ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Τεστάρει δυνάμεις στο ΕΑΚ η Νίκη Βόλου

τεστάρει-δυνάμεις-στο-εακ-η-νίκη-βόλου-842203

Συνέχεια στα φιλικά προετοιμασίας ενόψει της σέντρας της Football League δίνει σήμερα η Νίκη Βόλου, φιλοξενώντας ως τυπικά γηπεδούχος την ομάδα του ΝΠΣ Βόλος, στις 4 μ.μ. στο ΕΑΚ.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Οι κυανόλευκοι έψαχναν έναν δυνατό αντίπαλο και μετά από εισήγηση του τεχνικού Στάικου Βεργέτη, κανονίστηκε το σημερινό φιλικό παιχνίδι, που ήρθε να φέρει κύματα αντιδράσεων, τόσο από οπαδούς της Νίκης Βόλου, όσο κι από εκείνους του Ολυμπιακού, με τελευταίο να τοποθετείται και ο δήμαρχος Βόλου και πρόεδρος της ΠΑΕ Βόλος ΝΠΣ, Αχιλλέας Μπέος, ο οποίος έκανε λόγο για κάποιους που θέλησαν να δηλητηριάσουν και να διχάσουν την κοινωνία!

Πέραν από την αντιπαλότητα Νίκης και Βόλος ΝΠΣ, το σημερινό τεστ πραγματοποιείται με αφορμή και τη διακοπή των εθνικών πρωταθλημάτων, μιας και «τρέχουν» υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων για το Nations League και όχι μόνο.

Οσον αφορά στο στρατόπεδο της Νίκης Βόλου, ο Στάικος Βεργέτης δεν θα μπορεί να υπολογίζει σήμερα στις υπηρεσίες των Σωτήρη Μπαλάφα και Αλέξανδρου Μπιτσάκου, οι οποίοι απουσιάζουν και από τις προπονήσεις τις τελευταίες ημέρες λόγω τραυματισμών και ενοχλήσεων.

Χθες οι κυανόλευκοι προπονήθηκαν σε πιο χαλαρούς ρυθμούς, ενόψει και του σημερινού αγώνα στο γήπεδο του ΟΣΕ, δίνοντας έμφαση στα κομμάτια της τακτικής, που έχουν να κάνουν με την αμυντική διάταξη και την επιθετική δημιουργία, ενώ τέλος δούλεψαν και πάνω στις στατικές φάσεις.

Σήμερα η τεχνική ηγεσία θέλει να δει πολλά περισσότερα απ’ ότι είδε στα τελευταία φιλικά με Απόλλωνα Λάρισας και Θησέα Αγριάς, έχοντας αρκετά παράπονα από την ανάπτυξη στο επιθετικό κομμάτι.

Για τον σημερινό αγώνα οι κυανόλευκοι εξέδωσαν ανακοίνωση τονίζοντας πως ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί κεκλεισμένων των θυρών μετά και από επικοινωνία που είχε με την Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας, τονίζοντας παράλληλα πως θα απαγορευτεί και η διέλευση οχημάτων και πεζών στο λόφο της Γορίτσας. Αναλυτικά η ανακοίνωση της κυανόλευκης ΠΑΕ: «Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου 1924 ανακοινώνει πως, ύστερα από επικοινωνία που υπήρξε με την Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας, το φιλικό παιχνίδι του Σαββάτου (σήμερα – 10/10, 16:00), με αντίπαλο τον ΝΠΣ Βόλος, στο γήπεδο του ΕΑΚ, θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, εξαιτίας του υγειονομικού πρωτοκόλλου, ενώ παράλληλα θα απαγορευτεί και η διέλευση οχημάτων και πεζών στο λόφο της Γορίτσας.

Καλούμε, λοιπόν, τον κόσμο της ομάδας μας να μην επιχειρήσει να προσεγγίσει το ΕΑΚ του Βόλου, κατά την ώρα του αγώνα, για την αποφυγή τυχών απροόπτων».

Φιλικό και για την Κ19

Εκτός όμως από την πρώτη ομάδα, φιλικό παιχνίδι θα δώσει και η Κ19 των κυανόλευκων, που προετοιμάζεται για το αντίστοιχο πρωτάθλημα νέων της Football League. Συγκεκριμένα αντίπαλος θα είναι η ομάδα Κ19 του Απόλλωνα Λάρισας, με προπονητή τον πρώην κυανόλευκο, Βαγγέλη Στουρνάρα και θα πραγματοποιηθεί στο Π. Μαγουλάς στις 11 π.μ. Η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου 1924 ανακοινώνει πως το πρωί της Κυριακής (11/10, 11:00) η Κ-19 της ομάδας μας θα αναμετρηθεί με την αντίστοιχη ηλικιακή ομάδα του Απόλλωνα Λάρισας, στο γήπεδο «Παντελής Μαγουλάς». Το παιχνίδι θα είναι κεκλεισμένων των θυρών, εξαιτίας του υγειονομικού πρωτοκόλλου, αλλά αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και από τις δύο πλευρές».

Ζωντανά από το Volos TV και Blue Heart

Τη σημερινή αναμέτρηση θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι φίλοι των ομάδων και όχι μόνο διαδικτυακά, αφού τόσο το Volos TV, όσο και το Blue Heart Fm στο Youtube θα καλύψουν ζωντανά τον αγώνα.

Πάσα… διαρκείας στον κόσμο

Εδώ και καιρό περίμενε ο κόσμος της Νίκης Βόλου να ξεκινήσει η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας κάτι που έπραξε η κυανόλευκη ΠΑΕ την περασμένη Τετάρτη.

Η νέα έδρα για τη σεζόν 2020-21 θα είναι το Πανθεσσαλικό Στάδιο, και τα εισιτήρια διαρκείας αφορούν τόσο στους αγώνες Κυπέλλου, όσο και του πρωταθλήματος.

Στην ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Νίκη Βόλου αναφέρει: «Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοινώνει την έναρξη της διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας για τη νέα αγωνιστική σεζόν 2020-2021. Κλείσε τη δική σου θέση στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και στήριξε έμπρακτα την ομάδα της καρδιάς μας, στη νέα προσπάθειά της για αγωνιστικές επιτυχίες, σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Blue: €50

Η συγκεκριμένη κατηγορία απευθύνεται στα μέλη των συνδέσμων οπαδών της ομάδας μας. Παρακολούθηση των αγώνων από το νότιο πέταλο του Πανθεσσαλικού Σταδίου (προς Νέα Ιωνία).

Basic: €100

Αφορά σε όλους τους ενήλικες φιλάθλους. Παρακολούθηση των αγώνων από τη σκεπαστή κερκίδα του Πανθεσσαλικού Σταδίου (εκτός της θύρας των επισήμων).

Για τις γυναίκες, τους ανέργους και τους φοιτητές υπάρχει έκπτωση 50% στην ονομαστική τιμή του εισιτηρίου. Για την έκδοση των συγκεκριμένων διαρκείας είναι απαραίτητα τα ακόλουθα δικαιολογητικά (σε ισχύ): κάρτα ανεργίας ή βεβαίωση ανεργίας και φοιτητική ταυτότητα ή βεβαίωση σπουδών και ταυτότητα, αντίστοιχα.

Gold: €200 / VIP: €500

Παρακολούθηση των αγώνων από τον χώρο των επισήμων του γηπέδου του Πανθεσσαλικού Σταδίου. Οι κάτοχοι των συγκεκριμένων εισιτηρίων διαρκείας θα έχουν μια σειρά από προνόμια/υπηρεσίες που θα ανακοινωθούν προσεχώς.

Family: €120

Αφορά σε οικογένειες και όλα τα ανήλικα τέκνα τους (μέχρι 17 ετών). Παρακολούθηση των αγώνων από τη σκεπαστή κερκίδα του Πανθεσσαλικού Σταδίου (εκτός της θύρας των επισήμων). Απαραίτητο δικαιολογητικό για την έκδοση του οικογενειακού εισιτηρίου είναι η βεβαίωση οικογενειακής κατάστασης (φωτοτυπία).

Διάθεση: Τα εισιτήρια διαρκείας είναι διαθέσιμα από την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου, καθημερινά, από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή, από τα εξής σημεία:

1. Γραφεία ΠΑΕ Νίκη Βόλου, Πανθεσσαλικό Στάδιο (09:30-14:30).

2. Γραφεία Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου, Οδός Μαιάνδρου, δίπλα από το γήπεδο Παντελής Μαγουλάς (18:00-21:00)».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου