ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Σε ρυθμούς lockdown και η Νίκη Βόλου

σε-ρυθμούς-lockdown-και-η-νίκη-βόλου-826153

Σε ρυθμούς lockdown μπαίνει από σήμερα και η ΠΑΕ Νίκη Βόλου, κάνοντας γνωστό πως από σήμερα και μέχρι νεωτέρας θα παραμείνουν κλειστά τα γραφεία της ΠΑΕ, ενώ έχουν διακοπεί ήδη οι προπονήσεις της πρώτης ομάδας, αλλά και των ακαδημιών, από την περασμένη Τρίτη, όταν και η Μαγνησία μπήκε στο «κόκκινο».

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Οι κυανόλευκοι βιώνουν και πάλι ότι πριν από λίγους μήνες, με την προπόνηση να γίνεται μέσω τηλεπικοινωνίας, και με τους ποδοσφαιριστές να αθλούνται ατομικά, υπό τις οδηγίες του τεχνικού τιμ. Η ανακοίνωση της κυανόλευκης ΠΑΕ: «Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου 1924, στο πλαίσιο του νέου, καθολικού lock down που θα εφαρμοστεί σε όλη την ελληνική επικράτεια από το πρωί του Σαββάτου (σ.σ. σήμερα), ανακοινώνει την αναστολή λειτουργίας των γραφείων της, καθώς και τη διακοπή των προπονήσεων, τόσο της πρώτης ομάδας, όσο και των Ακαδημιών. Τηρούμε τα μέτρα προστασίας και τους κανόνες υγιεινής κι ελπίζουμε σε καλύτερες μέρες, με υγεία, χαμόγελο και ποδόσφαιρο»!

Πλέον στη Νίκη Βόλου περιμένουν, όπως και οι υπόλοιπες ομάδες της Football League να ξεκινήσει το πρωτάθλημα, αισιοδοξώντας πως μετά το lockdown και μέσα στον Δεκέμβριο, ίσως να υπάρξει σέντρα, λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα, που αφορά και συχνά τεστ κορονοϊού, παρότι τα οικονομικά των μικρότερων ΠΑΕ δείχνουν για την ώρα να μην μπορούν να τα επωμιστούν.

Αντιδρά η Λέσχη Ομίλου Φιλάθλων

Η δικαστική περιπέτεια της Νίκης Βόλου με τις πρόσφατες αποφάσεις του Διαιτητικού Δικαστηρίου, που δεν δικαίωσαν τον δικαστικό αγώνα των κυανόλευκων, δεν θα μπορούσαν να περάσουν απαρατήρητες και από τον κόσμο της ομάδας. Ετσι, λίγα 24ωρα μετά το διπλό «όχι» του Διαιτητικού της ΕΠΟ στις προσφυγές της Νίκης Βόλου, δυναμική θέση παίρνει η Λέσχη Ομίλου Φιλάθλων, μέσω του προέδρου της Παναγιώτη Αθανασίου, εκφράζοντας τις ενστάσεις της, ενώ απευθύνει και τα δικά της ερωτήματα στη διοργανώτρια αρχή της SL2-FL. Την δικαστική διαμάχη, επικροτεί η Λέσχη Ομίλου Φιλάθλων, επαινώντας την κυανόλευκη ΠΑΕ για τον αγώνα της, έστω κι αν αυτός φάνταζε εξ αρχής χαμένος. Η ανακοίνωση: «Ελλάς το μεγαλείο σου…. Όχι δεν περιμέναμε την δικαίωση της ομάδας μας για τις προσφυγές προς όλους αυτούς που κόπτονται για το καλό του ποδοσφαίρου μας.

Η απόλυτη ξεφτίλα που σε κάνει να νοιώθεις αηδία και αναρωτιέται κανείς εάν άξιζε τον κόπο να ασχοληθείς. Και πάμε στο διά ταύτα (υποτίθεται) οι δικαστές του διαιτητικού, αεροπαγίτες αν θα έπαιρναν μια απόφαση σαν και αυτή των Χανίων (δεδικασμένο). Ο λαός λέει ότι εκεί που τελειώνει η λογική αρχίζει ο στρατός, δυστυχώς έχουν αλλάξει τα δεδομένα στο χώρο της δικαιοσύνης. Για να πάρουν μια τέτοια απόφαση, αναρωτιέσαι τι είδους πιέσεις ασκήθηκαν (πολιτικές παραγόντων) για να εξυπηρετηθούν άλλες ομάδες και άλλα συμφέροντα. Εμείς σαν φίλαθλοι της ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ έχουμε κάποια ερωτήματα και κάποιες ενστάσεις.

  1. Τι αναφέρει η προκήρυξη του πρωταθλήματος σε ότι αφορά την συμμετοχή των ομάδων;
  2. Που το είδατε κύριοι του συνεταιρισμού γραμμένο να μην πέσουν οι τέσσερις τελευταίες ομάδες;
  3. Κ. Λεουτσάκο οι υποσχέσεις που δώσατε για αναβάθμιση του συνεταιρισμού ήταν μόνο και μόνο η καρέκλα για τέσσερα χρόνια από δύο που ήταν, αδιαφορώντας για το μπάχαλο που έχετε δημιουργήσει;
  4. Με ποια κριτήρια η ομάδα μας να παίξει στο Νότιο όμιλο;
  5. Μπορείτε να μας απαντήσετε ποιες ομάδες πληρούν τις προϋποθέσεις για συμμετοχή στο πρωτάθλημα (φάκελο);
  6. Μπορείτε να μας πείτε ποιο είναι το μετοχικό κεφάλαιο της κάθε ομάδος;
  7. Πρωτάθλημα 20 ομάδων σε δύο ομίλους;

Πουθενά μα πουθενά στον κόσμο δεν γίνονται αυτά και εδώ έχουμε την πρωτιά κ. Λεουτσάκο, παραμυθιάζοντας τους παράγοντες για δήθεν περισσότερα χρήματα από τηλεοπτικά για τις ομάδες. Στις 3-11-2020 ανακοινώθηκαν τα χρήματα από την ΕΡΤ (1.5 εκατομμύριο) δηλ. από 60.000 ευρώ η κάθε ομάδα. Τι αλλάζει τώρα που το πρωτάθλημα γίνεται σε δύο ομίλους και όχι σε έναν με 20 ομάδες;

Έτσι λοιπόν βγαίνει το συμπέρασμα ότι όλη αυτή η φαρσοκωμωδία ήταν για να επηρεαστούν άλλα συμφέροντα.

Οι φίλαθλοι της ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ πρέπει να νοιώθουν υπερήφανοι που κρατούν τα ηνία της ομάδας μας, ποτέ δεν ζήτησαν από τα αυτονόητα, ούτε κατηγορίες ούτε ομίλους.

Τέλος, απευθυνόμαστε σε όλους αυτούς που προσπαθούν όλο αυτό το διάστημα να παρουσιάσουν την ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ μαύρο πρόβατο. Η διαδρομή των 96 χρόνων λειτουργίας τα λέει όλα. Λυπηρό όμως είναι ότι σε αυτή την προσπάθεια όλων αυτών, είχαν και την συμπαράσταση του συμπολίτη Ολυμπιακού Βόλου (Τι να φοβηθήκατε άραγε;). Κύριοι όσο και αν προσπαθήσετε να σπιλώσετε και να αμαυρώσετε την προσπάθεια όλων (Διοίκησης-Προπονητών-Ποδοσφαιριστών-Φιλάθλων) σας πληροφορούμε ότι είμαστε εδώ, θα είμαστε εδώ (όσο κρατά η ανάσα μας) δίπλα στην αγαπημένη όλων της ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου