ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Αντίο από Ιορδανίδη στη Νίκη Βόλου

αντίο-από-ιορδανίδη-στη-νίκη-βόλου-741599

Για σχεδόν τέσσερα χρόνια ο Γιώργος Ιορδανίδης φόρεσε τα κυανόλευκα της Νίκης Βόλου, από την οποία αποχωρεί για δεύτερη φορά, έχοντας να θυμάται έντονες συγκινησιακά στιγμές.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Ο ποδοσφαιριστής από το Δαμιανό Πέλλας δεν ήταν στις επιλογές του Στάικου Βεργέτη για τη νέα αγωνιστική περίοδο κι έτσι ο πολυθεσίτης μέσος που αγαπήθηκε έντονα από την κερκίδα και τους οπαδούς, όσο και από συμπαίκτες και προπονητές, αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο Ιορδανίδης έγινε κάτοικος Νέας Ιωνίας για πρώτη φορά τον Ιανουάριου του 2016, φορώντας τα κυανόλευκα στη Γ’ Εθνική. Το καλοκαίρι αποχώρησε για την Πύδνα Κίτρους, αλλά η αγάπη του για την ομάδα τον έφερε και πάλι πίσω στον Βόλο και από το 2017 φόρεσε τη φανέλα της ομάδας για τρία συνεχόμενα χρόνια.

Με περίτεχνες ενέργειες και γκολ, ο Ιορδανίδης κέρδισε μια θέση στην καρδιά των οπαδών της ομάδας, που θα έχουν να θυμούνται μεταξύ άλλων και το γκολ… με σομπρέρο απέναντι στον συμπολίτη Ολυμπιακό Βόλου.

Συνολικά μέτρησε 77 συμμετοχές με την ομάδα της Νίκης, όλες στη Γ’ Εθνική, αλλά και 13 τέρματα, ενώ είχε και 6 παρουσίες στο Κύπελλο Ελλάδος.

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής σε αποχαιρετιστήριο μήνυμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τονίζει πως δεν ήταν επιλογή του να αποχωρήσει, αλλά εύχεται καλή επιτυχία στην πρώην του πλέον ομάδα. Αναλυτικά όσα σχολίασε: «Μετά από σχεδόν τέσσερα χρόνια παρουσίας στην οικογένεια της Νίκης Βόλου, με έντονες χαρές, λύπες, και ανάμικτα συναισθήματα ήρθε το φινάλε για εμένα σε αυτό τον μεγάλο σύλλογο.

Ένα μεγάλο κεφάλαιο κλείνει και είμαι πάρα πολύ χαρούμενος και υπερήφανος, που συμμετείχα ενεργά σε αυτή την ιστορική ομάδα, προσφέροντας το 100% των δυνάμεων μου.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους αυτούς που με πίστεψαν και ήταν δίπλα μου όλα αυτά τα χρόνια. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συμπαίκτες μου, τους προπονητές μου, και τις εκάστοτε διοικήσεις, ιδιαίτερα όμως σε όλο τον υπέροχο κόσμο, που συμπαραστέκεται πάντα στην ομάδα, στις χαρές, αλλά κυρίως στις λύπες. Δεν αποτελεί προσωπική επιλογή να μη συνεχίσω στην ομάδα, εύχομαι τα καλύτερα στην ομάδα και στον καθένα ξεχωριστά».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου