ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ετοιμάζεται για Σέρρες

ετοιμάζεται-για-σέρρες-569489

Με ανεβασμένη ψυχολογία από την επιστροφή στις νίκες με αντίπαλο τον Αλμωπό Αριδαίας την περασμένη Κυριακή στο γήπεδο της Νεάπολης με 2-0, ο Ολυμπιακός Βόλου μπαίνει στην τελική ευθεία της προετοιμασίας για το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Όπως ανακοινώθηκε και επίσημα από τη διοργανώτρια αρχή η αναμέτρηση στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του Βορείου Ομίλου της Football League, θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή στις 17:00, και αναμφίβολα οι παίκτες του Βασίλη Βούζα, θέλουν να πάρουν ρεβάνς, από την ήττα στο παιχνίδι του πρώτου γύρου με 0-1 στις 18 Απριλίου.

Ο Ολυμπιακός Βόλου επέστρεψε μετά από 15 μέρες στο γήπεδο, μιας και είχε αναβληθεί η αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Πόντου, έδειξε να μην έχει χάσει αγωνιστικό ρυθμό, αλλά σίγουρα δεν μπορεί κανείς να βάλει στην ίδια ζυγαριά τη δυναμική της ομάδας από την Αριδαία με αυτή από τις Σέρρες.

Ο Πανσερραϊκός παραμένει ζωντανός στο κόλπο της ανόδου και έχει την πίεση με το μέρος του, ενώ ο Ολυμπιακός Βόλου μπορεί να αγωνιστεί πιο ελεύθερα και χωρίς το ειδικό βάρος στα πόδια του, θέλοντας να κάνει τη ζημιά.

Αμφίβολος για την Κυριακάτικη αναμέτρηση είναι ο Ζερόμ Γκιοατά, που δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει τον αγώνα απέναντι στον Αλμωπό, μετά από χτύπημα που δέχθηκε. Ο αμυντικός μέσος των ερυθρόλευκων δεν μπόρεσε να προπονηθεί ούτε χθες, οπότε και οι ποδοσφαιριστές επέστρεψαν στις προπονήσεις, μετά το ρεπό της Δευτέρας. Αναμφίβολα ο Βασίλης Βούζας θα αναγκαστεί να περιμένει την κατάσταση του Γκιοατά μέχρι την τελευταία στιγμή.

Πληρώνει Τσιάρα

ο Ολυμπιακός Βόλου

Ο Ολυμπιακός Βόλου καλείται να πληρώσει – εξοφλήσει τον πρώην ποδοσφαιριστή του Αντώνη Τσιάρα, για να μην έχει ποινή αφαίρεσης 3 βαθμών από το πρωτάθλημα!

Την απόφαση αυτή κοινοποίησε στην ερυθρόλευκη ΠΑΕ το Διαιτητικό Δικαστήριο και ο Ολυμπιακός, πρέπει να πληρώσει για να μην έχει συνέπειες. Αναλυτικά: «Το Διαιτητικό Δικαστήριο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, κατά την τελευταία του συνεδρίαση, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις. Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή Αντωνίου Τσιάρα του Ηλία, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 82/2021 τελεσίδικης απόφασης της Α’ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας».

Η συνέχεια

Για το φινάλε του πρωταθλήματος απομένουν τέσσερις αγωνιστικές αλλά οι ερυθρόλευκοι έχουν πέντε ματς και οφείλουν να έχουν μια όσο το δυνατόν καλύτερη βαθμολογική συγκομιδή στα παιχνίδια που έρχονται που είναι τα ντέρμπι στις Σέρρες με τον Πανσερραϊκό (15η, Κυριακή 6/6) και στην Καβάλα (Κυριακή 20/6), δηλαδή με ομάδες που έχασαν στο Βόλο, όπου θα υποδεχθούν Θεσπρωτό και Πιερικό, τους οποίους δεν κέρδισαν εκτός έδρας. Στον Ολυμπιακό περιμένουν να οριστεί και το ματς αυτό που δεν έγινε για την 13η αγωνιστική, Καλαμαριά-Ολυμπιακός.

Περιμένει απόφαση

Ισως μέσα στην εβδομάδα γίνει ο εκ νέου ορισμός του αγώνα του Ολυμπιακού με την Καλαμαριά που δεν έγινε στις 23/5 στο γήπεδο «Βατάν» της Πιερίας λόγω του προβλήματος που παρουσιάστηκε στον Ολυμπιακό με 16 κρούσματα τροφικής δηλητηρίασης.

Χθες η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου βρέθηκε στο Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης ΦΛ και εκεί παρουσίασε όλα τα δικαιολογητικά που έχει η Βολιώτικη ΠΑΕ από Δημόσιο Νοσηλευτικό Ίδρυμα (Νοσοκομείο Βόλου), που αποδεικνύουν ότι οι παίκτες χρειάστηκαν τη βοήθεια του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, και γι’ αυτό δεν μπόρεσαν να πάρουν μέρος στον εκτός έδρας αγώνα της επόμενης μέρας με τον Απόλλωνα. Μετά την απόφαση ο Ολυμπιακός Βόλου θα περιμένει την εκ νέου ημερομηνία που θα οριστεί ο αγώνας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου