ΤΟΠΙΚΟ

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΣΘ: Εσπασαν καρδιές το Σαββατοκύριακο

κυπελλο-επσθ-εσπασαν-καρδιές-το-σαββα-849349

16 αναμετρήσεις πραγματοποιήθηκαν Σάββατο και Κυριακή για την δεύτερη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΘ. Αναλυτικά όλα τα παιχνίδια:

Δεν την… πάτησε η Δήμητρα αν και δυσκολεύθηκε με Τοξότη

Η Δήμητρα Ευξεινούπολης ήταν εξ’ αρχής το φαβορί κόντρα στον Τοξότη και κατάφερε να πάρει την πρόκριση έστω και δύσκολα, με το φτωχό 1-0. Σκόρερ του μοναδικού τέρματος της αναμέτρησης ήταν ο Βούλγαρης στο 42’, ο οποίος έδωσε στην ομάδα των πρασίνων την πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου ΕΠΣΘ.

Για την ομάδα του Μιχάλη Ανδρωνά χάθηκαν σημαντικές ευκαιρίες με τους Φουρκιώτη και Κρανά, με τον Μπράνο να υπερασπίζεται με επιτυχία την εστία του όποτε χρειάστηκε, κόντρα στην πρώην του ομάδα μέχρι το 42’. Σε εκείνο το χρονικό σημείο η Δήμητρα κέρδισε φάουλ και αφού η άμυνα απομάκρυνε την μπάλα, ο Βούλγαρης πήρε το ριμπάουντ και σούταρε με το αριστερό από τα δεξιά, για να στείλει την μπάλα στη δεξιά γωνία του ανήμπορου να αντιδράσει, Μπράνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Δήμητρα δεν μπόρεσε να «καθαρίσει» το παιχνίδι, έχοντας μεγάλη χαμένη ευκαιρία με τον σκόρερ της στο 50’, με τον Φουρκιώτη να δίνει την ευκαιρία στον Βούλγαρη να κάνει το 0-2, αλλά ο τελευταίος αστόχησε προ κενής εστίας.

Από το σημείο αυτό κι έπειτα ο Τοξότης πάτησε καλύτερα στο γήπεδο, πίεσε για την ισοφάριση, αλλά αρχικά ο Δενελάβας αστόχησε από καλή θέση και στη συνέχεια ο Ντίτσιος δεν μπόρεσε να νικήσει τον Σταυράκη.

Τοξότης-Δήμητρα 0-1

Σκόρερ: (42’ Βούλγαρης)

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μπράνος, Λέτσιος, Ιωάννου, Κόκκαλης, Γεωργακόπουλος, Σκλαπάνης (80’ Σαρρής), Παπουτσής (46’ Ντίτσιος), Κωνσταντάκος (70’ Δεμίρης), Χονδρογιάννης (80’ Γερακίνης), Δενελάβας, Μάστορας.

ΔΗΜΗΤΡΑ: Σταυράκης, Φαράντος, Καρράς, Στεφανής, Στεργιόπουλος, Θωμαΐδης (74’ Τετριμίδας), Δημητρίου, Βούλγαρης (59’ Μπένος), Κλουκουτάρας (65’ Τσιάτσιος), Κρανάς, Φουρκιώτης.

Ανετο πέρασμα για ΓΣΑ

Ευχάριστη και εύκολη πρωινή αναμέτρηση για τον ΓΣ Αλμυρού που επιβλήθηκε άνετα του Ανθιμου Γαζή με σκορ 1-4 στο γήπεδο του Αγ. Γεωργίου Νηλείας. Οι Αλμυριώτες πήραν προβάδισμα στο σκορ (0-1) με απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ του Βαγενά στο 20’ και ο ίδιος παίκτης διπλασίασε τα τέρματα της ομάδος του χάρις σε τετ-α-τετ από πάσα του Γκάμπα. Ο Ν. Καραγεωργόπουλος των φιλοξενουμένων σκόραρε δύο φορές, πρώτα στο 55’ με προβολή και στο 65’ με σουτ. Η ομάδα των Μηλεών, που στάθηκε αξιοπρεπώς απέναντι σε μία ομάδα με την οποία την χωρίζουν δύο κατηγορίες, μείωσε προσωρινά σε 1-3 με γκολ του Κίτσα στο 56’. Δοκάρι για τον ΓΣΑ με τον Γ. Κουτσούκη.

Ανθιμος Γαζής-ΓΣ Αλμυρού 1-4

Σκόρερ: (56’ Κίτσας- 20’, 48’ Βαγενάς, 55’, 65’ Ν. Καραγεωργόπουλος)

ΑΝΘΙΜΟΣ ΓΑΖΗΣ: Σαραφίδης, Σιαμουρδάνης, Βούλγαρης, Μυλωνάς (70’ Μπρισμπέος), Κωστάκης, Παναγιωτάκης, Τριχόπουλος, Πασάς (60’ Δανηλόπουλος), Ν. Δημόπουλος (70’ Κουλάκογλου), Κατσαρός, Αρμάγος (46’ Κίτσας)

ΓΣ ΑΛΜΥΡΟΥ: Φλίγκος, Λάμπος, Κουκουτής, Κόκκας, Κυριάκος, Πότσι, Καναβός (1’ λ.τρ. Γ. Κουτσούκης), Δ. Γκάμπας, Κοντοβάς (40’ λ. τρ. Χριστοδουλόπουλος), Βαγενάς, Ν. Καραγεωργόπουλος

Ενα ημίχρονο αρκούσε για τον Διαγόρα στο Σέσκλο

Νικηφόρα πέρασε από το γήπεδο του Σέσκλου ο Διαγόρας, κερδίζοντας με 2-0 την αξιόμαχη Ακρόπολη και τσέκαρε το εισιτήριο πρόκρισης στους «16» του Κυπέλλου ΕΠΣΘ από το πρώτο ημίχρονο.

Για την ομάδα του Στέλιου Αρσένου οι Γ. Κυρίτσης και Αναστασίου χρίστηκαν σκόρερ με το σκορ να ανοίγει στο 18ο λεπτό. Συγκεκριμένα μετά από αντεπίθεση ο Γ. Κυρίτσης «μάζεψε» την μπάλα από βολέ του Αποστολίδη για να κάνει την κούρσα και αφού βγήκε απέναντι από τον νεαρό τερματοφύλακα Βλιώρα, τον πέρασε και πλάσαρε εύστοχα για το 0-1. Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν μιας και νωρίτερα είχε βρεθεί στο έδαφος ο Χρ. Αντωνίου, ζητώντας μάλιστα πέναλτι σε μια φάση που τραυματίστηκε αλλά δεν τηρήθηκε το Fair Play. Το 0-2 ήρθε να πετύχει ο Αναστασίου στο 39’ με κεφαλιά, όταν ο Σιόβας «έσπασε» ωραία προς τα αριστερά για τον Κουρούμαλο, αυτός γέμισε στην περιοχή και ο φορ του Στεφανοβικείου έστειλε με κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα. Δοκάρι για τους φιλοξενούμενους είχε ο Μπλέντι.

Πλέον, η Ακρόπολη στρέφει την προσοχή της αποκλειστικά στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ, ενώ ο Διαγόρας συνεχίζει τα φιλικά παιχνίδια, παίζοντας στις 26/10 στο Λιτόχωρο με την Καρίτσα και στις 4 Οκτωβρίου με τον Θησέα, πριν την πρώτη σέντρα του πρωταθλήματος στις 10 Οκτωβρίου.

Ακρόπολη-Διαγόρας 0-2

Σκόρερ: (18’ Γ. Κυρίτσης, 39’ Αναστασίου)

ΑΚΡΟΠΟΛΗ: Ν. Βλιώρας, Χρ. Αντωνίου, Αν. Κολυμήτρας, Κ. Κολυμήτρας, Σουλιώτης (85’ Κόπο Ιζι), Χρ. Δημητρίου, Σπ. Γκάγκας (80’ Χρ. Τσούτσας), Ν. Πασιάς, Παγώνης, Στ. Αξιώτης, Σταυραντώνης (65’ Ν. Τσουκάλης).

ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Αποστολίδης, Καραμπούζης (55’ Κουβελάς), Γαλανόπουλος, Σπαθής, Κουρούμαλος (46’ Λάιος), Θ. Κυρίτσης (55’ Καραμανλής), Παπαγεωργίου (46’ Ζενούνης), Μπλέντι, Σιόβας, Γ. Κυρίτσης, Αναστασίου

«Εσπασαν» καρδιές στο Βοηθητικό του ΕΑΚ

Συναρπαστική αναμέτρηση ακατάλληλη για «καρδιακούς» και έντονες συγκινήσεις στο βοηθητικό του ΕΑΚ ανάμεσα στον Ιάσωνα Αλλης Μεριάς και την Κ17 της Νίκης Βόλου με τους κυανόλευκους να επικρατούν με σκορ 3-4 στην ημίωρη παράταση, καθώς ο κανονικός αγώνας έληξε 2-2. Στο 32’ σέντρα ακριβείας από τα δεξιά του Α. Κιπτίου και ο Πουλογιάννης με πλασέ από το ύψος της μικρής περιοχής νίκησε τον Κοντοστάθη (1-0). Στο 44’ οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν σε 1-1 με δυνατή καρφωτή κεφαλιά του Λαμπρινίδη έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Τόγια. Οι γηπεδούχοι πέρασαν πάλι μπροστά στο σκορ (2-1) με απ’ ευθείας εκτέλεσηφάουλ του Α. Κιπτίου στο 65’. Στο 70’ ο Τσιότρος αποβλήθηκε με απ’ ευθείας κόκκινη. Ομως στο 89’ ο Γιοβάνης έκανε με κοντινή προβολή το 2-2 για να κριθούν όλα στην ημίωρη παράταση. Στο 98’ ο Γιοβάνης με προβολή έγραψε το 2-3 και ο Χρηστάκης με σέντρα σουτ ισοφάρισε σε 3-3. Στο τελευταίο λεπτό και στο 120’ ο Καραγιαννάκης εξελίχθηκε σε «χρυσή» αλλαγή και με προβολή διαμόρφωσε το τελικό 3-4. Εκατέρωθεν ευκαιρίες και από τις δύο ομάδες και στα αξιοσημείωτα η παρουσία του Στάικου Βεργέτη στις κερκίδες του γηπέδου.

Ιάσων Α.Μ.-Νίκη Βόλου 3-4 παρ. (2-2 κ.α.)

Σκόρερ: (32’ Πουλογιάννης, 65’ Α. Κιπτίου, 108’ Χρηστάκης-44’ Λαμπρινίδης, 89’, 98’ Γιοβάνης, 120’ Καραγιαννάκης)

ΙΑΣΩΝ Α.Μ.: Αιδίνης, Μπαρδάνι, Παπούλιας (75’ Στιβαχτής), Λάσκος (Σ. Χατζηκώστας), Κωτσαλής, Τσιόρτος, Α. Κιπτίου, Τόρο (Ν. Χατζηκώστας), Πουλογιάννης (46’ Χρηστάκης), Ροδοβίτης, Κυριαζής (30’ Χριστογιαννούλας)

Κ17 ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Κοντοστάθης (46’ Καθηνιώτης), Βλάχος, Μαυρομιχάλης, Λαμπρινίδης, Κοπιτσής, Τανός, Γιοβάνης, Μαυροζούλης, Τσιανάκας (75’ Καραγιαννάκης), Αλεξάνδρου, Τόγιας

«Σέρβιρε» ο Γάρος κέρδισε ο Ρήγας Φεραίος

Ο Ρήγας Φεραίος επικράτησε του Πανιωνίου με σκορ 1-3. Στο 18’ η ομάδα του Βελεστίνου άνοιξε το σκορ με τον Γάρο να τροφοδοτεί τον Καρακίτσο, που πλάσαρε εντός περιοχής τον Χατζηαντωνίου. Στο 22’ ο Σουγκάρης με έξοχο δυνατό σουτ από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής πέτυχε το 0-2 και στο 25ο λεπτό ο Γάρος «έστρωσε» για τον Καραγιάννη που προώθησε εύκολα την μπάλα στα δίχτυα για το 0-3 με τους ιθύνοντες του Πανιωνίου να διαμαρτύρονται για οφσάιντ.

Στην επανάληψη και στο 52’ της αναμέτρησης ο επιθετικός Ν. Τσακίρης με πλασέ μέσα από την μεγάλη περιοχή που κατέληξε στη δεξιά γωνία της εστίας του Σταμέλου μείωσε στο τελικό 1-3.

Πανιώνιος-Ρήγας Φεραίος 1-3

Σκόρερ: (18’ Καρακίτσος, 22’ Σουγκάρης, 25’ Καραγιάννης- 52’ Ν. Τσακίρης)

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Χατζηαντωνίου, Αλμπανίδης, Βαρσαμάς (80’Βαρβέκης), Μάρκος, Παπακώστας, Φώτου Ι., Ντόντης, Κιπτίου (46’ λ.τρ. Σαρρίδης), Καπάκης, Κουτσαρνάκης (46’ Δ. Φώτου), Ν. Τσακίρης

ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ: Σταμέλος, Χότζα, Ακριβούσης (89’ Κουκουτσέλος), Ράπτης, Σταματίου, Σουγκάρης, Γάρος, Σταματόπουλος (51’ Κακάνης), Αραμπατζής, Καραγιάννης (46’ Φούκης), Καρακίτσος (85’ Βαϊόπουλος)

Ενα γκολ αρκούσε για την ΕΛ Νηλέα

Η ΕΛ Νηλέα πήρε τη νίκη πρόκριση στη φάση των «16» με αντίπαλο την αξιόμαχη Δάφνη χάρη στο «χρυσό» γκολ που πέτυχε ο Λιάκος στο 82’ της αναμέτρησης μετά από κόρνερ του Γκατσούρα. Κλασική ευκαιρία έχασε η ομάδα των Αγίων Αναργύρων, καθώς η μπάλα βρήκε το δοκάρι σε ατομική ενέργεια του Βαϊόπουλου στο 24’.

ΕΛ Νηλέας-Δάφνη 1-0

Σκόρερ: (82’ Λιάκος)

ΕΛ ΝΗΛΕΑΣ: Ηλιόπουλος, Δαρρής, Καραγιάννης, Μανούσος, Μούτος, Μακρής, Ασλάνογλου, Αράπογλου (70’ Γκατσούρας), Κουβαράς, Λιάκος, Γκογκινούδης (87’ Θάνος)

ΔΑΦΝΗ: Πλιάκας, Βαρελόπουλος, Κατσικαδάμος, Μπαντελής, Χιώτης, Λιόλιος, Τσαρέλας, Τάσιος (83’ Μπουγιοκλής), Λουμάνι, Βαϊόπουλος.

Με φόρα από τον πάγκο ο Θησέας

Ο Θησέας Αγριάς μπορεί να δυσκολεύθηκε στο πρώτο μέρος, είχε ωστόσο τις λύσεις από τον πάγκο στην επανάληψη, προκειμένου να επιβληθεί του Μαγνησιακού. Οι Αγριώτες πήραν ώθηση από τον πάγκο στο β’ μέρος από τους Σιώμο, που σκόραρε δύο φορές και Βουρδάκη, που πέτυχε γκολ είχε και ασίστ.

Μετά από ένα στείρο πρώτο μέρος, ο Θησέας ανέβασε στροφές στο β’ μέρος. Αρχικά είδε τον Μιχαλόπουλο να λέει «όχι» σε σουτ του Ζαχαράκη εκτός περιοχής στο 52′ και εν συνεχεία ο τερματοφύλακας του Μαγνησιακού απέκρουσε δύο φορές σουτ του Σιώμου, με τον τελευταίο να έχει και δοκάρι στην ίδια φάση.

Το σκορ έμελλε να ανοίξει στο 67’ με τον Σιώμο να τροφοδοτεί με τακουνάκι τον Βουρδάκη, που δεν λάθεψε σε τετ-α-τετ για να πετύχει το 0-1. Ο Θησέας έμεινε με παίκτη λιγότερο στη συνέχεια, μετά από αποβολή του Ζαχαράκη με δύο κίτρινες κάρτες, όταν είδε την πρώτη για διαμαρτυρία και τη δεύτερη επειδή καθυστέρησε να περάσει εκτός ως αλλαγή.

Στο 77’ ήρθε και το 0-2 με τον Οικονόμου να εκτελεί φάουλ και τον Χατζησταμάτη να παίρνει την κεφαλιά, κάνοντας την πάσα στον Σιώμο, που σκόραρε χωρίς… κόπο.

Το τελικό 0-3 σημειώθηκε στο 85’ με πανέμορφο τρόπο, όταν ο Βουρδάκης έκανε τη σέντρα από τα αριστερά και ο Αγριώτης επιθετικός πλάσαρε ιδανικά στο δεύτερο δοκάρι.

Μαγνησιακός-Θησέας 0-3

Σκόρερ: (67’ Βουρδάκης, 77’, 85’ Σιώμος)

ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ: Μιχαλόπουλος, Γ. Κέκιας, Μυλωνάς (83’ Καράι), Τσαπέρος, Γκαμαλέτσος, Χρυσάνθης, Μάρκο, Κρανιάς (62’ Κρανιάς), Παπαστεργίου, Κασιούρας, Ιμπρα

ΘΗΣΕΑΣ: Κουτσιρίμπας, Σιγαλάκος (46’ Σιώμος), Ρακής, Γκάγκας, Μπόρας (83’ Δουλάς), Χατζησταμάτης (79’ Δημητριάδης), Ζαχαράκης, Τσιανάκας, Βλάχος (83’ Βαν Ντε Γουΐχε), Οικονόμου, Λίτσος (57’ Βουρδάκης).

Ο Πύρασος το ντέρμπι της Αγχιάλου

Στο ντέρμπι της Αγχιάλου ο Πύρασος κέρδισε εντός έδρας την ομάδα της Αγχιάλου, που πέρυσι έκανε ονειρική πορεία στον θεσμό, φτάνοντας ως τον τελικό με τον Θησέα, κατακτώντας μάλιστα και τον άτυπο τίτλο του Κυπελλούχου μετά από κλήρωση.

Ο ανανεωμένος Πύρασος επιβλήθηκε με 2-1, προηγούμενος με πέναλτι του Παπαδόπουλου στο 30ο λεπτό, με τον Καραγιώργο να ανατρέπεται από τον Μαγιόγλου. Ο Μυργιώτης πέτυχε το 2-0 με πλασέ στο 60’ μετά από πάσα του Καραγιώργου.

Το σκορ μείωσε στο τελικό 2-1 στο 77’ ο Αχιλλέας Δαμάσκος με κεφαλιά μετά από σέντρα του Δημακόπουλου. Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για δεύτερη κίτρινη κάρτα που δεν δόθηκε στον Μυργιώτη στο 35’.

Πύρασος-Αγχίαλος 2-1

Σκόρερ: (30’ πεν. Παπαδόπουλος, 60’ Μυργιώτης-77’ Δαμάσκος)

ΠΥΡΑΣΟΣ: Τσιλίγκος, Φλώρος (25’ λ.τρ. Μερμίγγης), Παπαδόπουλος, Χάνος, Αλμασίδης, Τσάμης, Θεοδωρόπουλος (83’ Σταντσούρης), Κατής, Καραγιώργος, Μυργιώτης, Μιχολίτσης (57’ Τζίκας).

ΑΓΧΙΑΛΟΣ: Μοράβα, Τσέλιος, Παυλίδης, Μαγιόγλου (81’ Ζαφειρίου), Γούτσιος, Δράγνης (46′ Νούσιας), Κάρρος, Δαμάσκος, Καραγεώργος (70’ Στεργιόπουλος), Θάνος, Δημακόπουλος (76’ Σίμος).

Ενα γκολ ήταν αρκετό για τον Κένταυρο ΝΠ

Ο Κένταυρος Ν.Π. πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση των «16» του Κυπέλλου της ΕΠΣΘ, καθώς επικράτησε εντός έδρας των Μικροθηβών με σκορ 1-0. Ο Τσέλα λύτρωσε τους γηπεδούχους στο 78’ της αναμέτρησης με πλάγιο σουτ μετά από έξυπνη ασίστ του Πότσκα. Από την άλλη πλευρά οι φιλοξενούμενοι απώλεσαν κλασική ευκαιρία για να φέρουν το ματς στα ίσια πρώτα στο 75’ με τον Νιφόρο και έπειτα στο 87’ με τον Λανάι που δεν ευστόχησε από την ’’άσπρη βούλα’’ του πέναλτι με την μπάλα να καταλήγει στο δοκάρι και στη συνέχεια άουτ. Από πλευράς γηπεδούχων κορυφαίος ήταν ο Λαμπαδάρης.

Κένταυρος ΝΠ-Μικροθήβες 1-0

Σκόρερ: (78’ Τσέλα)

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΝΠ: Κόμνος, Τσέλα (80’ λ.τρ. Μπογδανίδης), Χατζηδρίζος (46’ Πανάρετος), Λαμπαδάρης, Χουχουνίκος, Α. Σεφέρι, Νιτσάι (50’ Κ. Σεφέρι), Γώγος, Ζούζουλας (85’ Καμάμι), Πότσκα

ΜΙΚΡΟΘΗΒΕΣ: Κουτσοκέρας, Γκόλιας (82’ Σίσκας), Στεργίου, Κόκκαλης, Αγγελαδάκης (70’ Ν. Καλέμι), Βέτσικας, Πορταρίτης (80’ Τσάμης), Σ. Αναγνώστου, Ρ. Καλέμι, Νιφόρος, Λανάι

Ανετα η ΑΕ 2002

Η ΑΕ 2002 κέρδισε εύκολα τα Ανω Λεχώνια με σκορ 4-0 στην κοινή έδρα των δύο ομάδων και στο γήπεδο της Γατζέας. Τα δύο πρώτα τέρματα της ομάδας των Καλών Νερών σημείωσε ο Κούρτι αρχικά στο 7’ με πλασέ μετά από πάσα του Καλαΐτζίδη και στο 17’ με τον ίδιο τρόπο, ενώ προηγήθηκε μπαλιά του Στουμποβίκου. Στο 19ο λεπτό του αγώνα ο Στουμποβίκος με πλασέ έγραψε το 0-3 και ο Βεργοζήσης με προβολή διαμόρφωσε το τελικό 0-4. Επίσης, ο σκόρερ Κούρτι είχε δύο δοκάρια στο 60’ και στο 75’.

Ανω Λεχώνια-ΑΕ 2002 0-4

Σκόρερ: (7’, 17’ Κούρτι, 19’ Στουμποβίκος, 70’ Βεργοζήσης)

ΑΝΩ ΛΕΧΩΝΙΑ: Πλαφαδέλλης, Ζιώγας, Ν. Ραφτόπουλος, Ρήγας, Κουτούπης, Ξενάκης (67’ Μορφονιός), Τσιακτήρης (55’ Αλπάκης), Χατζής, Βιδάνης, Φλώρος (78’ Ντετζιονάι), Χ. Ραφτόπουλος

ΑΕ 2002: Μητράκος, Δήμου, Σφέτσιος (65’ Δήμτσας), Σταθόπουλος, Βέργος, Κόρδας, Βεργοζήσης, Καλαιτζίδης, Βερντόβα (46’ Μ. Γαλάνης), Στουμποβίκος (46’ Κουλοχέρης), Κούρτι

Γκολ και θέαμα στον Αλμυρό με νικητή τον Αθλο

Στο Δημοτικό Στάδιο Αλμυρού «Αθ. Ραγάζος» Αθλος Αλμυρού και ΑΠΟΒ πρόσφεραν πλούσιο θέαμα και το ματς συνοδεύτηκε συνολικά με έξι τέρματα. Ο Αθλος πανηγύρισε τη νίκη – πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΘ με γκολ των Κατσάκου στο 30’, με σουτ του Σκούρα μέσα από το ύψος της μεγάλης περιοχής στο 70’, με ατομική ενέργεια και πλασέ του Κουτσουράκη στο 85’ και με σπέσιαλ εκτέλεση φάουλ του Πιπινή στο 89’ της αναμέτρησης. Για την φιλοξενούμενη ΑΠΟΒ, ο Εντι Νταϊλάνι ήταν σκόρερ και των δύο τερμάτων, ανοίγοντας το σκορ στο 20’ με πλασέ έπειτα από πάσα του Χούμπλη, ενώ πέτυχε και το 1-2 μετά από ασίστ του Τσόχα στο 55’.

Αθλος Αλμυρού-ΑΠΟΒ 4-2

Σκόρερ: (30’ Κατσάκος, 70’ Σκούρας, 85’ Κουτσουράκης, 89’ Πιπινής- 20’, 55’ Εντι Νταϊλάνι)

ΑΘΛΟΣ ΑΛΜΥΡΟΥ: Τούντορ, Κουμπούρας, Κρομμύδας (83’ λ. τ. Μαυρογένης), Ματζορογιώργος (66’ Σκούρας, 81’ λ.τρ. Ραμαντάνης), Τίτου, Κατσάκος, Πιπινής, Μιχαλακόπουλος (46’ Κρικώνης), Κουσουράκης, Νικηφοράκης

ΑΠΟΒ: Καφετζόπουλος, Γεωργούσης (55’ Μάριος Νταϊλάνι), Καπουράνης, Σιαφαρίκας, Τσιουκαντάνας, Τερλιγκάκης (69’ Β. Παπαδόπουλος), Εντι Νταϊλάνι, Τσόχας, Παρθένης (69’ Λεφούσης), Χούμπλης, Ιλιεβ

Ο Σαρακηνός την πρόκριση επί της Μακρινίτσας με 2-1

Ο Σαρακηνός ξεκίνησε με το δεξί τις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις όσον αφορά τη φάση των «32» στο Κύπελλο της ΕΠΣΘ. Οι παίκτες του Γιάννη Φασουράκη έκαμψαν την αντίσταση της Μακρινίτσας με σκορ 1-2 στο Βασδέκειο Αθλητικό Κέντρο. Το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο ανάμεσα στις δύο ομάδες με το παιχνίδι να διαδραματίζεται στο χώρο του κέντρου. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ (0-1) στο 52’ με τον Δημόπουλο να νικάει τον Ιορδανόπουλο από το ύψος του πέναλτι μετά από πάσα του Κόκκα και στο 65’ ο Καλαμάτας πέτυχε το 0-2 με έξοχη σέντρα σουτ. Η Μακρινίτσα κατάφερε να αντιδράσει και μείωσε στο 75’ με απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ του Προβιά. Αξίζει να σημειώσουμε πως η αποστολή των Πηλιορειτών απαρτίζονταν μόλις από 13 παίκτες ,ενώ οι ιθύνοντες της ομάδας διαμαρτύρονται για το μη καταλογισμό πέναλτι στο 87’.

Μακρινίτσα-Σαρακηνός 1-2

Σκόρερ: (75’ Προβιάς-52’ Δημόπουλος, 65’ Καλαμάτας)

ΜΑΚΡΙΝΙΤΣΑ: Ιορδανόπουλος, Αλεξίου, Τσιλιόπουλος, Βλάχος, Προβιάς, Ψήφος, Αντωνόπουλος, Τσίγγας (65’ Σαββάκης), Μωυσίδης, Παλαμιώτης, Αναστασόπουλος (55’ Χριστοδούλου)

ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ: Γράντας, Γιοβάνης, Σιδηρόπουλος (75’ Μαστακούλης), Γιαμαλής, Μοράλες (70’ Κολυμήτρας), Μακρίδης, Δημόπουλος, Καλαμάτας, Αντωνίου (75’ Γκλαβίνης), Κόκκας, Ρ. Δημόπουλος (67’ Φραγκογιάννης)

Ο Σέττος «έστειλε» την Αγία Αννα στους «16»

Με τον Δημήτρη Σέττο να σημειώνει χατ-τρικ η Αγία Αννα έκαμψε την αντίσταση της Αγίας Παρασκευής, η οποία παρατάχθηκε με μία άκρως νεανική ενδεκάδα και ποδοσφαιριστές γεννηθέντες το 2005-2006, με μικρότερο τον 14χρονο Λυκουρίνο.

Το σκορ άνοιξε στο 17ο λεπτό, όταν από σέντρα του Χατζητρακόσια ο Σέττος με διπλή προσπάθεια πέρασε τον αμυντικό και σούταρε εντός περιοχής για το 0-1.

Το 0-2 ήρθε στο 62’ όταν ο Σέττος μετά από πάσα του Τζοβάρα σκόραρε με ευθύβολο σουτ εκτός περιοχής στην δεξιά γωνία του αντίπαλου τερματοφύλακα. Το τελικό 0-3 σημειώθηκε από τον Σέττο, ο οποίος πήρε την μπάλα από ατομική ενέργεια του Τζοβάρα και παράλληλη σέντρα, με τον φορ των κυανέρυθρων να σκοράρει με τακουνάκι. Οι φιλοξενούμενοι είχαν και δοκάρι στο 84’ σε τετ-α-τετ του Οικονόμου μετά από κάθετη πάσα του Ζαρίφη με την μπάλα να σταματά στη ρίζα του δοκαριού.

Αγ. Παρασκευή-Αγία Αννα 0-3

Σκόρερ: (17’ ,62’,68’ Σέττος)

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Καγιάννης, Ζαχόπουλος, Βαΐτσης, Μεγαγιάννης (58’ Λυκουρίνος), Πιτσάβας (84’ Καλλίας), Πατσής, Γκέκος, Σταματίου (88’ Κόπανος), Μαρμαρινός, Βούκουτος, Μαλακασιώτης.

ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ: Αϊντίνι, Πατσής, Μπασδάνης, Βέργος, Παπαδήμος (70’ Οικονόμου), Σ. Τσιουρέλης (65’ Κακάλιας), Αγιασιώτης (77’ Πλιάτσικας), Φιλατζικιώτης (46’ Ζαρίφης), Σέττος, Χατζητρακόσιας, Τζοβάρας.

Με φόρα η Σκιάθος

Συναρπαστική αναμέτρηση διεξήχθη στο νησί του Παπαδιαμάντη με την Σκιάθο να επικρατεί του μαχητικού Αστέρα Ριζομύλου με σκορ 4-2 και πρωταγωνιστή τον Μπάμπα που πέτυχε χατ-τρικ. Μόλις στο 5’ ο Μπάμπα με σουτ έκανε το 1-0 και στο 18’ ο ίδιος παίκτης από την άσπρη βούλα του πέναλτι έγραψε το 2-0. Ομως ο Αστέρας Ριζομύλου δεν παρέδωσε εύκολα τα όπλα του και έφερε το ματς στα ίσια (2-2)! Στο 25’ με απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ του Χαλιμούρδα και στο 37’ με πλασέ του Σιαμέτη έπειτα από εκτέλεση κόρνερ. Ομως οι γηπεδούχοι έκαναν την ολική ανατροπή χάρη σε τέρματα του Νικολαΐδη στο 70’ και του Μπάμπα στο 80’.

Σκιάθος-Αστέρας Ριζομύλου 4-2

Σκόρερ: (5’, 18’ πεν. ,80’ Μπάμπα, 70’ Νικολαΐδης-25’ Χαλιμούρδας, 37’ Σιαμέτης)

ΣΚΙΑΘΟΣ: Τσάκος, Γ. Σταμέλος, Τσικούνας (46’ Μπρέγκου), Τουρναβίτης, Τσότσος, Θ. Σταμέλος (76’ Μελαχροινός), Τζελάι, Σάκα (53’ Νικολαΐδης), Μπάμπα (67’ Ντάμτσιος), Μανολιός, Τάσσος.

ΑΣΤΕΡΑΣ: Βίτσος, Δ. Αποστολίδης, Λουφόπουλος, Π. Αποστολίδης, Σεσκλιώτης (71’ Πρίντζος), Μαρούφ, Τσάμης (63’ Χαλκίδης), Σιαμέτης, Βέργος, Χαλιμούρδας, Μπραχόλι.

30 λεπτά αρκούσαν για τον Πρωτεσίλαο

Η ομάδα του Πτελεού κέρδισε εύκολα την Κ17 του Ολυμπιακού Βόλου με σκορ 3-0. Τα τέρματα των γηπεδούχων επιτεύχθηκαν στο πρώτο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 4’ με σουτ του Μιαρίτη, στο 20’ με πλασέ του Νικογιάννη μέσα από το ύψος της μικρής περιοχής και στο 30’ ο Δρόσος με σουτ «σφράγισε» τη νίκη πρόκριση για τον Πρωτεσίλαο. Στο 85’ σε φάση διαρκείας διαδοχικά σουτ του Λάμπου και του 14χρονου Παπαλεξόπουλου η μπάλα βρήκε το δοκάρι. Από την άλλη πλευρά το νεανικό συγκρότημα του Σταύρου Σταμπουλή στάθηκε αξιοπρεπώς στον αγωνιστικό χώρο και οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού Βόλου ευχαριστούν τον Πρωτεσίλαο για την άψογη φιλοξενία.

Πρωτεσίλαος-Κ17 Ολυμπιακός Βόλου 3-0

Σκόρερ: (4’ Μιαρίτης, 20’ Νικογιάννης, 30’ Δρόσος)

ΠΡΩΤΕΣΙΛΑΟΣ: Κόρκος, Χασιώτης (80’ Σιαμανίκος), Σούρης (70’ Κ. Κόρκος), Λεϊμονής, Λάμπος, Δρόσος (80’ Παπαλεξόπουλος), Λάμπρου, Αλμπα, Νικογιάννης (75’ Παπαιωάννου), Βαλωτής, Μιαρίτης

Κ17 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Καποτάς (62’ Κοκόνης), Παπούλιας (56’ Μεταφτσής), Ρέλλος, Ιωακειμίδης, Τσικουρόπουλος, Χόντος, Πούλιος, Κάβουρας, Σταμπουλής, Τσιτσικλής, Τσελεπίδης

«Δραπέτευσε» ο Αίαντας Σούρπης

Ο Αίας Σούρπης «δραπέτευσε» με το διπλό από το γήπεδο του Πλατάνου και επικράτησε με 1-2 έναντι των Μυρμιδόνων. Στο 23’ ο Γ. Αραπίτσας βρέθηκε σε θέση τετ-α-τετ και έγραψε το 0-1. Οι Μυρμιδόνες αντέδρασαν και στο 36’ έφεραν το ματς στα ίσια χάρις σε αυτογκόλ του Μιχόπουλου, που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα από φάουλ του Τσόγκα. Στην επανάληψη και μόλις στο 46’ με φάουλ του Θ. Κατσαβριά διαμορφώθηκε το τελικό 1-2. Δύο δοκάρια για τους νικητές με τον Αλ. Αραπίτσα στο 25’ και τον Χειλά στο 65’.

Μυρμιδόνες-Αίας Σούρπης 1-2

Σκόρερ: (36’ αυτογκόλ Μιχόπουλος-23’ Γ. Αραπίτσας, Θ. Κατσαβριάς)

ΜΥΡΜΙΔΟΝΕΣ: Γκόγκος, Μακρής, Τσεκρέζης (72’ Γκαρνίδης), Κοντοβάς, Παλάσκας, Μάντζαρης, Μηλιώνης (46’ Αράπης), Τσέργας (79’ Καραπτσιάς), Τσόγκας, Τζαφλέρης (63’ Κουφάκης), Κατσαβριάς

ΑΙΑΣ ΣΟΥΡΠΗΣ: Χαλάτσης, Μιχόπουλος, Χουλιάρας, Γ. Ξηροκώστας, Παπανικολόπουλος, Κ. Κατσαβριάς (75’ Τσάμης), Χειλάς, Αλ. Αραπίτσας, Γ. Αραπίτσας, Θ. Κατσαβριάς, Βούλγαρης (72’ Χριστέλος)

Το πρόγραμμα της επόμενης φάσης

του Κυπέλλου ΕΠΣΘ

Ρήγας Φεραίος-Πρωτεσίλαος

Κένταυρος ΝΠ-Κ17 Νίκη Βόλου

Αίας Σούρπης-Αθλος Αλμυρού

Σαρακηνός-ΓΣ Αλμυρού

Πύρασος-Σκιάθος

ΕΛ Νηλέας-Διαγόρας

ΑΕ 2002-Δήμητρα

Αγία Αννα-Θησέας

Ρεπορτάζ:

ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

ΗΛΙΑΣ ΣΧΟΡΤΣΑΝΙΤΗΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου