ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Νίκη Βόλου: Προχωρούν οι συζητήσεις

νίκη-βόλου-προχωρούν-οι-συζητήσεις-515202

Από… Δευτέρα αναμένονται οι ανακοινώσεις για την ποδοσφαιρική ομάδα που «χτίζει» η Νίκη Βόλου ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, που θα τη βρει να αγωνίζεται στο νέο πρωτάθλημα της Super League 2.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Για την ώρα επίσημη ανακοίνωση πέραν από εκείνη της παραμονής του προπονητή Αλέκου Βοσνιάδη δεν υπάρχει, ωστόσο δεν θα πρέπει να υπάρχει ανησυχία, με το μπαράζ… των ανακοινώσεων να ακολουθεί τις επόμενες ημέρες.

Αυτό που προείχε για τη διοίκηση αλλά και την τεχνική ηγεσία ήταν να ξεκαθαρίσει ποιοι ποδοσφαιριστές συνεχίζουν και ποιοι αποχωρούν από τους κυανόλευκους, με την πόρτα της εξόδου να ανοίγει από τον Τζόρνταν Ντομίνγκεθ, ο οποίος επέστρεψε στην πατρίδα του την Ισπανία για χάρη της Κομποστέλα. Ο Ντομίνγκεθ όμως δεν είναι ο μόνος που δεν θα φορέσει τα κυανόλευκα, μιας και τον ακολουθούν κι άλλοι, κι ένας εξ αυτών είναι και ο συμπατριώτης του, Αλεξ Κρουθ, ενώ παρελθόν αποτελεί και ο Σέρχιο Γκονζάλες, που παρά τις ευκαιρίες που πήρε δεν κατάφερε να πείσει και επέστρεψε στην Αργεντινή.

Αντίθετα, ένας άλλος Αργεντινός, ο Αντόνιο Ροχάνο, θα συνεχίσει να φορά τα κυανόλευκα για τρίτη χρονιά, με στόχο όχι μόνο να αποτελέσει ξανά τον πρώτο σκόρερ της ομάδας, αλλά και της κατηγορίας, φορτώνοντας ακόμη περισσότερο τα αντίπαλα δίχτυα. Ο Ροχάνο εξάλλου υποβλήθηκε πρόσφατα σε επέμβαση και αναμένεται να επιστρέψει ακόμη πιο δυνατός, «βγάζοντας» μεγάλο μέρος του πρωταθλήματος με πρόβλημα στους κοιλιακούς.

Ο έμπειρος φορ υποβλήθηκε σε επέμβαση στη Θεσσαλονίκη από τον χειρουργό γιατρό Μιχάλη Γενιτσάρη, ενώ τον επισκέφθηκε και πρώην συμπαίκτης του στη Νίκη, ο γιος του Αλέκου Βοσνιάδη, Βασίλης.

Τα ονόματα όσων ποδοσφαιριστών παραμένουν στα κυανόλευκα αναμένεται να ανακοινωθούν κι επίσημα μέσα στην εβδομάδα που έρχεται, με την διοίκηση των κυανόλευκων να είναι ιδιαίτερα προσεκτική στις κινήσεις της, με το μεταγραφικό κομμάτι να περνά από τα χέρια πρωτίστως του Αλέκου Βοσνιάδη, ο οποίος δεν αποκλείεται να ανάψει το πράσινο φως για τους αδερφούς Κυρίτση, από τον Διαγόρα Στεφανοβικείου, παίκτες που είχε βολιδοσκοπήσει και ο προκάτοχος του, Στάικος Βεργέτης.

Από κει και πέρα σύμφωνα με πληροφορίες του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ πρόταση έχει γίνει και στον πολύπειρο κεντρικό αμυντικό, Χρήστο Γρομητσάρη, με τον οποίο ο Βοσνιάδης έχει συνεργαστεί τόσο στην Κέρκυρα όσο και στα Χανιά.

Ο Αγρινιώτης αμυντικός ήταν κάτοικος Κρήτης τα τελευταία δύο χρόνια, έχοντας τεράστια εμπειρία από τη Super League 2, αλλά και από τη Super League 1. Συνολικά μέχρι σήμερα έχει 41 παρουσίες στην Α’ Εθνική, 117 στη Β’ και άλλες 51 στη Γ’.

Μία άλλη περίπτωση που έχει δει το φως της δημοσιότητας, είναι αυτή του Βλάντιμιρ Μπάγιτς, ένας γκολκίπερ επιπέδου Super League 1, καθώς πέρυσι ο 33χρονος Σέρβος φορούσε τη φανέλα της ΑΕΛ, ενώ για μία χρονιά είχε παίξει στην πρώτη κατηγορία και με τον Λεβαδειακό.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου