ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Παραμένει εκτός Βόλου η Νίκη

παραμένει-εκτός-βόλου-η-νίκη-624502

Στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας παραμένει η Νίκη Βόλου, η οποία μπορεί να είναι αήττητη στα τελευταία τρία παιχνίδια της, δεν έχει καταφέρει ωστόσο σε έξι αγώνες να γευτεί τη χαρά της νίκης.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Τέσσερις ισοπαλίες και δύο ήττες (αμφότερες στο Πανθεσσαλικό) είναι ο απολογισμός των κυανόλευκων, που μετά το παιχνίδι στην Καλαμάτα θα αγωνιστούν και πάλι εκτός έδρας, αντιμετωπίζοντας το ερχόμενο Σάββατο την ομάδα του Ασπρόπυργου με την οποία ισοβαθμούν μάλιστα στην τελευταία θέση.

Στο… ντέρμπι ουραγών το ερχόμενο Σάββατο στις 15:00 η Νίκη Βόλου ευελπιστεί να χαρεί για πρώτη φορά φέτος, απέναντι σε μια ομάδα, που έχει ήδη μία νίκη και μάλιστα απέναντι στον πρωτοπόρο Ιάλυσο με 3-0, όταν οι κυανόλευκοι του Στάικου Βεργέτη, έχουν χάσει από τους Ροδίτες στο Πανθεσσαλικό.

Η ισοπαλία στην Καλαμάτα το περασμένο Σάββατο έδωσε την ευκαιρία στον Ιάλυσο με τη νίκη επί της Επισκοπής, να βρεθεί μόνος πρώτος στη βαθμολογία του Νοτίου Ομίλου, έχοντας πλέον 13 βαθμούς.

Σίγουρα η απόσταση από την κορυφή δεν είναι απλησίαστη, ωστόσο αυτό που προβληματίζει την ομάδα της Νίκης Βόλου είναι πλέον η επιθετική δυστοκία, μιας και αμυντικά δείχνει να έχει διορθώσει τα κακώς κείμενα, έχοντας δεχθεί τα 4 από τα 5 τέρματα σε Πανθεσσαλικό και Νεάπολη, αλλά και 1 στη Ρόδο.

Αντίθετα η Νίκη έχει πετύχει μόλις 3 τέρματα σε έξι παιχνίδια, σκοράροντας μισό ανά… αγώνα με τους Λούκας (με Αιγάλεω), Μέτσε (στη Ρόδο) και Κρουθ (με Σαντορίνη).

Την ίδια στιγμή χωρίς γκολ μετά από 5 συμμετοχές και συνεχόμενα 90λεπτα, παραμένει ο Ροχάνο, ο οποίος πέρυσι είχε σκοράρει 8 τέρματα σε 17 αγώνες και μάλιστα δύο φορές κόντρα στην ομάδα της Καλαμάτας, στην περσινή νίκη με 0-2.

Πλέον με οδηγό την αμυντική βελτίωση, οι κυανόλευκοι πρέπει να βρουν και τους τρόπους να είναι πιο επιθετικοί σε αγώνες, που οι αντίπαλες ομάδες θα προσέχουν περισσότερο τα… νώτα τους, απέναντι στη Νίκη.

Μετά το παιχνίδι κόντρα στον Ασπρόπυργο η Νίκη Βόλου επιστρέφει εντός έδρας για τον επόμενο αγώνα, έχοντας να υποδεχθεί την Καλλιθέα, πιθανότατα στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και όχι στη Νεάπολη.

Η αναμέτρηση της 8ης αγωνιστικής θα πραγματοποιηθεί τη Μ. Τετάρτη 28/4. Ακολούθως και για την 9η αγωνιστική οι κυανόλευκοι θα παίξουν και πάλι Τετάρτη (5/5) φιλοξενώντας την Επισκοπή, ενώ η 10η αγωνιστική θα βρει την ομάδα του Στάικου Βεργέτη εκτός έδρας και πάλι αυτή τη φορά, στην πρεμιέρα του Β’ γύρου με το Αιγάλεω εκτός έδρας στις 9/5.

Συλλυπητήρια για Κλεάνθη

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε η Λέσχη Ο.Φ. Νίκης Βόλου για τον χαμό του Γεώργιου Κλεάνθη – Γαλιάτη. Αναλυτικά: «Η Λέσχη Ομίλου Φιλάθλων Νίκης Βόλου εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του αείμνηστου Γεώργιου Κλεάνθη, ο οποίος διετέλεσε μέλος της διοίκησης Ορφανίδη τη δεκαετία του ‘80 και πρόσφερε σημαντική δουλειά στην κυανόλευκη ομάδα μας. Άνθρωπος με ήθος και αρχές εργάστηκε με ανιδιοτέλεια στο διοικητικό πόστο της Νίκης Βόλου και γεύτηκε πολλές επιτυχίες με την αγαπημένη του ομάδα.

Καλό ταξίδι Γιώργο και η κυανόλευκη οικογένεια της Νίκης Βόλου θα σε θυμάται για πάντα, γιατί οι καλοί άνθρωποι δεν φεύγουν ποτέ από την ζωή μας, αλλά παραμένουν ανεξίτηλοι για πάντα στις καρδιές μας. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει».

«Εκστρατεία» αγάπης

Φιλανθρωπική δράση αναλαμβάνει για πολλοστή φορά η Λέσχη Ομίλου Φιλάθλων Νίκης Βόλου, αναδεικνύοντας το ευαίσθητο κοινωνικό της πρόσωπο σε συνανθρώπους και οικογένειες που έχουν άμεση ανάγκη να καλύψουν τις καθημερινές βασικές τους ανάγκες. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Πάσχα των Ελλήνων-Πάσχα της αγάπης.

Η μεγάλη γιορτή του Πάσχα πλησιάζει, μαζί της το μήνυμα της Ανάστασης. Ο Όμιλος Φιλάθλων ΝΙΚΗΣ στο πλαίσιο των κοινωνικών δράσεων, δεν θα μπορούσε να μείνει αμέτοχος (εξάλλου η προσφυγική καταγωγή μας το έχει αποδείξει πάρα πολλές φορές), η φιλανθρωπία, η γενναιοδωρία και αλληλεγγύη γνώρισμα από όλους.

Καλούμε όλους εσάς να βοηθήσουμε εκείνους που κινδυνεύουν με κοινωνικό αφανισμό, συλλέγοντας τρόφιμα μακράς διαρκείας για να δοθούν σε συνανθρώπους και οικογένειες που έχουν πραγματικά ανάγκη για τις Άγιες ημέρες του Πάσχα. Η συγκέντρωση θα γίνεται καθημερινά από 09:00 έως 18:00.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο 6976206981 Κοτρώτσιο Δημήτριο.

Υ.Γ. Η συγκέντρωση θα διαρκέσει μέχρι τη Μεγάλη Πέμπτη 29/4».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου