ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Παρελθόν από την Νίκη ο Αργεντινός Ιμπάνιεθ

παρελθόν-από-την-νίκη-ο-αργεντινός-ιμπ-727697

Παρελθόν από τη Νίκη Βόλου αποτελεί ο Εμάνουελ Ιμπάνιεθ, με τον Αργεντινό μέσο να αποχωρεί από τους κυανόλευκους, οι οποίοι συνεχίζουν να βρίσκονται στον αέρα, αναφορικά με την αναδιάρθρωση, όπως άλλωστε ακόμη 21 ΠΑΕ.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Ο Ιμπάνιεθ δεν θα φορέσει τελικά τα κυανόλευκα και θα αποχωρήσει από την Νίκη Βόλου, στην οποία δεν «έδεσε» κι έτσι παίρνει τον δρόμο της επιστροφής. Ο 27χρονος μέσος, ήταν ένας από τους πρώτους που έγινε γνωστό πως θα φορέσει τα κυανόλευκα, αλλά παρά το γεγονός ότι ανακοινώθηκε από την ομάδα, δεν άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις με την ποδοσφαιρική του αξία.

Οι κυανόλευκοι φαίνεται να βρίσκονται σε εκ νέου επαφές με τον Λούκας Γκαρσία, ο οποίος δεν θα παραμείνει κάτοικος Ρόδου, με τον Αργεντινό επιτελικό, να δείχνει πως «λείπει» από το παιχνίδι της ομάδας, βάση της εικόνας της στα έως σήμερα φιλικά. Σημειώνεται πως το φιλικό που είχε προγραμματιστεί με αντίπαλο την Αναγέννηση Καρδίτσας για το περασμένο Σάββατο ακυρώθηκε, ως ένδειξη διαμαρτυρίας, των ΠΑΕ της Football League, που συναποφάσισαν να παραδώσουν και τις σφραγίδες τους στον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη.

Ρεπό και διπλές προπονήσεις

Η απόφαση των ομάδων της Football League ήρθε να αλλάξει τα δεδομένα στο κυανόλευκο στρατόπεδο και αφού το φιλικό με την Αναγέννηση στην Καρδίτσα ακυρώθηκε, οι παίκτες και το τεχνικό τιμ προπονήθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου στο γήπεδο του ΟΣΕ.

Χθες Κυριακή δεν υπήρξε «δράση» με τους ποδοσφαιριστές να έχουν ρεπό, επιστρέφοντας στην καθημερινότητα από σήμερα Δευτέρα με διπλές προπονήσεις. Συγκεκριμένα οι κυανόλευκοι θα προπονηθούν το πρωί στο Π. Μαγουλάς και εν συνεχεία το απόγευμα θα ανηφορίσουν για το γήπεδο της Πορταριάς, όπου πέρασαν πριν λίγες μέρες και το βασικό στάδιο προετοιμασίας.

Οπως αναφέρουν και οι κυανόλευκοι η προετοιμασία κυλά εξαιρετικά και σίγουρα διαφέρει κατά πολύ σε σχέση με την περσινή σεζόν, όταν η προετοιμασία ξεκίνησε βιαστικά και η Νίκη Βόλου πρόλαβε να δώσει μόλις τρία φιλικά παιχνίδια και πλέον στην φετινή προετοιμασία έχει δώσει ήδη τέσσερα, κόντρα σε Παναχαϊκή, Τοξότη, Λεβαδειακό και ΑΕΛ.

Ξεκίνησαν οι προπονήσεις στην ακαδημία

Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου υπό την επίβλεψη του προπονητή της πρώτης ομάδας Στάικου Βεργέτη εγκαινίασε από την περασμένη Δευτέρα τη λειτουργία της κυανόλευκης ακαδημίας, οι εγγραφές στην οποία συνεχίζονται. «Οι νέες ακαδημίες του συλλόγου μας, υπό την αιγίδα της ΠΑΕ Νίκη Βόλου 1924, είναι έτοιμες να φιλοξενήσουν το μέλλον του Μαγνησιώτικου ποδοσφαίρου.

Το νέο μεγάλο ποδοσφαιρικό εγχείρημα του Νομού, το οποίο έχει στόχο την εκπαίδευση των νέων της περιοχής μας, σε αθλητικό και κοινωνικό επίπεδο, παίρνει σάρκα και οστά. Ελα να μάθεις, κοντά στο κορυφαίο τεχνικό τιμ της περιοχής μας, υπό την επίβλεψη του Στάικου Βεργέτη. Γήπεδο Π. Μαγουλάς, ώρες επικοινωνίας: 10:00-14:00

Τηλέφωνα: 24210-85221, 6974941072».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου