ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στρέφεται σε Ελληνα επιθετικό

στρέφεται-σε-ελληνα-επιθετικό-751155

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Μπορεί η προετοιμασία να μην έχει ξεκινήσει ακόμη, αλλά στον Ολυμπιακό Βόλου δεν μένουν ακόμη πολλά κενά κομμάτια για το ερυθρόλευκο παζλ, με την ομάδα να αναχωρεί την Τρίτη 18 Αυγούστου για το Καρπενήσι.

Ο Περικλής Αμανατίδης θέλει να έχει όσο το δυνατόν νωρίτερα τα νέα όπλα στη φαρέτρα του και να ξεκινήσει με αυτά από την πρώτη μέρα κιόλας δουλειά. Η πρώτη προπόνηση των ερυθρόλευκων θα γίνει μπροστά στο κοινό τους, την ερχόμενη Δευτέρα και μία μέρα αργότερα η ομάδα θα αναχωρήσει για το Καρπενήσι.

Εξάλλου μέχρι τη Δευτέρα αναμένεται εφόσον όλα πάνε καλά, η άφιξη του Αργεντινού Ερνάν Ντα Κάμπο, με τους ερυθρόλευκους από κει και πέρα να ρίχνουν το βάρος στην προσθήκη ενός επιθετικού, που θα μπορεί να κάνει τη διαφορά στο σκοράρισμα. Παρότι οι πληροφορίες των περασμένων ημερών ήθελαν αυτή η δουλειά να ανατίθεται σε ξένο ποδοσφαιριστή, δεν αποκλείεται η λύση να είναι πλέον εγχώρια, με τους ερυθρόλευκους να στρέφονται σε δυνατή λύση εντός των συνόρων.

Εκτός από το μεταγραφικό κομμάτι όμως, αυτό που απασχολεί έντονα τη Βολιώτικη ΠΑΕ είναι και η κατάληξη που θα έχει το θέμα της αναδιάρθρωσης, αφού η ΕΠΟ και η αρμόδια Εκτελεστική Επιτροπή θα πρέπει να έχουν αποφασίσει για το πως θα δομηθούν τα πρωταθλήματα μέχρι τις 19 Αυγούστου, με το βάρος να πέφτει στις κατηγορίες της Super League 2 και της Football League, με την προσμονή των ερυθρόλευκων να γίνουν μία.

Πρώτο φιλικό με Διαγόρα, εκτός αν…

Οι ερυθρόλευκοι, που βάσει του αρχικού τους πλάνου, θα είχαν ξεκινήσει προπονήσεις από την περασμένη Δευτέρα, μετέθεσαν την πρώτη τους προπόνηση για την ερχόμενη Δευτέρα και κατά συνέπεια και μέρος των φιλικών τους αγώνων.

Ενα από αυτά θα ήταν απέναντι στην Παναχαϊκή στον Βόλο, με την ομάδα της Πάτρας να βρίσκεται στο Πήλιο για προετοιμασία, αλλά από τη στιγμή που οι ερυθρόλευκοι θα πρέπει να μεταβούν στο Καρπενήσι αργότερα, δεν θα μπορούν να αντιμετωπίσουν τους Αχαιούς.

Η αποστολή θα αναχωρήσει για το Καρπενήσι, όπου και θα παραμείνει από τις 18 έως και τις 26 Αυγούστου, κι έτσι το μόνο φιλικό που δεν αλλάζει είναι αυτό με τον Διαγόρα στο Στεφανοβίκειο στις 29 Αυγούστου, χωρίς να αποκλείεται να δοθεί κάποιο παιχνίδι στο ευρυτανικό έδαφος, κατά την παραμονή της ομάδας εκεί.

Κάλεσμα της ΠΑΕ για Δευτέρα

Αναφορικά με την πρώτη συγκέντρωση της Δευτέρας 17 Αυγούστου η ερυθρόλευκη ΠΑΕ αναφέρει: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ανακοινώνει πως ο αγιασμός της ομάδας και η πρώτη μας προπόνηση ορίστηκαν στις 17 Αυγούστου και ώρα 6μ.μ. στο ΕΑΚ. Ηρθε η ώρα να επιστρέψουμε εκεί που ανήκουμε. Ηρθε η ώρα να επιστρέψουμε στο σπίτι μας! Στις 17 Αυγούστου «βάφουμε» κόκκινο το ΕΑΚ. Γιατί ο Ολυμπιακός Βόλου είναι ιδέα. Γιατί ο Ολυμπιακός Βόλου είναι ο… Βασιλιάς της πόλης!

17 Αυγούστου όλοι στο ΕΑΚ. Για μια νέα αρχή! Για να είμαστε όλοι μαζί! Ενιαίοι, Σύγχρονοι, Μεγάλοι».

Οι έως τώρα μεταγραφές είναι: ο Παντελής Ριζογιάννης, ο Μιχάλης Γιαννίτσης, ο Χρήστος Αγρόδημος, ο Ιάσων Παπαδημητρίου και οι νεαροί Γιώργος Παπακώστας, Δημήτρης Ζιάκας και Γιώργος Λαδάς, με τελευταίο απόκτημα τον Αργεντινό Ερνάν Ντα Κάμπο.

Παράλληλα, παρέμειναν από την περσινή σεζόν οι Στάθης Ρόκας, Νίκος Μπουτζίκος, Βασίλης Κουτσιανικούλης, Φίλιππος Σκοπελίτης, Κλεβί Κόλα, Στάθης Βασιλούδης, Θωμάς Γραικός, Γκενάντι Ξενοδόχοφ.

Μέτοχοι στον Ολυμπιακό

οι κάτοχοι διαρκείας

Τα εισιτήρια διαρκείας για τη νέα αγωνιστική σεζόν 2020-2021 παρουσιάστηκαν σε εκδήλωση στην αίθουσα του ξενοδοχείου Park, την περασμένη Τετάρτη. Τα διαρκείας είναι τριών οικονομικών κατηγοριών, ενώ ο κάτοχος με την αγορά θα παίρνει ως δώρο και μετοχές. Η προπώληση έχει ξεκινήσει ήδη και η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, προχωρώντας σε μια πρωτοποριακή κίνηση, δίνει μαζί με τα διαρκείας και μετοχές της ομάδας, μιας και είναι ακόμη άγνωστο πότε θα μπορέσει να επιστρέψει ο κόσμος στα γήπεδα.

Gold: (200 ευρώ – έξι μετοχές των 30 ευρώ)

Silver: (100 ευρώ – τρεις μετοχές)

Fans: (50 ευρώ μία μετοχή)

Ladies – Kids: (50 ευρώ και μία μετοχή).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου