ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Νίκη Βόλου: Στο παιχνίδι ο… κόσμος της με έδρα το Πανθεσσαλικό

νίκη-βόλου-στο-παιχνίδι-ο-κόσμος-της-843017

Εδώ και καιρό περίμενε ο κόσμος της Νίκης Βόλου να ξεκινήσει η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας. Η κυανόλευκη ΠΑΕ περίμενε τις εξωγηπεδικές αποφάσεις προκειμένου να γίνει γνωστή η κατηγορία στην οποία θα αγωνίζεται και αφού η προσφυγή της απορρίφθηκε την περασμένη Δευτέρα, ο κόσμος της ομάδας μπορεί από χθες να προμηθευτεί ετήσια εισιτήρια για τη νέα Football League.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Εστω κι αν για την ώρα δεν επιτρέπεται η διεξαγωγή αγώνων με φιλάθλους, οι κυανόλευκοι προχώρησαν στην έκδοση των εισιτηρίων, περιμένοντας παράλληλα και μια οικονομική ανάσα.

Βέβαια, το πότε θα επιτραπεί η είσοδος φιλάθλων στα γήπεδα και ποιο θα είναι το ποσοστό πληρότητας είναι κάτι που παραμένουν άγνωστα για την ώρα.

Παράλληλα η κυανόλευκη ΠΑΕ με χθεσινή της ανακοίνωση επιβεβαίωσε πως η νέα της έδρα για τη σεζόν 2020-21 θα είναι το Πανθεσσαλικό Στάδιο, και πως τα εισιτήρια διαρκείας αφορούν τόσο στους αγώνες Κυπέλλου, όσο και του πρωταθλήματος.

Οσον αφορά στις τιμές και τις κατηγορίες, αυτές είναι πέντε και συγκεκριμένα:

Blue: €50

Basic: €100

Family: €120

Gold: €200

VIP: €500.

Στην ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Νίκη Βόλου αναφέρει: «Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοινώνει την έναρξη της διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας για τη νέα αγωνιστική σεζόν 2020-2021. Κλείσε τη δική σου θέση στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και στήριξε έμπρακτα την ομάδα της καρδιάς μας, στη νέα προσπάθειά της για αγωνιστικές επιτυχίες, σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Blue: €50

Η συγκεκριμένη κατηγορία απευθύνεται στα μέλη των συνδέσμων οπαδών της ομάδας μας. Παρακολούθηση των αγώνων από το νότιο πέταλο του Πανθεσσαλικού Σταδίου (προς Νέα Ιωνία).

Basic: €100

Αφορά σε όλους τους ενήλικες φιλάθλους. Παρακολούθηση των αγώνων από τη σκεπαστή κερκίδα του Πανθεσσαλικού Σταδίου (εκτός της θύρας των επισήμων).

Για τις γυναίκες, τους ανέργους και τους φοιτητές υπάρχει έκπτωση 50% στην ονομαστική τιμή του εισιτηρίου. Για την έκδοση των συγκεκριμένων διαρκείας είναι απαραίτητα τα ακόλουθα δικαιολογητικά (σε ισχύ): κάρτα ανεργίας ή βεβαίωση ανεργίας και φοιτητική ταυτότητα ή βεβαίωση σπουδών και ταυτότητα, αντίστοιχα.

Gold: €200 / VIP: €500

Παρακολούθηση των αγώνων από τον χώρο των επισήμων του γηπέδου του Πανθεσσαλικού Σταδίου. Οι κάτοχοι των συγκεκριμένων εισιτηρίων διαρκείας θα έχουν μια σειρά από προνόμια/υπηρεσίες που θα ανακοινωθούν προσεχώς.

Family: €120

Αφορά σε οικογένειες και όλα τα ανήλικα τέκνα τους (μέχρι 17 ετών). Παρακολούθηση των αγώνων από τη σκεπαστή κερκίδα του Πανθεσσαλικού Σταδίου (εκτός της θύρας των επισήμων). Απαραίτητο δικαιολογητικό για την έκδοση του οικογενειακού εισιτηρίου είναι η βεβαίωση οικογενειακής κατάστασης (φωτοτυπία).

Διάθεση: Τα εισιτήρια διαρκείας είναι διαθέσιμα από την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου, καθημερινά, από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή, από τα εξής σημεία:

1. Γραφεία ΠΑΕ Νίκη Βόλου, Πανθεσσαλικό Στάδιο (09:30-14:30).

2. Γραφεία Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου, Οδός Μαιάνδρου, δίπλα από το γήπεδο Παντελής Μαγουλάς (18:00-21:00).

Σχετικές πληροφορίες: Τα εισιτήρια διαρκείας αφορούν στο σύνολο των εντός έδρας αγώνων της ομάδας μας για τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Τα εισιτήρια διαρκείας είναι αυστηρά προσωπικά και για την έκδοσή τους είναι απαραίτητα το ονοματεπώνυμο του κατόχου, email, ο αριθμός κινητού τηλεφώνου και ο ΑΜΚΑ του. Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου διαχειρίζεται με εχεμύθεια τα προσωπικά δεδομένα των φίλων της ομάδας μας και πάντα σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό για την Προστασία των Δεδομένων (GDPR).

Οι κάτοχοι διαρκείας δεσμεύονται για την τήρηση των όρων χρήσης τους και ιδιαίτερα των εκάστοτε οδηγιών των σχετικών με την υγειονομική ασφάλεια λόγω πανδημίας. Η υγεία και η ασφάλεια των φίλων της ομάδας μας είναι αδιαπραγμάτευτες».

Blue Angels κατά Austrian Boys

Τον χορό των ανακοινώσεων συνέχισαν χθες οι Blue Angels, απαντώντας από τη μεριά τους μετά το Blue Club και τη Λέσχη Φιλάθλων Νίκης στους ερυθρόλευκους οπαδούς του Ολυμπιακού Βόλου,Aurstian Boys. Στην ανακοίνωσή τους οι Blue Angels τονίζουν:

«Είπαμε να μην ασχοληθούμε με εσάς γιατί έχετε χαζέψει από αυτά που σας κάνουν και σας κάνουμε αλλά μας αναγκάζετε να σας θυμίσουμε τις ντροπές σας.

Μιλάτε για ρουφιανιά όταν το 2013 μας δίνατε στον περιφερειακό στα φιλαράκια σας. Που όταν γονατίζατε και παρακαλούσατε στα αφεντικά σας, ερχόμασταν να σας ξυπνήσουμε και βάζατε ασφαλίτες μπροστάρηδες.

Μιλάτε για ακροδεξιά στοιχεία απ’ την στιγμή που είστε απ’ τους μοναδικούς συλλόγους που είχατε επίσημα σύνδεσμο- παράρτημα των φασιστών της πόλης και στην κερκίδα σας σηκώνατε εθνικιστικά σύμβολα, μέχρι και τη σημαία του Γ’ Ράιχ.

Τώρα όσον αφορά στο βρίσιμο του Βόλου δεν βρίζουμε την πόλη μας, που οι πρόγονοί μας έφτιαξαν με κόπο και αίμα, σε αντίθεση με εσάς που τρέχατε να φύγετε και δίνατε κόσμο και κοσμάκη, βρίζουμε αυτό το «Βόλος» που λέτε γιατί ως συνήθως ντρέπεστε να πείτε την ονομασία της ομάδας σας.

Ασχοληθείτε με τους «Τζίλιδες» που σας περιτριγυρίζουν και αφήστε τη μεγαλύτερη ομάδα της Μαγνησίας και έναν από τους μεγαλύτερους επαρχιακούς συλλόγους στην Ελλάδα να κοιτάει μπροστά. Λοιπόν μην το κουράζουμε άλλο είστε η βρομιά της πόλης και η ντροπή της χώρας όλης.

υ.γ.1 Μην κλαίτε, ο Αχιλλέας θυμάται τα όσα κάνατε να τον ζεστάνετε και να τον κάνετε πρώτο πολίτη της πόλης.

υ.γ.2 Η ομάδα που στηρίζετε με δικούς σας πρώην φιλάθλους (Πύδνα), βρήκε το αδύναμο σημείο του προπονητή μας που έχει όρεξη για δουλειά και θέλει να δει την ομάδα σε ένα δυνατό τεστ. Μη γνωρίζοντας τη σημασία ενός τέτοιου φιλικού.

υ.γ.3 Δεν θα ξανασχοληθούμε με ανακοινώσεις και αηδίες με εσάς γιατί μικραίνουμε ως λαός και ως ομάδα».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου