ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Βολιώτικη ενίσχυση για Ολυμπιακό

βολιώτικη-ενίσχυση-για-ολυμπιακό-848973

Τη συμφωνία με ακόμη δύο ποδοσφαιριστές ανακοίνωσε χθες η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, ντύνοντας επίσημα στα ερυθρόλευκα τους Νίκο Μπέικο και Γιώργο Αγιώτη, με τον τελευταίο να αγωνίζεται και στο φιλικό του περασμένου Σαββάτου με τον Απόλλωνα, ενώ ο δεύτερος θα φορέσει και πάλι τη φανέλα με τον δαφνοστεφανωμένο έφηβο.

Ο Γιώργος Αγιώτης αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός, ξεκινώντας την καριέρα του από την ΑΕ 2002, για να μεταπηδήσει από την ομάδα των Καλών Νερών στον Ολυμπιακό Πειραιώς, παίζοντας στις ομάδες υποδομών στις οποίες ήταν και αρχηγός. Από εκεί μεταπήδησε στον Απόλλωνα Λάρισας, συμμετέχοντας σε 7 παιχνίδια στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής την περίοδο 2018-19, ενώ πέρυσι ξεκίνησε τη σεζόν στην Κέρκυρα, μετρώντας 10 συμμετοχές, για να μεταπηδήσει στη συνέχεια στον Διαγόρα Ρόδου, με τον οποίο πρόλαβε να μετρήσει δύο συμμετοχές πριν τη διακοπή λόγω κορονοϊού. Μάλιστα μέτρησε και ένα λεπτό συμμετοχής στο γήπεδο της Νεάπολης, όπου έπαιξε απέναντι στη νέα του ομάδα, στο τελευταίο παιχνίδι για την περίοδο 2019-20 στις 8/3.

Από την άλλη ο Νίκος Μπέικος είναι επιθετικός και έχει ξεκινήσει την καριέρα του από τους ερυθρόλευκους, όντας και μέλος της πρώτης ομάδας στη συνέχεια στη Γ’ Εθνική, έχοντας μία συμμετοχή την περίοδο 2017-18, ενώ με προπονητή και πάλι τον Στέφανο Ξηροφώτο, ήταν και μέλος του Πυράσου, επίσης στη Γ’ Εθνική, μετρώντας έξι παρουσίες κι ένα τέρμα.

Στην ανακοίνωσή τους οι ερυθρόλευκοι τονίζουν: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τους ποδοσφαιριστές Νίκο Μπέικο και Γιώργο Αγιώτη. Ο Νίκος Μπέικος (γεννηθείς στις 24/09/1998) αγωνίζεται στη θέση του επιθετικού και προέρχεται από την ακαδημία του Ολυμπιακού. Ακολούθησε ο Πύρασος και ο Σαρακηνός, ενώ πέρασε και από την Κ-20 της Α.Ε.Λ. Ο Βολιώτης επιθετικός επέστρεψε στον Ολυμπιακό Βόλου όπου και παρέμεινε για μία σεζόν και στην συνέχεια φόρεσε την φανέλα του Απόλλωνα Λάρισας.

Ο Βολιώτης Γιώργος Αγιώτης (γεννηθείς στις 18/3/1999) αγωνίζεται στην θέση του κεντρικού αμυντικού και εδώ και αρκετές μέρες προπονείται με τους «ερυθρόλευκους». Την περίοδο 2018-19 αγωνίστηκε με τον Απόλλωνα Λάρισας στο πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ (επτά συμμετοχές) ενώ πέρυσι ξεκίνησε τη χρονιά στην Κέρκυρα (έπαιξε σε 10 παιχνίδια στη Σούπερ Λιγκ 2), ενώ στη συνέχεια πήγε στον Διαγόρα Ρόδου μέχρι τη διακοπή του πρωταθλήματος, λόγω του κορονοϊού.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου 1937 τους καλωσορίζει στην μεγάλη ερυθρόλευκη οικογένεια και τους εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες στα γήπεδα».

Στη συνέχεια των μεταγραφών, στην Ελλάδα και στον Βόλο αναμένεται σήμερα Τέταρτη, ο Αργεντινός Μπρούνο Μπαράνκο, με τον 23χρονο φορ, πρώην παίκτη της Φέρο Καρίλ, να έχει υπογράψει προσύμφωνα συνεργασίας με τον Ολυμπιακό, ενώ έχουν προχωρήσει συζητήσεις με έναν ακόμη Αργεντινό ποδοσφαιριστή, αλλά και ένα Σέρβο επιτελικό, ένα δεξιό μπακ, έναν έμπειρο μέσο και έναν ακόμη τερματοφύλακα.

Κυριακή με Πιερικό

Περιμένοντας τις επίσημες ανακοινώσεις ο Ολυμπιακός Βόλου συνεχίζει την προετοιμασία του, ελπίζοντας σε έναρξη πρωταθλήματος στις 25 Οκτωβρίου. Για την προσεχή Κυριακή 27/9 οι ερυθρόλευκοι έχουν προγραμματίσει ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι με τον Πιερικό, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Αγίου Γεωργίου Φερών, και στο προπονητικό κέντρο των ερυθρόλευκων. Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 5μ.μ.

Μέτοχοι …οι κάτοχοι διαρκείας

Στη διάθεση των φιλάθλων είναι τα εισιτήρια διαρκείας της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου για τη νέα αγωνιστική σεζόν 2020-2021. Τα διαρκείας είναι τριών οικονομικών κατηγοριών, ενώ ο κάτοχος με την αγορά θα παίρνει ως δώρο και μετοχές. Η προπώληση συνεχίζεται και η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, προχωρώντας σε μια πρωτοποριακή κίνηση, δίνει μαζί με τα διαρκείας και μετοχές της ομάδας, μιας και είναι ακόμη άγνωστο πότε θα μπορέσει να επιστρέψει ο κόσμος στα γήπεδα. Gold: (200 ευρώ – έξι μετοχές των 30 ευρώ), Silver: (100 ευρώ – τρεις μετοχές), Fans: (50 ευρώ μία μετοχή), Ladies – Kids: (50 ευρώ και μία μετοχή). Όπως έγινε γνωστό θα υπάρξει η χρήση του γηπέδου της Νεάπολης και τη νέα χρονιά, μετά από τις σχετικές επαφές που υπήρξαν με τη δημοτική Αρχή Βόλου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου