θα παραμείνουν επίσης οι Αγγελος Αργύρης, Μανώλης Αλιατίδης, Θωμάς Τσιμπούκας, Γιώργος Τζοβάρας και Νέτι Μέτσε, με τους προαναφερθέντες να έχουν συμφωνήσει προφορικά και μέσα στην εβδομάδα να πέφτουν και οι υπογραφές.

Αποκτά και Βλαχομήτρο

Εκτός από τους Βλάντιμιρ Μπάγιτς, Παύλο Κυριακίδη, Χρήστο Γρομητσάρη η ενίσχυση της Νίκης Βόλου θα συνεχιστεί με ακόμη έναν ποδοσφαιριστή και συγκεκριμένα τον Ανδρέα Βλαχομήτρο. Ο ποδοσφαιριστής έχει έρθει σε συμφωνία με τους κυανόλευκους, βρέθηκε στον Βόλο, όπου θα εγκατασταθεί μόνιμα τις επόμενες ημέρες, ενισχύοντας επιθετικά την ομάδα.

Σε ηλικία 24 ετών πλέον (γεννημένος 03/07/1997), ο Βλαχομήτρος ξεκίνησε τα πρώτα του βήματα από τις ακαδημίες της ΑΕΚ, φορώντας τα κιτρινόμαυρα από το 2013 έως το 2018, έχοντας τρεις παρουσίες με τα κιτρινόμαυρα σε Γ’ Εθνική και Super League.

Από κει ακολούθησε δανεισμός στον Απόλλωνα Πόντου, με τον οποίο είχε 16 παιχνίδια και ένα τέρμα στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος της Super League 2 την περίοδο 2017-18.

Την περίοδο 2018-19 από την Καλαμαριά, «μετακόμισε» σε Σπάρτη και Αιγινιακό, ως δανεικός από την Ενωση, έχοντας αρχικά 11 συμμετοχές στην ομάδα της Λακωνίας με 3 τέρματα και άλλες 11 με ένα γκολ με την ομάδα του Αιγινίου.

Το καλοκαίρι του 2019 ακολούθησε ο Ιωνικός, πανηγυρίζοντας δύο ανόδους σε Super League 2 πέρυσι και Super League 1 φέτος, μετρώντας 26 παιχνίδια και 5 τέρματα, παίζοντας πότε στην κορυφή και πότε στα άκρα της επίθεσης.

Στον Φωστήρα ο Τσιώλης

Στον «Φονέα των Γιγάντων» ή αλλιώς Φωστήρα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Απόστολος Τσιώλης, που αγωνίστηκε με τη φανέλα της Νίκης Βόλου σε 33 παιχνίδια τα περασμένα 2,5 χρόνια, έχοντας και τρία γκολ. Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής που είχε φέτος μόλις 8 παρουσίες, θα μείνει στη μνήμη των κυανόλευκων φιλάθλων, για το περσινό του τέρμα απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου