ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Σε αναμονή η Νίκη Βόλου

σε-αναμονή-η-νίκη-βόλου-805466

Περιμένει πρωτίστως έναρξη προπονήσεων και εν συνεχεία σέντρα στη Football League

Τις απαντήσεις των ειδικών για επιστροφή στις προπονήσεις περιμένουν και στη Νίκη Βόλου, όπως και στις υπόλοιπες κατηγορίες ποδοσφαίρου της Ελλάδας, με τους κυανόλευκους να παραμένουν «δέσμιοι» της κατάστασης.

Τη στιγμή που σε άλλα κράτη ξεκίνησε ακόμη και η είσοδος φιλάθλων στις κερκίδες, στην Ελλάδα και στις επαγγελματικές κατηγορίες της SL2-FL η έναρξη των πρωταθλημάτων παραμένει στον αέρα.

Παρά τις εξαγγελίες για επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους για τις 7 Ιανουαρίου από την Πολιτεία, οι ομάδες δεν θέλουν να χαθεί άλλος χρόνος, θέλοντας να έχουν ξεκινήσει νωρίτερα τις προπονήσεις τους.

Ανάλογη παραμένει η κατάσταση και στο στρατόπεδο της Νίκης Βόλου, με τους κυανόλευκους να έχουν ξεχάσει… τι σημαίνει γήπεδο και όποιες προπονήσεις να γίνονται είτε διαδικτυακά είτε ατομικά από κάθε ποδοσφαιριστή, είτε στο… δρόμο, είτε στο σπίτι του.

«Χωρίς playoffs – play out»

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Δράμας, Γιώργος Χατζησαρόγλου μιλώντας στην τηλεόραση STAR Βορείου Ελλάδας αναφέρθηκε στα τοπικά πρωταθλήματα (ΕΠΣ), τη Γ’ Εθνική και τις δύο μικρότερες επαγγελματικές κατηγορίες και μεταξύ άλλων είπε:

«Με τα σημερινά δεδομένα η 10 Φεβρουαρίου είναι μια πιθανή περίπτωση για να αρχίσουν τα τοπικά Πρωταθλήματα, εφόσον ανοίξουν τα γήπεδα στις 7 Ιανουαρίου».

Για τη Super League 2: «Πρέπει να ξεχάσουμε τα playoffs και τα playout. Πηγαίνουμε σίγουρα για μετά τις 7 Ιανουαρίου ενώ γίνονται προσπάθειες να κάνουν οι ομάδες προπονήσεις».

Για τη Football League: «Να ξεχάσουμε και εκεί τα playoffs και τα playout».

Για τη Γ’ Εθνική: «Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Εκεί μπορεί να έχουμε και αποφάσεις για μη διεξαγωγή. Υπάρχουν πολλές φωνές.

Επειδή είναι πολύ δύσκολο να βγουν τα πρωταθλήματα και παρ’ όλο που θα παίξουμε και σε θερμές μέρες θα αναγκαστούμε να πάμε σε τροποποίηση προκήρυξης. Έχουμε σκεφτεί και για Πρωτάθλημα ενός γύρου».

Για τις εκλογές της ΕΠΟ τόνισε: «Η εκτελεστική επιτροπή θα αλλάξει πάλι την ημερομηνία και θα την ορίσει θεωρώ σίγουρα μετά τις 10 Ιανουαρίου, Φεβρουάριο, Μάρτιο το περισσότερο. Η υπάρχουσα διοίκηση είναι καλυμμένη με τη θητεία της, αλλά είναι αδύνατο να γίνουν οι εκλογές μέχρι και τα μέσα του Ιανουαρίου».

Ο Γιώργος Χατζησαρόγλου ανέφερε για πιθανή έναρξη των τοπικών πρωταθλημάτων, αν όλα πάνε καλά, για τις 10 Φεβρουαρίου που είναι ημέρα Τετάρτη, ενώ το σαββατοκύριακο είναι 6-7 Φεβρουαρίου.

Κοινωνικό πρόσωπο της Λέσχης Ομίλου Φιλάθλων

Το κοινωνικό της πρόσωπο δείχνει για μια ακόμη φορά η Λέσχη Ομίλου Φιλάθλων Νίκης προσφέροντας σε συνανθρώπους που έχουν ανάγκη ακόμη και βασικών ειδών. Έτσι, τα μέλη της Λέσχης θα συγκεντρώσουν τρόφιμα και παιχνίδια για παιδιά που θα μοιραστούν σε οικογένειες που έχουν ανάγκη.

Στη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η Λέσχη Ο.Φ. Νίκης και την οποία υπογράφει ο πρόεδρός της Παναγιώτης Αθανασίου αναφέρονται τα εξής: «Το κοινωνικό της πρόσωπο δείχνει για ακόμη μία χρονιά η Λέσχη Ομίλου Φίλων Νίκης Βόλου σε μία εποχή που η αλληλεγγύη είναι απαραίτητη. Ποδόσφαιρο για την ομάδα μας δεν υπάρχει αρκετό καιρό τώρα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι στη Λέσχη του Ο.Φ. Νίκης Βόλου δεν έχουμε άλλες δραστηριότητες. Και πράγματι, κάποιες από αυτές είναι πολύ όμορφες.

Άνθρωποι αυτής της κοινωνίας είμαστε και κουβαλάμε όλα αυτά τα χρόνια πολλά κουσούρια, αλλά ταυτόχρονα προσπαθούμε να κρατάμε και μερικές από τις αξίες που σιγά-σιγά χάνονται.

Μια τέτοια αξία είναι και η αλληλεγγύη, την περίοδο αυτή που ταλαιπωρείται όλος ο πλανήτης. Δεν γνωρίζουμε πότε θα ξαναδούμε τα γήπεδα γεμάτα -αν ο αθλητισμός έχει κάποιο νόημα χωρίς εμάς τους φιλάθλους- γνωρίζοντας ότι τα χειρότερα μπορεί να μην έχουν έρθει ακόμη. Γνωρίζουμε όμως ότι η καψούρα μας, μας λείπει και όταν κάτι σου λείπει το κουβαλάς μαζί σου όπου και αν είσαι.

Γι’ αυτό, λοιπόν, ας δείξουμε για μια ακόμη φορά την αλληλεγγύη μας προς τους συνανθρώπους μας τις μέρες αυτές που για τους περισσότερους είναι γιορτινές, αλλά και σε άλλους πολύ δύσκολες. Εμείς είμαστε για να προσφέρουμε λίγα χαμόγελά σε παιδιά και σε οικογένειες, μη ξεχνώντας την καταγωγή των προσφύγων προγόνων μας.

Συγκεντρώνουμε τρόφιμα και παιχνίδια στα γραφεία της Λέσχης του Ο.Φ. Νίκης, Μαιάνδρου 24 από τις 9 το πρωί έως και τις 6 το απόγευμα καθημερινώς. Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συμμετοχή σας στην προσπάθεια αυτή και να ευχηθούμε σε όλους υγεία προσωπική και οικογενειακή ευτυχία.

Υ.Γ. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στον Δημήτρη Κοτρώτσο στο τηλ. 6976206981».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου