ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Μονόδρομος το «τρίποντο»

μονόδρομος-το-τρίποντο-633766

Η Νίκη Βόλου επιζητεί πάση θυσία την πρώτη της φετινή νίκη στον Νότιο Ομιλο της Football League, καθώς δεν υπάρχουν περιθώρια για νέα απώλεια βαθμών, υποδεχόμενη σήμερα στις 15:00 στο γήπεδο της Νεάπολης την ομάδα της Σαντορίνης.

Οι κυανόλευκοι βρίσκονται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας με μόλις δύο βαθμούς στο ενεργητικό της, έχοντας δύο ισοπαλίες, δύο ήττες και καμία νίκη μέχρι σήμερα σε σύνολο τεσσάρων αγωνιστικών.

Η ομάδα του Στάικου Βεργέτη γνώρισε δύο ήττες στο Πανθεσσαλικό (1-2 με Αιγάλεω και 0-1 από Ιάλυσο) και το «τρίποντο» αποτελεί μονόδρομος, καθώς το πρωτάθλημα είναι σύντομο και οποιαδήποτε άλλο αποτέλεσμα θα φέρει ακόμη πιο πίσω το κυανόλευκο σύνολο.

Οι ποδοσφαιριστές του Στάικου Βεργέτη πρέπει να παρουσιάσουν ένα καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο και να κατακτήσουν τους τρεις βαθμούς της νίκης, ώστε να ανακτήσουν την χαμένη τους ψυχολογία και να ατενίζουν με περισσότερη αισιοδοξία τη συνέχεια στο πρωτάθλημα.

Το τεχνικό επιτελείο έχει ρίξει το βάρος στην τακτική και στην ανάπτυξη της επιθετικής δραστηριότητας, καθώς οι κυανόλευκοι βρήκαν το δρόμο προς τα δίχτυα μόνο δύο φορές (με Αιγάλεω 1-2 και Ρόδο 1-1). Από την άλλη τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές αντιλαμβάνονται την αγωνία του κόσμου και οφείλουν να αγωνιστούν με πάθος και πείσμα για την νίκη.

Δυστυχώς το ξεκίνημα της Νίκης Βόλου ήταν άσχημο στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές του πρωταθλήματος και κανείς δεν περίμενε τις μέτριες εμφανίσεις της ομάδας, η οποία έχει θέσει πρωταγωνιστικές βλέψεις για τη φετινή χρονιά.

Έτσι η σημερινή αναμέτρηση με την Σαντορίνη είναι κομβική και άπαντες στο κυανόλευκο στρατόπεδο θέλουν να αποτελέσει το εφαλτήριο για μία νέα αρχή των κυανόλευκων, ώστε να καλύψουν το χαμένο βαθμολογικό έδαφος.

Ο προπονητής της Νίκης Βόλου, Στάικος Βεργέτης, ενόψει του σημερινού αγώνα με την Σαντορίνη, σημείωσε ότι παρά τα αρνητικά αποτελέσματα, οι παίκτες του δείχνουν αποφασιστικότητα και όλοι θέλουν την πρώτη νίκη για να την αφιερώσουν στον κόσμο της ομάδας: «Θεωρώ ότι θα κληθούμε να δοκιμαστούμε σε ένα δύσκολο μοντέλο παιχνιδιού, έχουμε δουλέψει αρκετά με τους παίκτες μας, τους έχουμε προετοιμάσει με τέτοιον τρόπο, ώστε να μπορούν να αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε αγωνιστική κατάσταση. Στο ψυχολογικό κομμάτι, παρά τα αρνητικά αποτελέσματα που είχαμε, οι ποδοσφαιριστές δείχνουν καθημερινά αποφασιστικότητα να ανατρέψουν αυτήν την εις βάρος μας κατάσταση. Θέλουμε να κάνουμε την πρώτη μας νίκη και να την αφιερώσουμε στον κόσμο μας».

Από τη μεριά του, ο ποδοσφαιριστής Ηλίας Πολίμος, δήλωσε τα εξής: «Φτάσαμε, αισίως, στην πέμπτη αγωνιστική του φετινού πρωταθλήματος. Δεν έχουμε ξεκινήσει, όπως θα περιμέναμε. Η κατάσταση έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο που θα χαρακτήριζα το παιχνίδι που έρχεται, ως το σημαντικότερο της σεζόν. Η ομάδα έχει ανάγκη και ψάχνει την πρώτη της νίκη για φέτος, έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για το σημερινό παιχνίδι. Ένα «τρίποντο» θα μας δώσει αυτό ακριβώς που χρειαζόμαστε, για να συνεχίσουμε με νίκες και στη συνέχεια.

Το μήνυμα που θέλω να δώσω στον κόσμο είναι ότι κατανοούμε, σαν ομάδα, απόλυτα τη δυσαρέσκειά του. Κατ’ εμέ, είναι απολύτως δικαιολογημένη, γιατί θεωρώ πως η ομάδα μας, ξεκάθαρα, δε θα έπρεπε να είναι σε αυτήν τη θέση, βαθμολογικά. Άπαντες είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε τις ευθύνες μας και να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για την ομάδα και για τους φιλάθλους της. Αύριο, μετά την πρώτη μας νίκη, θα επιστρέψουμε στον δρόμο για εκεί που μας αξίζει, για την κορυφή του πρωταθλήματος».

Η Σαντορίνη

Η νεοφώτιστη ομάδα της Σαντορίνης βρίσκεται στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας (5 βαθμοί) και απολογισμό (1-2-1) και ταξίδεψε στο Βόλο με στόχο το θετικό αποτέλεσμα.

Ταξίδεψε στον Βόλο από την περασμένη Δευτέρα και προπονήθηκε χθες και προχθές στο γήπεδο του Αγίου Γεωργίου Φερών, προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού Βόλου.

Την αποστολή της Σαντορίνης αποτελούν οι: Ερρίκος, Σιμιτσής, Παπαζαχαρίας, Γιουκούδης, Παντίδος, Σκαθαρούδης, Ιβανίδης, Περογαμβράκης, Ντινιωτάκης, Μηνάς, Πολύζος, Καράμπελας, Κουρέλλας, Δερμιτζάκης, Κανούλας, Μπουντόπουλος, Κωστόπουλος, Λάμπρου, Μαλάι, Μπιρμπίλη, Παπατζίκος και Ντούνης.

Στη Νεάπολη ο Μελτζανίδης

Στο παιχνίδι της Νεάπολης ανάμεσα στη Νίκη Βόλου και τη Σαντορίνη θα βρεθεί ο Γιώργος Μελτζανίδης από την ΕΠΣ Ημαθίας. Σημειώνεται πως η αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί στην έδρα, που χρησιμοποίησε και πέρυσι η Νίκη, μιας και το Πανθεσσαλικό έκλεισε για λίγες ημέρες, λόγω συντήρησης του χλοοτάπητα, όπως δηλώνουν οι κυανόλευκοι.

Το πρόγραμμα και οι ορισμοί στον Νότιο Ομιλο:

15.00 Νίκη Βόλου-Σαντορίνη

Διαιτητής: Μελτζανίδης (Ημαθίας)

Βοηθοί: Δέλλιος (Πέλλας), Στάικος (Λάρισας)

4ος: Τσιοφλίκη (Λάρισας)

15.00 Αιγάλεω-Επισκοπή

Διαιτητής: Βλάχος (Ανατ. Αττικής)

Βοηθοί: Πριόνας (Εύβοιας), Γουρνιάς (Ανατ. Αττικής)

4ος: Δραγάτης (Ανατ. Αττικής)

15.00 Καλαμάτα-Αστέρας Βλαχιώτη

Διαιτητής: Μπακογιάνης (Αθηνών)

Βοηθοί: Μπουρτζοβίτης (Κορινθίας), Νιδριώτης (Αθηνών)

4ος: Κόκκορης (Αρκαδίας)

15.00 Ασπρόπυργος-Ιάλυσος

Διαιτητής: Αλάμπεης (Αθηνών)

Βοηθοί: Χριστοδούλου (Ημαθίας), Αραβίδης (Αθηνών)

4ος: Κατοίκος (Αθηνών)

15.00 Καλλιθέα-Ρόδος

Διαιτητής: Χ. Βεργέτης (Αρκαδίας)

Βοηθοί: Δ. Βεργέτης (Αργολίδας), Παγγουράς (Βοιωτίας)

4ος: Ψυχούλας (Βοιωτίας)

Βαθμολογία

Νότιος όμιλος

  1. Ιάλυσος 10
  2. Καλαμάτα 8
  3. Καλλιθέα 6
  4. Αιγάλεω 6
  5. Σαντορίνη 5
  6. Επισκοπή 5
  7. Αστέρας Βλαχιώτη 5
  8. Ρόδος 4
  9. Νίκη Βόλου 2
  10. Ασπρόπυργος 0

Συνέχεια στην Καλαμάτα

Το Σάββατο στις 12:00 θα αντιμετωπίσει η ομάδα της Νίκης Βόλου την Καλαμάτα, όπως είχε γίνει γνωστό από την περασμένη εβδομάδα και το παιχνίδι θα καλυφθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ 3. Χθες η διοργανώτρια αρχή ανακοίνωσε και επίσημα το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής.

Αναλυτικά:

Νότιος Όμιλος

Σάββατο 17/4 – 12:00 ΕΡΤ3

Καλαμάτα-Νίκη Βόλου

Κυριακή 18/4 – 15:00

Ρόδος-Αιγάλεω

Ιάλυσος-Επισκοπή

Αστέρας Βλαχιώτη-Καλλιθέα

(14:00) Σαντορίνη-Ασπρόπυργος

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου