ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Το νέο ΔΣ της Νίκης Βόλου  

το-νέο-δσ-της-νίκης-βόλου-521080

Σε σώμα συγκροτήθηκε χθες Δευτέρα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου, μετά τις εκλογές που διενεργήθηκαν το περασμένο Σάββατο, στα γραφεία του συλλόγου στο «Π. Μαγουλάς».

Στη θέση του προέδρου παραμένει ο Στέργιος Φάτσης, που ήταν και ο μοναδικός υποψήφιος, ενώ ανακατατάξεις και νέα μέλη προστέθηκαν στο ανανεωμένο κατά 50% Δ.Σ.

Οπως επισημαίνεται σε σχετικό δελτίο Τύπου: Μετά τις αρχαιρεσίες του Σαββάτου 10 Ιουλίου 2021, στον ΓΣΒ «Η Νίκη», συγκροτήθηκε τη Δευτέρα 12 Ιουλίου 2021, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο. Στις εκλογές, ψήφισαν 130 άτομα εκ των οποίων 129 έγκυρα, 1 άκυρο. Η σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου έχει ως εξής:

ΦΑΤΣΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ: Πρόεδρος

ΧΑΤΖΗΕΥΦΡΑΙΜΙΔΗΣ ΙΟΡΔΑΝΗΣ: Αντιπρόεδρος κι Έφορος κολύμβησης

ΚΟΛΟΖΟΣ ΣΤΕΛΙΟΣ: Γενικός Γραμματέας έφορος βόλεϊ

ΡΟΥΣΣΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ: Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας κι έφορος ποδοσφαίρου

ΚΑΠΟΥΡΝΙΩΤΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ: Ταμίας

ΤΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ: Έφορος στίβου

ΘΕΟΔΟΣΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ: Έφορος τεχνικής κολύμβησης

ΤΣΙΟΛΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ : Έφορος αντρικού μπάσκετ

ΠΑΣΣΑΛΙΔΟΥ ΕΥΣΤΑΘΙΑ-ΜΑΡΙΑ: Έφορος κολύμβησης

ΜΟΡΦΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΟΣ: Έφορος ποδηλασίας

ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΙΟΣ: Έφορος γυναικείου μπάσκετ

ΚΟΣΚΙΝΑΣ ΗΡΑΚΛΗΣ: Έφορος υδατοσφαίρισης και ρυθμικής γυμναστικής

ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ: Έφορος ποδοσφαίρου

ΧΑΤΖΗΜΠΥΡΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ: Έφορος ποδοσφαίρου

ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ: Μέλος Δ.Σ.

Αναπληρωματικοί

ΤΖΑΝΕΤΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ

ΣΑΒΟΡΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Για την εξελεγκτική επιτροπή εκλέχτηκαν οι:

ΧΑΔΟΥΛΗΣ ΑΡΓΥΡΗΣ

ΤΣΙΑΡΑ ΒΑΣΙΑ.

Φάτσης: «Δεν περισσεύει κανείς»

Ο επανεκλεγείς πρόεδρος του ΓΣΒ «Η Νίκη» Στέργιος Φάτσης, σε δηλώσεις του μετά τη συγκρότηση του νέου ΔΣ ανέφερε: «Πιστεύουμε στην ανανέωση. Όλοι μπορούμε να προσφέρουμε στη Νίκη Βόλου, απ’ όπου κι αν βρισκόμαστε. Με την πανδημία, τα δύο τελευταία χρόνια, πολλά πράγματα άλλαξαν και κληθήκαμε κι εμείς οι ίδιοι να ακολουθήσουμε τα νέα δεδομένα που δημιουργήθηκαν. Αθλητές, προπονητές, διοικητικό προσωπικό, σε όλο τον σύλλογο, σταθήκαμε στο ύψος των περιστάσεων και καταφέραμε σε ένα υγειονομικά δύσκολο περιβάλλον, να λειτουργήσουμε για το συμφέρον και το καλό του συλλόγου. Ωστόσο στη νέα αθλητική χρονιά που έρχεται, θέλουμε να είμαστε ακόμη περισσότερο προετοιμασμένοι για κάθε ενδεχόμενο. Μέσα στις επόμενες ημέρες, θα ακολουθήσουν με τους εφόρους και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, συναντήσεις με προπονητές και διοικητικό προσωπικό, για τον προγραμματισμό και σχεδιασμό της νέας αγωνιστικής χρονιάς για κάθε τμήμα του συλλόγου. Σε αυτή τη νέα αγωνιστική χρονιά που ξεκινά, δεν περισσεύει κανείς. Θέλουμε όλο τον κόσμο της Νίκης στο πλευρό του συλλόγου. Όλοι μαζί ενωμένοι σαν γροθιά μπορούμε να καταφέρουμε πολλά. Ακόμη και μέσα από διαφωνίες, γεννιούνται ευκαιρίες και νέοι ορίζοντες. Στόχος μας το αύριο του συλλόγου».

Ευχές της ΠΑΕ Νίκη στη νέα διοίκηση

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Νίκη Βόλου, με την οποία εύχεται καλή επιτυχία στη νεοεκλεγείσα διοίκηση της Ερασιτεχνικής. Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: «H ΠΑΕ Νίκη Βόλου εύχεται στον πρόεδρο της Ερασιτεχνικής, Στέργιο Φάτση, και σε όλα τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, καλή επιτυχία στα καθήκοντά τους και να έχουν μία δημιουργική θητεία, με υγεία».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου