ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Λάμψη από Κορακάκη στον Βόλο

λάμψη-από-κορακάκη-στον-βόλο-841489

Στον Βόλο βρέθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο η Ολυμπιονίκης Αννα Κορακάκη, επιστρέφοντας στις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις μετά από ένα διάστημα περίπου επτά μηνών. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια της σκοποβολής συμμετείχε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα σκοποβολής, που πραγματοποιήθηκε στο σκοπευτήριο του ΕΑΚ, καταλαμβάνοντας με άνεση την πρώτη θέση τόσο στα 10μ. το Σάββατο, όσο και στα 25μ. χθες Κυριακή. Την αθλήτρια συνόδευσαν στον Βόλο τόσο ο πατέρας της – προπονητής της Τάσος Κορακάκης, όσο και ο αδερφός της Διονύσης, επίσης αθλητής της σκοποβολής.

Η ίδια που έτυχε θερμής υποδοχής των Βολιωτών, χαρακτήρισε τον Βόλο ως αγαπημένο προορισμό, και ξεκίνησε επί της ουσίας την προετοιμασία για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το καλοκαίρι του 2021. Επόμενός της στόχος το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα σκοποβολής στη Φινλανδία, στις αρχές του νέου έτους.

Η ίδια, ανάρτησε φωτογραφίες στα social media, αναφέροντας για τον αγώνα της το Σάββατο: «Πρώτος αγώνας σήμερα μετά από 7 ολόκληρους μήνες με ένα μεγάλο 580/600 στα 10μ και μία γλυκύτατη και άκρως συγκινητική χειρονομία από νεαρό σκοπευτή που μου πρόσφερε λουλούδια μετά τη λήξη του αγώνα, ευχόμενος καλή επιστροφή στην αγωνιστική δράση! Εύχομαι με τη σειρά μου καλό ξεκίνημα σε όλους, με άριστες επιδόσεις, αλλά κυρίως ασφαλείς αγώνες με τήρηση όλων των προβλεπόμενων μέτρων».

Οσον αφορά την χθεσινή της επίδοση σχολίασε: «Ολοκληρώθηκε το αγωνιστικό Σαββατοκύριακο με ακόμη μια πολύ μεγάλη επίδοση σήμερα με 590/600 στα 25μ! Αποχαιρετούμε τον πανέμορφο Βόλο και ανυπομονούμε για τους επόμενους αγώνες σε Ελλάδα και εξωτερικό». Στους αγώνες βοήθησε για την ασφάλεια και την υγειονομική κάλυψη η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου