ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Δεν σταματά… παρά το lockdown

δεν-σταματά-παρά-το-lockdown-788865

Μπορεί οι προπονήσεις στο γήπεδο να έχουν απαγορευθεί εδώ και δύο και πλέον μήνες, μπορεί η επιστροφή… να μην έχει οριστεί ακόμη για τις ομάδας της Football League, ωστόσο η Νίκη Βόλου συνεχίζει να… εργάζεται και να παραμένει ζωντανή παρά το αγωνιστικό lockdown.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Οι κυανόλευκοι μπορεί να μη βρίσκονται στο γήπεδο, συνεχίζουν ωστόσο διαδικτυακά προπονήσεις σε καθημερινή σχεδόν βάση και προγραμματίζουν τις κινήσεις τους, ενόψει επιστροφής στην κανονικότητα.

Ο τεχνικός Στάικος Βεργέτης και ο τεχνικός διευθυντής των κυανόλευκων το διάστημα της… διακοπής εξετάζουν μεταξύ άλλων και μεταγραφικούς στόχους, έστω κι αν δεν υπάρχει όχι μόνο πρωτάθλημα, αλλά ούτε και προπονήσεις. Παράλληλα οι κυανόλευκοι σε λίγες μέρες θα ανακοινώσουν και τη συνεργασία με ομάδα της Αργεντινής, προκειμένου να αποτελέσουν το σκαλοπάτι για Λάτιν ποδοσφαιριστές, παντρεύοντας το αργεντίνικο ταπεραμέντο με το ελληνικό στοιχείο.

Πεποίθηση πλέον των ομάδων της κατηγορίας είναι πως το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει στις αρχές Φεβρουαρίου, την ώρα που δεν έχει οριστεί σέντρα ούτε για τις ομάδες της Super League 2, έστω κι αν έχουν επιστρέψει στις προπονήσεις εδώ και περίπου ένα μήνα.

Νέο μέλος στην οικογένεια της Νίκης Βόλου

Πατέρας έγινε ο ποδοσφαιριστής της Νίκης Βόλου Ηλίας Πολίμος, τη δεύτερη μέρα του 2021 όταν η αγαπημένη του Γεωργία γέννησε κοριτσάκι!

Σε ανακοίνωσή της ΠΑΕ Νίκη Βόλου εύχεται: «Η διοίκηση, το τεχνικό τιμ και οι ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ Νίκη Βόλου 1924 εύχονται τα καλύτερα στον ποδοσφαιριστή, Ηλία Πολίμο και στην αγαπημένη του Γεωργία, η οποία, πριν λίγες ώρες, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι!

Ηλία, να ζήσει το νέο μέλος της οικογένειάς σας, καλότυχο κι ευτυχισμένο».

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχολίασε:

«Το 2021 ξεκίνησε με το ωραιότερο δώρο για την οικογένειά μας!

Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Δημήτρη Τζαμουράνη Μαιευτήρα Γυναικολόγο, τον κ. Σάββα Νταβουντή αναισθησιολόγο, την κα Βάνα Μπιλάλη Παιδίατρο, τις Νοσηλεύτριες και τους εργαζομένους του Μαιευτηρίου City Hospital για την φροντίδα και την άψογη εξυπηρέτηση. Είναι πολύ όμορφο να έρχεται στον κόσμο μια νέα ψυχούλα με ασφάλεια, με αγάπη, με όμορφη διάθεση.

Ευχαριστούμε για τις ευχές σας πάρα πολύ.

Δεν ήξερα ότι υπάρχουν συναισθήματα σαν αυτά που ένιωσα. Ευχαριστώ τη γυναίκα μου για το πιο όμορφο και λαμπερό δώρο, την κόρη μας.

Εύχομαι να έχουμε το 2021 μόνο καλές ειδήσεις και χαρές».

Ευχές της Λέσχης Ομίλου Φιλάθλων Νίκης
Ο πρόεδρος της Λέσχης Ομίλου Φίλων Νίκης Παναγιώτης Αθανασίου και τα μέλη της εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία εύχονται η καινούργια χρονιά να φέρει υγεία και ευτυχία σε όλο τον κόσμο. Ειδικότερα για τους αθλητές και προπονητές της Νίκης εύχονται γρήγορη επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους -πάντα με ασφάλεια- και για τους φιλάθλους να ξανανταμώσουν όλοι στις κερκίδες και να απολαύσουν από κοντά την αγαπημένη τους ομάδα.

Σε κυκλοφορία τα ημερολόγια

Σε κυκλοφορία τέθηκαν τόσο τα ημερολόγια για το νέο έτος 2021, όσο και τα φούτερ της Λέσχης Ο.Φ. Νίκης Βόλου. Μάλιστα το ημερολόγιο είναι άκρως εντυπωσιακό, καθώς γίνεται μία ιστορική αναδρομή στο καμάρι της προσφυγιάς από την ίδρυσή της, αλλά και αναφορά στα προπολεμικά χρόνια που αγωνιζόταν η Νίκη Βόλου με σπάνιες και συλλεκτικές φωτογραφίες. Επίσης, ο πρόεδρος και τα μέλη της Λέσχης ευχαριστούν θερμά και τους χορηγούς που στήριξαν την προσπάθεια αυτή. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στον Δημήτρη Κοτρώτσο στο τηλ. 6976206981.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου