ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Με δύο στόχους στην Πορταριά

νικη-βολου-με-δύο-στόχους-στην-πορταρι-742320

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Στην Πορταριά βρίσκεται από χθες η Νίκη Βόλου, όπου και στρατοπέδευσε προκειμένου να πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της, όπως και πέρυσι, έχοντας ωστόσο περισσότερο χρόνο μπροστά της, αλλά και μεγαλύτερες απαιτήσεις.

Με την άνοδο στη Super League 2 ο πήχης ανεβαίνει κατακόρυφα για τους ποδοσφαιριστές του Στάικου Βεργέτη, με τον Αρκάδα τεχνικό να αναφέρει μέσω δήλωσης του, τους στόχους που έχει θέσει για το διάστημα παραμονής της ομάδας του στο Βουνό των Κενταύρων.

Στο πλαίσιο της έναρξης του βασικού σταδίου της προετοιμασίας στην Πορταριά Πηλίου, ο προπονητής της Νίκης Βόλου, Στάικος Βεργέτης δήλωσε: «Ολοκληρώνοντας την πρώτη εβδομάδα, η οποία περιείχε εργομετρικές κι αιματολογικές εξετάσεις, κι έχοντας βάλει, από τις πρώτες προπονητικές μονάδες, τη δομή της λειτουργίας της ομάδας, ανεβαίνουμε στο Πήλιο με δύο στόχους: Ο πρώτος είναι να αυξηθούν οι εντάσεις στις προπονήσεις φυσικής κατάστασης και ο δεύτερος να οργανώσουμε σε καλύτερο βαθμό την τακτική μας προσέγγιση. Ειδικά για το δεύτερό μας στόχο, θα διαπιστώσουμε και στα φιλικά σε τί βαθμό υλοποιείται σωστά και πού χρειαζόμαστε βελτίωση».

Πέμπτη το πρώτο φιλικό

Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοίνωσε τη σειρά των φιλικών αγώνων που θα δώσει η ομάδα, πριν την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων, που υπολογίζεται για τις αρχές Οκτωβρίου. Το πρώτο τεστ θα δοθεί μεθαύριο Πέμπτη, με αντίπαλο την Παναχαϊκή.

Η ανακοίνωση των φιλικών: Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου 1924 ανακοινώνει τα φιλικά παιχνίδια που θα δώσει κατά την προετοιμασία της, ενόψει των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεών της, το φθινόπωρο.

Αναλυτικά:

Πέμπτη 27 Αυγούστου:

Νίκη Βόλου – Παναχαϊκή

Κυριακή 30 Αυγούστου:

Νίκη Βόλου – Τοξότης

Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου:

Νίκη Βόλου – ΑΕΛ

Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου:

Νίκη Βόλου – Λεβαδειακός

Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου:

Νίκη Βόλου – Αναγέννηση Καρδίτσας

Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου:

Νίκη Βόλου – Απόλλων Λάρισας

Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου:

Νίκη Βόλου – Τρίκαλα

Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου:

Νίκη Βόλου – Καλλιθέα

Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου:

Νίκη Βόλου – Βέροια

Τα φιλικά με Παναχαϊκή και Τοξότη θα διεξαχθούν στην Πορταριά και η ώρα έναρξής τους θα γνωστοποιηθεί εγκαίρως, τις επόμενες ημέρες. Εκτός των δύο πρώτων χρονικά φιλικών που θα γίνουν, κατά τη διάρκεια της παραμονής της ομάδας μας στο Πήλιο, για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της, για όλα τα άλλα παιχνίδια θα υπάρξει νεώτερη ενημέρωση, σχετικά με την έδρα και την ώρα πραγματοποίησής τους».

Νέα τηλεδιάσκεψη στη SL2

Περίπου δυο ώρες διήρκεσε η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Superleague 2 που πραγματοποιήθηκε μέσω τηλεδιάσκεψης σχετικά με τις αποφάσεις που πήρε η Εκτελεστική Επιτροπή της Ε.Π.Ο. Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, αποφασίστηκε να καταθέσουν όλες οι ομάδες τις προτάσεις τους έως σήμερα Τρίτη 25 Αυγούστου, ώστε την επόμενη μέρα να βγει μια ομόφωνη απόφαση προκειμένου να πάει μ’ αυτή η αντιπροσωπεία που θα οριστεί στο ραντεβού με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη

Αυγενάκη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πλέον έχουν ανοίξει και δικαστικά μέτωπα, καθώς τα Χανιά προσέφυγαν στο Διαιτητικό Δικαστήριο, υποστηρίζοντας ότι η τελική απόφαση πρέπει να παρθεί από την διοργανώτρια αρχή, ενώ από την άλλη η Κέρκυρα έπραξε το ίδιο, καθώς εφόσον ισχύσει το νέο πλάνο με 18 ομάδες τότε αυτόματα θα υποβιβαστεί.

Εγγραφές στο τμήμα γυναικών μπάσκετ

Οι εγγραφές ξεκίνησαν για την ακαδημία μπάσκετ των κοριτσιών της Νίκης Βόλου και όπως έκαναν γνωστό οι κυανόλευκοι: «Η ομάδα μας με σωστή οργάνωση και πειθαρχία, προσπαθεί μέσω της δομημένης προπόνησης που πραγματοποιείται σε κάθε ηλικία (ανάλογα πάντα με τις ιδιαιτερότητες της ηλικίας), να προσφέρει άρτια εκγύμναση όλου του κορμιού, πειθαρχία, συνεργασία και κοινωνικοποίηση.

Έλα στην ομάδα για να μάθεις, να πασάρεις, να σκοράρεις, να συνεργαστείς και να κάνεις φίλους. Οι γονείς που ενδιαφέρονται για να κάνουν εγγραφή στα παιδιά τους στην Ακαδημία καθώς και στα τμήματα Παγκορασίδων, Κορασίδων και Νεανίδων, μπορούν να επικοινωνούν με τους εφόρους της ομάδας καθώς και με τους προπονητές στα παρακάτω τηλέφωνα:

Μαρίνος Βασίλης (έφορος):

6978366385

Σταυρόπουλος Βάϊος (έφορος):

6931142594

Γαλανάκης Νίκος (προπονητής):

6937014336.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου