ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Ξέχασε… πως σκοράρουν και στο Αιγάλεω η Νίκη Βόλου

ξέχασε-πως-σκοράρουν-και-στο-αιγάλεω-602804

Για τέταρτο παιχνίδι φέτος η Νίκη Βόλου έμεινε στο 0-0 χθες στο Αιγάλεω και για την πρεμιέρα του β’ γύρου της Football League, δεν μπόρεσε να πάρει την εκδίκηση που επιζητούσε μετά την ήττα με 1-2 από τους Αιγαλεώτες, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Μπορεί οι κυανόλευκοι να παραμένουν αήττητοι στα τελευταία έξι παιχνίδια, έχουν όμως μόλις μία νίκη και πέντε ισοπαλίες, με τις οποίες σίγουρα δεν μπορεί να ανέλθει στη βαθμολογία, στην οποία βρίσκεται, μετά τα χθεσινά αποτελέσματα, στην 8η θέση από τις 10 συνολικά, έχοντας κι ένα παιχνίδι λιγότερο, αυτό με τον Ασπρόπυργο, ωστόσο δεν είναι η μόνη ομάδα που «χρωστά» παιχνίδι.

Την ίδια ώρα η πρωτοπόρος Καλαμάτα κέρδιζε με 1-0 τη Σαντορίνη και βρίσκεται στο +10 από το σύνολο του Στάικου Βεργέτη, έχοντας ωστόσο ένα παιχνίδι περισσότερο.

Αυτό που απασχολεί σίγουρα την ομάδα και δεν είναι χθεσινό φαινόμενο, είναι η δυστοκία της, έχοντας σημειώσει μόλις 4 τέρματα σε 9 αγώνες, ενώ έχει δεχθεί 5. Πλέον οι κυανόλευκοι θα υποδεχθούν την ερχόμενη Τετάρτη την ομάδα της Ρόδου, στο γήπεδο της Νεάπολης για την 11η αγωνιστική.

Ο αγώνας

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν από την αρχή στον αγώνα με στόχο να πάρουν το πρώτο εκτός έδρας τρίποντο και είχαν κυρίαρχο ρόλο στον αγωνιστικό χώρο του «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης».

Απέναντι στον πρώην κυανόλευκο τεχνικό, Απόστολο Χαραλαμπίδη, η Νίκη είχε την υπεροχή, αλλά οι τελικές προσπάθειες, είτε κατέληγαν στον Σικαλιά, είτε εκτός της εστίας του έμπειρου πορτιέρο.

Σε μία από αυτές και στην πρώτη του αγώνα, η Νίκη, έχοντας για διακριθέντα τον Κρουθ, με το σουτ του Ισπανού να περνάει άουτ.

Οι γηπεδούχοι απάντησαν ένα λεπτό αργότερα με κεφαλιά του Σταματάκη, έπειτα από σέντρα του Χαντί, αλλά και πάλι η μπάλα πέρασε άουτ, όπως και στη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, στην πιο επικίνδυνη στιγμή τους. Συγκεκριμένα ήταν το 30ο λεπτό του αγώνα, όταν ο Μπαρμπαρούσης έπιασε γυριστό σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από την εστία του Περιστερίδη.

Για τη Νίκη ακολούθως κεφαλιά του Μέτσε στο 34’ δεν είχε πρόβλημα να μπλοκάρει ο Σικαλιάς, στην τελευταία καλή στιγμή του αγώνα στο πρώτο μέρος.

Στο δεύτερο μέρος η Νίκη και ο Στάικος Βεργέτης, ανακάτεψαν την τράπουλα, με τον σχηματισμό των κυανόλευκων να αλλάζει και από 4-3-3 να μετατρέπεται σε 3-5-2, με τον Αργύρη να παίρνει θέση αντί του Γκαρσία και τον Γκονζάλες να χρησιμοποιείται αντί του Τζοβάρα, πλαισιώνοντας τον Ροχάνο στην επίθεση.

Για ακόμη ένα παιχνίδι οι αλλαγές δεν απέδωσαν καρπούς, αποσυντονίζοντας τη Νίκη από το παιχνίδι της, με τους γηπεδούχους να έχουν την ευκαιρία να απειλήσουν στο 57’, όταν

ο Χαντί πραγματοποίησε δυνατό σουτ και με καλές προϋποθέσεις, αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Περιστερίδη.

Για τη Νίκη Βόλου έπειτα από πάσα του Κρουθ ο Ροχάνο έκανε το σουτ από το ύψος της περιοχής, αλλά ο Σικαλιάς είπε «όχι» στο 63’, ενώ λίγο αργότερα και στο 75’ κεφαλιά – ψαράκι του Κρουθ από σέντρα του Πολίμου πέρασε άουτ, με τον Ισπανό να τρυπώνει στην καρδιά της αντίπαλης άμυνας, αλλά χωρίς επιτυχία.

Η τελευταία αξιόλογη στιγμή του παιχνιδιού για τους φιλοξενούμενους, καταγράφηκε στο 83’, με τον προωθημένο Τσιμπούκα να πιάνει την κεφαλιά μετά από κόρνερ του Κρουθ, αλλά ο Σικαλιάς απέκρουσε.

Ως απάντηση για το Αιγάλεω ήρθε το σουτ του Μπαρμπαρούση, να αποκρούσει με διπλή προσπάθεια ο Περιστερίδης στο 84’.

ΑΙΓΑΛΕΩ: Σικαλιάς, Μαγκάκης, Αναστασίου, Παπανικόλας, Οικονομόπουλος (68’ Τσίτσαρης), Βλάχος, Μαχαίρας, Σταματάκης (56’ Γουέρε), Χαντί, Τσιλιγκίρης, Μπαρμπαρούσης.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Περιστερίδης, Καλουτσικίδης (68’ Πέτσης), Πολίμος (68’ Σαλαμούρας), Τσιμπούκας, Αλιατίδης, Μπόσιο, Μέτσε, Γκαρσία (46’ Αργύρης), Κρουθ, Τζοβάρας (46’ Γκονζάλες), Ροχάνο.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου