ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

«Βλέπει» και Γρομητσάρη η Νίκη  

βλέπει-και-γρομητσάρη-η-νίκη-516228

Μπορεί μέχρι στιγμής η Νίκη Βόλου να μην έχει προβεί σε ανακοινώσεις απόκτησης νέων ποδοσφαιριστών, ωστόσο δεν σημαίνει πως δεν κινείται μεταγραφικά, προκειμένου να ενισχύσει το ρόστερ της.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Η μόνη ανακοίνωση μέχρι στιγμής αφορά στη συνέχιση της συνεργασίας με τον τεχνικό Αλέκο Βοσνιάδη, ο οποίος στη μεταγραφική του λίστα έχει πολύ ψηλά ποδοσφαιριστή που έχει συνεργαστεί τόσο στην Κέρκυρα, όσο και στα Χανιά. Ο λόγος για τον Χρήστο Γρομητσάρη, με τον Αγρινιώτη στόπερ να έχει φορέσει κυανόλευκα τα τελευταία δύο χρόνια και συγκεκριμένα, αυτά των Χανίων.

Γεννημένος στις 10/02/1991 στο Αγρίνιο ο Έλληνας αμυντικός έκανε τα πρώτα του βήματα στις Ελπίδες Αγρινίου. Στα 17 του εντάχθηκε στον Ατρόμητο, παίζοντας στις ομάδες υποδομής, στα αντίστοιχα πρωταθλήματα της Super League. Παράλληλα συμμετείχε και σε προπονήσεις της πρώτης ομάδας.

Τη σεζόν 2010-11 παραχωρήθηκε αρχικά στην Αγ. Παρασκευή και στη συνέχεια στον ΠΑΟ Ρουφ, για να ακολουθήσει ο Απόλλων Σμύρνης, επίσης στη Football League 2. Τη σεζόν 2012-2013 είχε γεμάτη και πολύ καλή χρονιά με τον Βύζαντα Μεγάρων στη Football League (41 συμμετοχές – 39 στο πρωτάθλημα, 2 στο Κύπελλο), έχοντας τεθεί αντιμέτωπος και της Νίκης Βόλου, τόσο στο παιχνίδι του α’ γύρου, όσο και σε εκείνο του β’, παίζοντας από 90 λεπτά.

Από τα Μέγαρα ακολούθησε η επιστροφή του στον Ατρόμητο και η μετακίνηση στο β’ μισό της σεζόν 2013-14 στον Ιωνικό (Γ’ Εθνική). Την επόμενη σεζόν κατέγραψε 26 συμμετοχές με τον Φωστήρα (21 στη Football League, 5 στο Κύπελλο) και ακολουθούν τα εξάμηνα σε Εργοτέλη (13 συμμετοχές – 1 γκολ) και Κέρκυρα (9 συμμετοχές).

Με τον ΑΟΚ και με τον Αλέκο Βοσνιάδη προπονητή, πανηγύρισε μάλιστα την άνοδο στη Super League, μετρώντας στη «μεγάλη» κατηγορία σε δύο σεζόν 28 συμμετοχές και 1 γκολ (είχε και 3 συμμετοχές με 1 γκολ στο Κύπελλο).

Την σεζόν 2018-19 έπαιξε στην ΑΕΛ, έχοντας 13 συμμετοχές στη Super League και 2 στο Κύπελλο Ελλάδας, για να… κατηφορίσει και πάλι στην Κρήτη το 2019 για τα Χανιά, όπου έμεινε μέχρι και φέτος. Σε δύο χρόνια, έχοντας αρχικά και πάλι τον Αλέκο Βοσνιάδη, ως προπονητή, μέτρησε συνολικά 37 (15 και 22) παρουσίες στη Super League 2, με ένα τέρμα και μία συμμετοχή στο Κύπελλο Ελλάδος.

Συνολικά μέχρι σήμερα έχει 41 παρουσίες στην Α’ Εθνική, 117 στη Β’ και άλλες 51 στη Γ’.

Δεν αποκλείεται πλέον να «ξανασμίξει» με τον Αλέκο Βοσνιάδη, παραμένοντας στα κυανόλευκα, αλλά μετακομίζοντας για δεύτερη φορά σε ομάδα της Θεσσαλίας.

Σημειώνεται επίσης πως για τη Νίκη Βόλου ένα ακόμη όνομα που έχει προκύψει τις τελευταίες ημέρες, είναι αυτό του τερματοφύλακα Βλάντιμιρ Μπάγιτς, ένας γκολκίπερ επιπέδου Super League 1, καθώς πέρυσι ο 33χρονος Σέρβος φορούσε τη φανέλα της ΑΕΛ, ενώ για μία χρονιά είχε παίξει στην πρώτη κατηγορία και με τον Λεβαδειακό.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου