ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Νίκη Βόλου: Στήριξη σε Βεργέτη αλλά οργή φιλάθλων

νίκη-βόλου-στήριξη-σε-βεργέτη-αλλά-οργ-636317

Σε τεντωμένο σχοινί βαδίζει η ομάδα της Νίκης Βόλου, η οποία μετά το πέρας της 4ης αγωνιστικής της Football League, μετρά μόλις δύο βαθμούς, και βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας, που… οδηγεί σε υποβιβασμό.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Η νέα απώλεια βαθμών, αυτή τη φορά εκτός έδρας με τον Αστέρα Βλαχιώτη, προκάλεσε κύμα αντιδράσεων από τους οργανωμένους και μη φίλους της ομάδας, που ζητούν άμεσα παρέμβαση της διοίκησης και αφύπνιση του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Την ίδια στιγμή η διοίκηση των κυανόλευκων… παρατήρησε σημάδια βελτίωσης στο παιχνίδι της ομάδας στο Δημοτικό Γήπεδο Σκάλας, το περασμένο Σάββατο, έστω κι αν η Νίκη δεν κατάφερε να σκοράρει και έμεινε στο 0-0, κρατώντας για πρώτη φορά ανέπαφη την εστία της, μιας και είχε δεχθεί ως σήμερα τέσσερα τέρματα, έχοντας απολογισμό πλέον δύο ήττες εντός έδρας και δύο ισοπαλίες εκτός.

Πλέον οι κυανόλευκοι με… οδηγό τον Στάικο Βεργέτη επιστρέφουν στο Βόλο, αλλά όχι στο Πανθεσσαλικό, αλλά στο γήπεδο της Νεάπολης, όπου θα υποδεχθούν την ερχόμενη Τετάρτη την ομάδα της Σαντορίνης για την 5η αγωνιστική του Νοτίου ομίλου της Football League.

Παπακωνσταντίνου: «Για πρώτη φορά με πάθος»

Ο μεγαλομέτοχος και εκ των αντιπροέδρων της κυανόλευκης ΠΑΕ, Αλέξης Παπακωνσταντίνου, μετά το γήπεδο της Σκάλας, «φιλοξενήθηκε» χθες το πρωί στον Blue Heart FM, τονίζοντας πως έμεινε ικανοποιημένος από το πάθος που έδειξαν οι παίκτες στο τελευταίο παιχνίδι. Συγκεκριμένα σχολίασε:

Για την εικόνα και το κλίμα στο προχθεσινό εκτός έδρας παιχνίδι με τον Αστέρα Βλαχιώτη: «Πριν μπούμε σε αυτό το θέμα, θεωρώ ότι είναι θεμιτό να υπάρχει μία αναμπουμπούλα και ένας αναβρασμός. Για μένα θα ήταν ότι χειρότερο η απάθεια από την πλευρά του φίλαθλου κοινού. Αυτό έχει καλά και κακά αποτελέσματα. Από τη μία δείχνει πόσο μεγάλη ομάδα είναι η Νίκη Βόλου. Από την άλλη είναι δίκοπο μαχαίρι, γιατί θέλει διαχείριση και σίγουρα είμαστε πολύ απογοητευμένοι από το ξεκίνημα. Δεν κρυβόμαστε και όλος ο οργανισμός είναι πάνω από την ομάδα. Προσωπικά αυτό που ήθελα να πω στον κόσμο είναι: να είναι πολύ προσεκτικοί στα λεγόμενα τους και με αυτά που βγάζουν προς τα έξω, γιατί όπως όλοι γνωρίζουν το πιο σημαντικό για μία ομάδα είναι να λειτουργεί ως οικογένεια. Οποια κριτική γίνεται να είναι καλοπροαίρετη.

Σαφώς ως διοίκηση πρέπει να διαχειριστούμε τη δύσκολη αυτή κατάσταση και συνυπολογίζουμε την άποψη του κόσμου. Αυτή η εικόνα που βγαίνει προς τα έξω για την διοίκηση, το προπονητικό τιμ και το ποδοσφαιρικό τμήμα δεν μας αντιπροσωπεύει και δίνει τροφή σε σάιτ να βάλλουν κατά της ομάδας μας άνευ λόγου και αιτίας. Από την άλλη μας αδικεί το γεγονός της απουσίας φιλάθλων από τα γήπεδα και θεωρώ αν ταξίδευαν οργανωμένοι φίλαθλοι της Νίκης Βόλου στο προχθεσινό παιχνίδι με τον Αστέρα Βλαχιώτη θα έβλεπαν την καλή αγωνιστική εικόνα της ομάδας μας. Σίγουρα θα απογοητεύονταν από το αποτέλεσμα, αλλά όχι και από την εμφάνιση.

Οσον αφορά το ματς με τον Αστέρα Βλαχιώτη διεξήχθη κάτω από αντίξοες συνθήκες, διότι επικράτησε έντονος αέρας και ο χλοοτάπητας ήταν σε άσχημη κατάσταση και η αντίπαλη ομάδα έπαιζε αντιποδόσφαιρο. Από την άλλη, οι ποδοσφαιριστές μας έπαιξαν για πρώτη φορά με πάθος και δεν παρουσιάστηκαν αδιάφοροι, από το τελευταίο παιδί στον πάγκο μέχρι τον φροντιστή. Ολοι μαζί πάλεψαν για να πάρουν ένα αποτέλεσμα. Σίγουρα δεν πήραμε τους τρεις βαθμούς της νίκης, αλλά δεν δέχομαι σαν κριτική ότι η ομάδα μας παρουσιάστηκε αδιάφορη. Σας διαβεβαιώνω ότι αυτό δεν ισχύει, καθώς είχαμε περισσότερη κατοχή μπάλας και οι αξιόλογες φάσεις για γκολ σημειώθηκαν από την πλευρά της Νίκης Βόλου.

Από εκεί κι πέρα πρέπει να συνδυάσουμε αυτό το πάθος και την «δίψα» με την τεχνική, διότι διαθέτουμε ανώτερο ρόστερ από άλλες ομάδες της κατηγορίας. Θεωρώ ότι έγινε το πρώτο βήμα σε αυτή την κατεύθυνση».

Για τις δηλώσεις του προπονητή του Αστέρα: «Με όλο το σεβασμό ο κ. Βαζάκας έχασε με σκορ 3-0 στο ματς της περσινής αγωνιστικής περιόδου στη Νεάπολη και έλεγε άλλα πράγματα, ενώ έβριζε και τα ballboys. Φυσικά δεν θα παραδεχόταν την ανωτερότητα της Νίκης Βόλου στη σαββατιάτικη αναμέτρηση».

Για τον εντοπισμό και τη λύση του προβλήματος: «Πραγματικά η Νίκη Βόλου με αντίπαλο τον Αστέρα Βλαχιώτη λειτούργησε ως μία ομάδα της Football League. Αντίθετα στις προηγούμενες αγωνιστικές, με βάση θεωρητικά το ανώτερο ρόστερ, οι ποδοσφαιριστές θεωρούσαν ότι το αποτέλεσμα θα έρθει από μόνο του».

Για την επόμενη ημέρα: «Μόνο σκληρή δουλειά και όλοι δίπλα στην τεχνική ηγεσία και στους ποδοσφαιριστές ως μία ενωμένη οικογένεια. Το ποδόσφαιρο είναι και παιχνίδι ψυχολογίας και θεωρώ ότι οι παίκτες έχουν καταλάβει το μέγεθος του προβλήματος και τις απαιτήσεις του κόσμου. Πάνω απ’ όλα χρειάζεται διαχείριση και τόνωση ψυχολογίας».

Οργή των φιλάθλων

Μετά το 0-0 του περασμένου Σαββάτου, οι οργανωμένοι φίλαθλοι της ομάδας προχώρησαν σε ανακοινώσεις, εκφράζοντας την οργή τους για ακόμη μία βαθμολογική απώλεια. Το Blue Club «Παναγιώτης Ντοκούζης» Θ.3 τονίζει: « Παρακολουθούμε την τραγική εικόνα της ομάδας από την αρχή των αγωνιστικών υποχρεώσεων. Δικαιολογία δεν υπάρχει για το αγωνιστικό αυτό χάλι. Ντροπιαστική η εικόνα της ομάδας μας η οποία συνοδεύεται κι από άσχημα αποτελέσματα! Αναλάβετε όλοι τις ευθύνες σας και μην τολμήσετε την Τετάρτη να φέρετε άλλο αποτέλεσμα πέρα από νίκη. Αν δεν νιώθετε που βρίσκεστε θα σας κάνουμε εμείς να το καταλάβετε! Η φανέλα της Νίκης είναι βαριά και η αξιοπρέπεια της ακόμα μεγαλύτερη.

BLUE CLUB «Π. ΝΤΟΚΟΥΖΗΣ» 1985 – ΘΥΡΑ 3».

Στην ανακοίνωση των Blue Angels επισημαίνεται: «Παίχτες άψυχοι αδιάφοροι τουρίστες, παράγοντες λίγοι άμπαλοι και παντελώς άσχετοι, προπονητής χαμένος στο διάστημα χωρίς να έχει έλεγχο για τίποτα.. ομάδες όπως ο Βλαχιώτης έπρεπε να είχε χάσει από τ’ αποδυτήρια. Πρόεδρε δώσε μια εξήγηση στον κόσμο που στηρίζει και αγωνίζεται πιο πολύ απ’ τους ποδοσφαιριστές. Καθάρισε τα μικρόβια που έχεις στην ομάδα. Δεν είναι κανένας ικανός από αυτούς που έχεις στην ομάδα να εκπροσωπήσει την ομάδα μας. Εμείς δεν θα το αφήσουμε έτσι και καλό θα ήταν να κάνεις και εσύ το ίδιο. Φτάνει με την κοροϊδία φτάνει με την μάσα φτάνει με τα λόγια».

Ευχαρίστησε Βλαχιώτη

Τη διοίκηση του Αστέρα Βλαχιώτη ευχαρίστησε η ΠΑΕ Νίκη Βόλου, για τη φιλοξενία της αποστολής κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης στο Δημοτικό Στάδιο της Σκάλας.

Αναλυτικά: «Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ευχαριστεί την ΠΑΕ Αστέρας Βλαχιώτη για την φιλοξενία της στην αποστολή της ομάδας μας, κατά τη διάρκεια της μεταξύ μας αναμέτρησης, το μεσημέρι του Σαββάτου, στο Δημοτικό Στάδιο Σκάλας. Δεσμευόμαστε για ανάλογη αντιμετώπιση από την πλευρά μας, στο παιχνίδι του δευτέρου γύρου, στο Βόλο. Παράλληλα, ευχόμαστε καλή συνέχεια στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος».

«Οδηγός» ο Ιάλυσος

Μόνος πρώτος στον Νότιο Ομιλο συνεχίζει ο Ιάλυσος, ο οποίος μετά το διπλό στο Πανθεσσαλικό κέρδισε με 1-0 στη Ρόδο, την προσεχή αντίπαλο της Νίκης, ομάδα της Σαντορίνης και έτσι οι Ροδίτες εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο τη λευκή ισοπαλία της Καλαμάτας με τη συμπολίτισσα Ρόδο στο νησί των Ιπποτών.

Αποτελέσματα (4η)

Νότιος όμιλος

Επισκοπή-Καλλιθέα 0-0

Αστέρας Βλαχιώτη-Νίκη Βόλου 0-0

Αιγάλεω-Ασπρόπυργος 1-0

Ιάλυσος Ρόδου-Σαντορίνη 1-0

Ρόδος-Καλαμάτα 0-0

Επόμενη (5η)

Τετάρτη 14/4

Νίκη Βόλου-Σαντορίνη

Αιγάλεω-Επισκοπή

Καλαμάτα-Αστέρας Βλαχιώτη

Ασπρόπυργος-Ιάλυσος

Καλλιθέα-Ρόδος

Βαθμολογία

Νότιος όμιλος

  1. Ιάλυσος 10
  2. Καλαμάτα 8
  3. Καλλιθέα 6
  4. Αιγάλεω 6
  5. Σαντορίνη 5
  6. Επισκοπή 5
  7. Αστέρας Βλαχιώτη 5
  8. Ρόδος 4
  9. Νίκη Βόλου 2
  10. Ασπρόπυργος 0

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου