ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Νίκη Βόλου: Σε τρεις εβδομάδες η σέντρα

νίκη-βόλου-σε-τρεις-εβδομάδες-η-σέντρα-840031

Για το πρωτάθλημα της Football League και σε αναμονή Διαιτητικού!

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Παρά το γεγονός πως έγινε γνωστή η ημερομηνία έναρξης του πρωταθλήματος της Football League, στη χθεσινή τηλεδιάσκεψη της διοργανώτριας αρχής, δεν συζητήθηκε τίποτα άλλο, μετά και την νέα προσφυγή της Νίκης Βόλου στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, που ζητά τον υποβιβασμό των ομάδων του περσινού πρωταθλήματος, όπως ανέφερε η προκήρυξη.

Η δικαστική διαμάχη των κυανόλευκων έχει πλέον και επίσημα συνέχεια, με την διοργανώτρια αρχή να αναφέρει απλά σε ανακοίνωση της πως η σέντρα της Fooball League ορίζεται: «για τις 7 Νοεμβρίου 2020, αλλά λόγω της προσφυγής της ΠΑΕ Νίκη Βόλου στο Διαιτητικό Δικαστήριο, δεν συζητήθηκε τίποτα άλλο για το πρωτάθλημα».

Από κει και πέρα έγινε γνωστή πως η σέντρα στο πρωτάθλημα της Super League 2 θα πραγματοποιηθεί καλώς εχόντων των πραγμάτων την 1η Νοέμβρη. Παράλληλα τροποποιήθηκε η προκήρυξη για τις θέσεις της ανόδου και συμφωνήθηκε να ανασταλούν οι ποινές των παικτών λόγω της πανδημίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση μετά τη χθεσινή τηλεδιάσκεψη αναφέρει: «Τροποποιήθηκε η προκήρυξη του Πρωταθλήματος Super League 2, αγωνιστικής περιόδου 2020-21, όσον αφορά στην άνοδο των ομάδων στην SL1 μετά την απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ (ένας απευθείας και ο δεύτερος θα δίνει διπλό αγώνα μπαράζ με την 13η της SL1).

Αποφασίστηκε ομόφωνα η μετάθεση του Πρωταθλήματος Super League 2, αγωνιστικής περιόδου 2020-21 για την 1η Νοεμβρίου 2020, εφόσον έχει υπογραφεί σχετική σύμβαση τηλεοπτικών δικαιωμάτων με την ΕΡΤ.

Αποφασίστηκε η έναρξη του Πρωταθλήματος Football League, αγωνιστικής περιόδου 2020-21 για τις 7 Νοεμβρίου 2020. Λόγω της προσφυγής της ΠΑΕ Νίκη Βόλου στο Διαιτητικό Δικαστήριο, δεν συζητήθηκε τίποτα άλλο για το πρωτάθλημα.

Επίσημη μπάλα πρωταθλήματος ορίστηκε η Nike Magia Elite.

Αποφασίστηκε ομόφωνα να ζητηθεί από ΕΠΟ να ανασταλούν οι ποινές των ποδοσφαιριστών, εφόσον λόγω covid δεν έχει υπήρξε αγωνιστική δράση για επτά μήνες.

Δεν αναγνώστηκε το έγγραφο που απέστειλαν η ΠΑΕ Νίκη Βόλου και η ΠΑΕ Καβάλα μετά από ομόφωνη απόφαση του διοικητικού συμβουλίου».

Τέσσερις ομάδες κατά Νίκης: «Συνεχίστε το βιολί σας…»

Μετά τη νέα προσφυγή της Νίκης Βόλου στο Διαιτητικό Δικαστήριο, με την οποία ζητά υποβιβασμό Καλαμάτας, Τρίγλιας, Ιάλυσου και Ασπρόπυργου, όπως και το να μην προβιβαστεί η Σαντορίνη, οι τέσσερις πρώτες ομάδες εξέδωσαν κοινή ανακοίνωση κατά των Βολιωτών, κατηγορώντας τους για τη στάση και την πορεία που ακολουθούν.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «ΤΟ ΔΙΣ ΕΞΑΜΑΡΤΕΙΝ ουκ ανδρός Σοφού λέει ο λαός μας! Πόσο μάλλον όταν στο ποδόσφαιρο η Νίκη Βόλου προσέφυγε για τέταρτη φορά στο Διαιτητικό Δικαστήριο ζητώντας να υποβιβαστούν Καλαμάτα, Ασπρόπυργος, Τρίγλια και Ιαλυσός και να μην ανεβεί η Σαντορίνη!! Άραγε αυτό πως θεωρείται;

Και ενώ μέχρι σήμερα έχουν απορριφθεί δύο προσφυγές και δύο εξώδικα της ομάδας της Μαγνησίας και στην τελευταία μάλιστα οι Δικαστές την απέρριψαν χωρίς να μπουν καν στην ουσία της υπόθεσης. ΝΤΡΟΠΗ Κύριοι!! Ξεκινήσαμε έναν αγώνα ενωμένοι και αποφασισμένοι για να πετύχουμε την αναδιάρθρωση και την ενοποίηση των κατηγοριών που ήταν προς όφελος όλων μας.

Η εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ τον Ιούνιο αποφάσισε λόγω της διακοπής των πρωταθλημάτων εξ αιτίας της πανδημίας του κορονοϊού, την άνοδο των οκτώ πρωτοπόρων της Γ Εθνικής και την παραμονή των τεσσάρων ομάδων της Football League που ήταν στη ζώνη του υποβιβασμού.

Τότε κύριοι της Νίκης Βόλου δεν σας ενδιέφερε να προσφύγετε στα Αθλητικά Δικαστήρια γιατί ήταν σε εξέλιξη η ενωμένη προσπάθεια για αναδιάρθρωση των κατηγοριών!

Τώρα πιθανολογούμε ότι για λίγα…παραπάνω ευρώ από την επιχορήγηση, προσφεύγετε συνέχεια στο Διαιτητικό και ξεφτιλίζεστε συνέχεια αφού εισπράττετε αρνητικές αποφάσεις…

Συνεχίστε το βιολί σας…Να ξέρετε όμως ότι έχει ο καιρός γυρίσματα…Στον μικρόκοσμο του Ελληνικού ποδοσφαίρου όλοι γνωριζόμαστε και να ξέρετε ότι έχετε γίνει αντιπαθητικοί με τις εμμονές σας.

Λογικά έχετε ξεχάσει πώς ανεβήκατε πέρυσι στη Football League. Αν ναι, θα σας το θυμίσουμε εμείς όταν βρεθούμε αντίπαλοι στο γήπεδο!

ΠΑΕ Καλαμάτα

ΠΑΕ Ιάλυσος

ΠΑΕ Τρίγλια

ΠΑΕ Ένωση Ασπροπύργου».

Φιλικό με Αστέρα Βλαχιώτη

Η Νίκη Βόλου θα βρεθεί στο γήπεδο Ερυθρών της Θήβας το ερχόμενο Σάββατο, όπου στις 4μ.μ. θα αντιμετωπίσει σε φιλικό αγώνα τον Αστέρα Βλαχιώτη, ομάδα που ανέβηκε από τη Γ’ Εθνική κατηγορία στη Football League, και έχοντας προπονητή τον Γιώργο Βαζάκα πλέον.

Όσον αφορά το πρόγραμμα, αυτό είχε χθες βιντεοθεραπεία για τους κυανόλευκους, με το τεχνικό επιτελείο να αναλύει το παιχνίδι με τον ΝΠΣ Βόλος, ενδυνάμωση στο γυμναστήριο και προπόνηση στο «Παντελής Μαγουλάς», με παιχνίδι κατοχής και έμφαση στις επιθετικές θέσεις.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου