ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Νίκη Βόλου: Να… ανασάνει με Καλλιθέα

νίκη-βόλου-να-ανασάνει-με-καλλιθέα-613230

Την πρώτη της νίκη, έστω και στην 8η αγωνιστική, αναζητά η Νίκη Βόλου σήμερα, φιλοξενώντας την ομάδα της Καλλιθέας στο γήπεδο της Νεάπολης, όπου θα υποδεχθεί και την ερχόμενη Τετάρτη 5/5 την Επισκοπή.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Με περισσότερες ανάσες, σε σχέση με τον σημερινό της αντίπαλο, μιας και δεν αγωνίστηκε απέναντι στον Ασπρόπυργο, η Νίκη θέλει να φορέσει τα… καλά της και να διεκδικήσει μόνο τους τρεις βαθμούς κόντρα στην επικίνδυνη ομάδα της Καλλιθέας.

Οι κυανόλευκοι, που δεν υπολογίζουν στον σημερινό αγώνα στις υπηρεσίες του Τζόρνταν Ντομίνγκεθ, λόγω ενοχλήσεων, θέλουν να ξεκολλήσουν από τον πάτο της βαθμολογίας, κατακτώντας το πρώτο τρίποντο στο φετινό πρωτάθλημα, βάζοντας βάσεις ψυχολογίας για τη συνέχεια.

Δηλώσεις, στο πλαίσιο της αναμέτρησης της Νίκης Βόλου με την Καλλιθέα, πραγματοποίησαν ο τεχνικός, Στάικος Βεργέτης, κι ο ποδοσφαιριστής, Γιώργος Τζοβάρας.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο κ. Βεργέτης: «Μετά τον αγώνα με την Καλαμάτα, είχαμε τον χρόνο να γίνουν οι προπονήσεις μας περισσότερο ποιοτικές κι αποδοτικές. Η ομάδα ανέβασε εντάσεις και αγωνιστικό ρυθμό, γεγονός που θα βοηθήσει ιδιαίτερα στους επόμενους αγώνες. Η προετοιμασία για το ερχόμενο παιχνίδι κύλησε, όπως ακριβώς το είχαμε σχεδιάσει. Εκτός του Ντομίγνκεθ, με τον οποίο προέκυψε ένα πρόβλημα της τελευταίας στιγμής, όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές μας είναι ετοιμοπόλεμοι και διαθέσιμοι. Πάμε να δώσουμε μια μάχη, με μοναδικό στόχο την εξασφάλιση των τριών βαθμών. Το μήνυμα που πρέπει να δοθεί στον κόσμο είναι πως σύσσωμο το αγωνιστικό τμήμα έχει συνειδητοποιήσει τη σοβαρότητα της κατάστασης, φυσικά και δεν είμαστε ικανοποιημένη με την, μέχρι στιγμής, βαθμολογική μας συγκομιδή κι είμαστε όλοι αποφασισμένοι να ανατρέψουμε όλη αυτήν την κατάσταση».

Από τη μεριά του, ο Βολιώτης ποδοσφαιριστής των κυανόλευκων Γιώργος Τζοβάρας ανέφερε τα εξής: «Δεδομένα, μας βοήθησε το γεγονός ότι είχαμε περισσότερες μέρες να προετοιμαστούμε κατάλληλα για τον σημερινό αγώνα. Υπήρξε κούραση τις προηγούμενες εβδομάδες κι αυτό το χρονικό διάστημα ήταν ιδανικό για να τη διαχειριστούμε, πλέον είμαστε πιο φρέσκοι. Δουλέψαμε με τέτοιον τρόπο, ώστε όλοι οι ποδοσφαιριστές να δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας στην αναμέτρηση με την Καλλιθέα. Ευελπιστούμε να ξεκινήσουμε τα θετικά αποτελέσματα, πλέον δε μας παίρνει να το λέμε μόνο, αλλά οφείλουμε και να το αποτυπώσουμε, με πράξεις, στον αγωνιστικό χώρο. Όλοι μαζί, ποδοσφαιριστές, τεχνικό τιμ, διοίκηση και κόσμος, συσπειρωμένοι να κάνουμε το πρώτο βήμα, προκειμένου να φτάσουμε την ομάδα εκεί που της αξίζει».

Η προϊστορία

Νίκη Βόλου και Καλλιθέα έχουν να παίξουν από την σεζόν 2012-13, με τη Νίκη Βόλου να παίρνει τους τρεις βαθμούς απέναντι στην Καλλιθέα με 3-1 (20’ Πουρτουλίδης, 58’ Λαλίν, 73’ Φλίγκος – 39’ Χατζόπουλος).

Μάλιστα και στα έξι τελευταία παιχνίδια μεταξύ τους κερδίζει ο γηπεδούχος, οπότε η έδρα φαίνεται ότι έχει παίξει τον ρόλο της. Η Καλλιθέα νίκησε για τελευταία φορά στην έδρα της Νίκης στις 27 Σεπτεμβρίου 1997, πρεμιέρα της Β’ Εθνικής τότε με 3-1 (65’ Παφλιάς – 1’, 90’ Παπαδημητρίου, 37’ κεφαλιά Κιούρκος).

Σφυρίζει ο Γιουματζίδης

Στη Νεάπολη και το παιχνίδι Νίκη Βόλου-Καλλιθέα διαιτητής θα είναι ο κ. Γιουματζίδης από την ΕΠΣ Πέλλας, έχοντας ως βοηθούς τους κ.κ. Τυριακίδη (Μακεδονίας), και Μαλανδρή (Χαλκιδικής), ενώ 4ος ορίστηκε ο Μελτζανίδης (Ημαθίας).

Αλλαγή ώρας με Επισκοπή

Την αλλαγή της ώρας έναρξης του αγώνα ανάμεσα σε Νίκη Βόλου και Επισκοπή, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 5 Μαΐου στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Football League ανακοίνωσε η διοργανώτρια Αρχή. Συγκεκριμένα, ο αγώνας θα αρχίσει στις 13:00 αντί στις 17:00 όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο, με την αλλαγή να οφείλεται σε συγκοινωνιακούς λόγους όπως αναφέρεται.

Πρώτη ήττα για Ρόδο κορυφή ο Ιάλυσος

Δύο αναμετρήσεις πραγματοποιήθηκαν χθες για τον Νότιο όμιλο, στις οποίες ξεχώρισε η νίκη της Σαντορίνης επί της Ρόδου με 1-0, με το σύνολο του Κώστα Βελιτζέλου να χάνει για πρώτη φορά μετά από οκτώ αναμετρήσεις, δίνοντας την ευκαιρία στον Ιάλυσο να περάσει στην κορυφή της βαθμολογίας, μετά την ισοπαλία (1-1) που είχε στη Σκάλα Λακωνίας με τον Αστέρα Βλαχιώτη.

Νότιος Ομιλος

Αποτελέσματα (8η)

Σαντορίνη-Ρόδος 1-0

(62’ Κανούλας)

Αστέρας Βλαχιώτη-Ιάλυσος 1-1

(84’ Παπουτσίδης-91’ Χατζησάββας)

Σήμερα – 15:00

Καλαμάτα-Αιγάλεω (ERTSPORTS 3)

Νίκη Βόλου-Καλλιθέα

Επισκοπή-Ασπρόπυργος (αναβλήθηκε)

Επόμενη (9η)

Τρίτη 4/5

14:00 Σαντορίνη-Αστέρας Βλαχιώτη

Τετάρτη 5/5

13:00 Νίκη Βόλου-Επισκοπή

17:00 Ιάλυσος-Καλαμάτα

17:00 Καλλιθέα-Αιγάλεω

Ρόδος-Ασπρόπυργος (αναβάλλεται)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Θ. Ομάδα B. Ν-Ι-Η Γκολ

  1. Ιάλυσος Ρόδου 14 4-2-2 7-7
  2. Ρόδος 13 3-4-1 7-4
  3. Καλλιθέα 12 3-3-1 11-7
  4. Καλαμάτα 12 3-3-1 6-2
  5. Επισκοπή 11 3-2-2 5-3
  6. Σαντορίνη 10 2-4-2 4-4
  7. Αιγάλεω 9 3-0-4 5-8
  8. Αστέρας Βλαχιώτη 6 1-3-4 3-7
  9. Νίκη Βόλου 4 0-4-2 3-5
  10. Ασπρόπυργος 4 1-1-4 3-7

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου