ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Σε φόρμα… μέσα από πλατφόρμα

σε-φόρμα-μέσα-από-πλατφόρμα-824217

Απόλυτα προετοιμασμένους βρήκε το 2οlockdown τους ποδοσφαιριστές της Νίκης Βόλου, οι οποίοι, αν και θα έπρεπε τη δεδομένη στιγμή να σκέφτονται την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Football League, παραμένουν σε εγρήγορση από τα σπίτια τους.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Οι τηλεπροπονήσεις, μέσω ειδικής πλατφόρμας συνεχίζονται, προκειμένου οι ποδοσφαιριστές να βρίσκονται σε φόρμα, όταν κι αν επανεκκινήσει η ζωή στα γήπεδα, για τους φτωχούς… συγγενείς του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Με το πρωτάθλημα της Super League 1 να έχει ξεκινήσει και να συνεχίζεται παρά τα όποια κρούσματα και τις αναβολές, το ίδιο περιμένουν και οι υπόλοιποι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, των χαμηλότερων κατηγοριών.

Για την ώρα οι… άρχοντες της διοργανώτριας αρχής, έχουν ρίξει το βάρος στην εκκίνηση της Super League 2, και με αγωνία περιμένουν και τη δική τους επιστροφή στην κανονικότητα -έστω και με περιορισμούς- οι ποδοσφαιριστές της Football League.

Εξάλλου για το θέμα της επιστροφής στα γήπεδα των ομάδων -και όχι των φιλάθλων φυσικά- τοποθετήθηκε και ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Νίκη Βόλου, Αλέξης Παπακωνσταντίνου, ο οποίος εξέφρασε την απορία του για το πώς θα ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα από τη στιγμή που άλλες ΠΑΕ δεν δείχνουν να έχουν τη φερεγγυότητα της δικής του ΠΑΕ, όταν ομάδες ψήφιζαν να μην συνεχιστεί το πρωτάθλημα πριν από λίγους μήνες, μην μπορώντας να ανταποκριθούν στα έξοδα για τα τεστ του Covid 19.

Στη Νίκη δεν λένε φυσικά όχι στην επανεκκίνηση και για το λόγο αυτό δεν έχουν κατεβάσει ρολά. Οι ποδοσφαιριστές παραμένουν στον Βόλο, συνεχίζοντας έστω και εκ των έσω, από το σπίτι τους δηλαδή, προπονήσεις.

Όπως αναρτήθηκε χθες από την κυανόλευκη ΠΑΕ όσο διαρκέσει η αποχή από τις ομαδικές προπονήσεις, όλοι οι ποδοσφαιριστές μέσω τηλεδιάσκεψης, εκτελούν πρόγραμμα δύναμης και υψηλής καρδιοαναπνευστικής έντασης, υπό τις οδηγίες των Νίκου Αθανασιάδη και Γιώργου Κυριάκου. Συγκεκριμένα: «Ενημερώνουμε άπαντες πως, όσο διαρκέσει η αποχή από τις ομαδικές προπονήσεις, ελέω κορονοϊού, θα εφαρμόζεται το εξής πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές μας:

  1. Τέσσερα πρωινά την εβδομάδα, στις 11:30 π.μ., όλοι οι παίκτες, μέσω τηλεδιάσκεψης, εκτελούν πρόγραμμα δύναμης και υψηλής καρδιοαναπνευστικής έντασης, υπό τις οδηγίες των γυμναστών μας.
  2. Τα απογεύματα εκτελούν αερόβια προγράμματα, ατομικά, σε εξωτερικούς χώρους και τα δεδομένα της προπόνησης στέλνονται, μέσω ειδικής εφαρμογής, στο προπονητικό επιτελείο.

Το προπονητικό επιτελείο της Νίκης Βόλου.

#nikivoloufc #staff #workneverstops #staysafe».

Κλειστά από το Σάββατο

Σε ρυθμούς lockdown παραμένει από το Σάββατο και η ΠΑΕ Νίκη Βόλου, κάνοντας γνωστό πως μέχρι νεωτέρας θα παραμείνουν κλειστά τα γραφεία της ΠΑΕ, ενώ έχουν διακοπεί ήδη οι προπονήσεις της πρώτης ομάδας, αλλά και των ακαδημιών, από την περασμένη Τρίτη, όταν και η Μαγνησία μπήκε στο «κόκκινο».

«Τηρούμε τα μέτρα προστασίας και τους κανόνες υγιεινής κι ελπίζουμε σε καλύτερες μέρες, με υγεία, χαμόγελο και ποδόσφαιρο» αναφέρουν οι κυανόλευκοι οι οποίοι περιμένουν, όπως και οι υπόλοιπες ομάδες της Football League να ξεκινήσει το πρωτάθλημα, αισιοδοξώντας πως μετά το lockdown και μέσα στον Δεκέμβριο, ίσως να υπάρξει σέντρα, λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα, που αφορά και συχνά τεστ κορονοϊού.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου