ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Τρίτη σερί νίκη με Καλαμάτα

τρίτη-σερί-νίκη-με-καλαμάτα-569464

Μετά την επικράτηση επί της Σαντορίνης στο νησί της Νάξου το περασμένο Σάββατο, η Νίκη Βόλου θέλει να σημειώσει την τρίτη σερί νίκη το ερχόμενο Σάββατο, υποδεχόμενη την πρωτοπόρο Καλαμάτα στις 17:00 στο γήπεδο της Νεάπολης για τη 15η αγωνιστική.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Η Νίκη Βόλου άφησε πίσω της την ήττα από τον Ασπρόπυργο με 3-2 και για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα δεν δέχθηκε γκολ, κερδίζοντας έστω και με 1-0 αρχικά τον Αστέρα Βλαχιώτη κι εν συνεχεία τη Σαντορίνη.

Πλέον το παιχνίδι του Σαββάτου δεν είναι παρά ακόμη ένας τελικός για τους κυανόλευκους, που απέδειξαν και στον πρώτο γύρο, πως δεν έχουν να φοβηθούν τους Καλαματιανούς, κόντρα στους οποίους αναδείχθηκαν ισόπαλοι δίχως τέρματα.

Μετά το παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου απέναντι στη Σαντορίνη, ο αρχηγός Νέτι Μέτσε μίλησε αρχικά για το σπουδαίο διπλό της ομάδας του, αλλά και για το παιχνίδι με την Καλαμάτα αναφέροντας σχετικά: «Είναι μεγάλο διπλό, διότι περάσαμε δύσκολα όλο αυτό το χρονικό διάστημα και θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στον προπονητή και τους συμπαίκτες μου. Κάνουμε μια μεγάλη προσπάθεια, ώστε να ανατρέψουμε την κατάσταση και κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά. Το επόμενο ματς είναι στην έδρα μας με την Καλαμάτα και πρέπει να πάμε αποκλειστικά και μόνο για τους τρεις βαθμούς της νίκης».

Για τη βαθμολογική θέση που δεν αντικατοπτρίζει την πραγματική αγωνιστική εικόνα της κυανόλευκης ομάδας: «Παίζαμε ωραίο ποδόσφαιρο, αλλά δεν είχαμε τα ανάλογα αποτελέσματα. Όμως με τη δουλειά του προπονητή μας πλέον έχουν αντιστραφεί τα πράγματα και κοιτάμε τα επόμενα ματς του πρωταθλήματος».

Για το ενδεχόμενο η Νίκη Βόλου να ήταν ευχαριστημένη με τον βαθμό της ισοπαλίας: «Όχι, διότι στοχεύουμε σε νικηφόρα αποτελέσματα στους εναπομείναντες αγώνες του πρωταθλήματος και κοιτάμε με τη δέουσα προσοχή το κάθε ματς ξεχωριστά».

Για το αν η Νίκη Βόλου και η Σαντορίνη κινδυνέψουν για την παραμονή τους στο φετινό πρωτάθλημα: «Η ομάδα μου έχει ένα αβαντάζ, καθώς κέρδισε την Σαντορίνη και κάθε ματς είναι τελικός για εμάς από εδώ και πέρα».

Για την απουσία του κόσμου της Νίκης Βόλου από τις κερκίδες των γηπέδων: «Προσωπικά επειδή έχω ζήσει τον κόσμο της Νίκης Βόλου τόσο στα καλά του, όσο και στα χειρότερά του, είναι πολύ μαγικός αυτός ο κόσμος και εύχομαι για κάθε ποδοσφαιριστή να το ζήσει αυτό το μοναδικό συναίσθημα».

Για το πού αφιερώνει της εκτός έδρας νίκη με αντίπαλο την Σαντορίνη: «Αφιερώνω αυτή τη νίκη στον πρόεδρο μας, τους φιλάθλους μας και τους συμπαίκτες μου».

Συγχαρητήρια σε ΑΕΚ

Την ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ συνεχάρη η Νίκη Βόλου για την κατάκτηση του EHF Cup, αναφέροντας σε ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου συγχαίρει την ανδρική ομάδα χειροσφαίρισης της ΑΕΚ για την κατάκτηση του EHF Cup. Πρόκειται για μια ευρωπαϊκή διάκριση που προάγει τον ελληνικό αθλητισμό, στο σύνολό του, και δεν μπορούμε, παρά να είμαστε κι εμείς περήφανοι γι’ αυτήν».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου