ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Με δεμένα τα χέρια βρίσκεται η Νίκη Βόλου

με-δεμένα-τα-χέρια-βρίσκεται-η-νίκη-βόλ-756047

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Η ΕΠΟ και η Εκτελεστική Επιτροπή δεν αποφάσισαν να βγάλουν λευκό καπνό την περασμένη Δευτέρα, και στην Νίκη Βόλου παραμένουν με δεμένα τα χέρια, αναφορικά με το χτίσιμο της νέας χρονιάς και τις συμφωνίες που καθυστερούν να ανακοινωθούν.

Από τη στιγμή που οι κυανόλευκοι δεν μπορούν να ξέρουν τι μέλλει γενέσθαι κι αν θα βρεθούν στη Super League 2 ή αν θα παραμείνουν στη Football League η υλοποίηση του σχεδιασμού καθυστερεί.

Οι κυανόλευκοι έχουν ανακοινώσει πως θα πραγματοποιήσουν την πρώτη τους προπόνηση την επόμενη Τετάρτη 12 Αυγούστου, ωστόσο είναι άγνωστο ποιοι από τους ποδοσφαιριστές θα παρουσιαστούν από την ΠΑΕ σε αυτή.

Η στάση αναμονής που διατηρούν οι κυανόλευκοι είναι συνυφασμένη με την καθυστέρηση που προκύπτει από τα αρμόδια όργανα και με την απόφαση αναδιάρθρωσης ή όχι να μην προχωρά στην κυανόλευκη ΠΑΕ δεν μπορούν να δώσουν τα χέρια όχι μόνο με τους ποδοσφαιριστές, αλλά και με όσους θέλουν να ενισχύσουν οικονομικά τη φετινή προσπάθεια.

Τα μεγέθη άλλωστε θα είναι διαφορετικά αν η Νίκη παραμείνει στη Football League για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και διαφορετικά αν καταφέρει τελικά και πάρει την άνοδο στη Super League 2, για την οποία προτάθηκε η αύξηση σε 16 ομάδες.

Επίσημη «πρώτη» την Τετάρτη 12/8

Με τις προπονήσεις να έχουν προγραμματιστεί να ξεκινήσουν λίγες μέρες νωρίτερα, η ΠΑΕ Νίκη Βόλου έκανε γνωστό πως η επίσημη πρώτη συγκέντρωση της ομάδας, παρουσία οπαδών και φίλων θα πραγματοποιηθεί στις 12 Αυγούστου, ημέρα Τετάρτη, στις 7μ.μ. στο γήπεδο «Παντελής Μαγουλάς».

Η σχετική ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου 1924 ανακοινώνει τη διεξαγωγή «ανοικτής» προπόνησης για τον κόσμο της ομάδας, την Τετάρτη 12 Αυγούστου, στις 7μ.μ., στο γήπεδο «Παντελής Μαγουλάς».

Καλούμε τους φιλάθλους μας να είναι παρόντες, προκειμένου να καλωσορίσουν, με τον τρόπο που μόνο εκείνοι ξέρουν, το νέο ρόστερ, να χαιρετήσουν τους παλιούς ποδοσφαιριστές και να γνωρίσουν τους καινούργιους».

Τα φιλικά της Νίκης

Το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου θα ξεκινήσει η προετοιμασία της ομάδας, η οποία έχει ήδη κλείσει φιλικούς αγώνες για την προετοιμασία της. Το πρώτο δεκαήμερο η προετοιμασία θα γίνει στον Βόλο και μετά η ομάδα θα ανέβει στο βουνό και την Πορταριά.

Οπως έχουν ανακοινώσει μέχρι στιγμής Παναχαϊκή και Τρίκαλα θα δώσουν φιλικά απέναντι στους κυανόλευκους, ενώ στα φιλικά προστίθεται ακόμη ένα, αυτό απέναντι στην ΑΕΛ για τις 2 Σεπτεμβρίου. Η ομάδα της Πάτρας άλλωστε θα βρίσκεται στην Πορταριά, όπου προετοιμασία θα κάνει και η Νίκη, από τις 24 Αυγούστου. Το φιλικό με τους Πατρινούς έχει οριστεί για τις 27/8, ενώ φιλικό με τη Νίκη ανακοίνωσε και η ομάδα των Τρικάλων για τις 20/9.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου