ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Δεν περιμένει και προχωρά

δεν-περιμένει-και-προχωρά-1088

Παρά τα σενάρια αναδιάρθρωσης, η Νίκη συνεχίζει βάσει πλάνου

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Να συνεχίζει να χτίζει πάνω σε στέρεες βάσεις θέλει η Νίκη Βόλου, έχοντας κάνει από την περασμένη Δευτέρα την αρχή με την ανακοίνωση παραμονής του Στάικου Βεργέτη στον κυανόλευκο πάγκο.

Εφόσον έρθει η άνοδος μέσω αναδιάρθρωσης στη Νίκη Βόλου φυσικά και δεν θα πούνε όχι, αλλά ακόμη κι αν δεν αλλάξουν κατηγορία για δεύτερο συνεχόμενο καλοκαίρι, δεν θα τα βάψουμε και μαύρα.

Στόχος είναι η ομάδα και η ΠΑΕ Νίκη Βόλου γενικότερα να δυναμώσει σε όλα τα επίπεδα, αγωνιστικά, οργανωτικά και σε όποιους τομείς έδειξε να πονά τα περασμένα χρόνια. Εξάλλου ο στόχος να πρωταγωνιστεί η ομάδα δεν αλλάζει, είτε αγωνίζεται στη Football League είτε σε μία νέα Super League 2.

Εξάλλου για τα ζητήματα που απασχόλησαν τη Νίκη την περίοδο που ολοκληρώθηκε και στόχος είναι να μην την απασχολήσουν εκ νέου, ο βασικός χρηματοδότης Αλέξης Παπακωνσταντίνου, σχολίασε σχετικά στην τελευταία συγκέντρωση: «Η Νίκη έπασχε σε βασικά πράγματα και ένα από αυτά ήταν η αξιοπιστία προς όλους τους εταίρους. Πολύς κόσμος πάλεψε για να μπουν οι βάσεις, αλλά για πολλά χρόνια ήμασταν σε μη επαγγελματικές κατηγορίες, κάτι που δεν αρμόζει στην ιστορία του συλλόγου.

Η Νίκη πρέπει να δημιουργήσει νέους φιλάθλους. Αυτό θα γίνει με υψηλό προφίλ και την οργάνωση της Ακαδημίας. Οφείλουμε να είμαστε δεμένοι με την τοπική κοινωνία. Έχουμε προπονητή με φοβερή τεχνογνωσία και πρέπει να το αξιοποιήσουμε αυτό και να δημιουργήσουμε κάτι που θα είναι παρακαταθήκη για το μέλλον».

Μέχρι να προχωρήσει η αναδιάρθρωση στην Νίκη Βόλου κοιτάζουν την επόμενη μέρα, με τον Στάικο Βεργέτη να βρίσκεται στον Βόλο, και να προχωρά με τους συνεργάτες του τον σχεδιασμό της επόμενης μέρας, με ένα ποσοστό περίπου 75% των ποδοσφαιριστών του περσινού ρόστερ να συνεχίζει στα κυανόλευκα. Από κει και πέρα εφόσον η Νίκη θέλει να κάνει τη διαφορά, θα πρέπει να ενισχυθεί με παίκτες εγνωσμένης αξίας, μέχρι να δημιουργήσει και εκείνη τις δικές της υπεραξίες ποδοσφαιριστών, κάτι που προσπαθεί να κάνει τον τελευταίο καιρό και ξεκίνησε και από χθες στο Π. Μαγουλάς, με τις δοκιμές ποδοσφαιριστών του Νομού και όχι μόνο.

Συνεχίζονται οι δοκιμές

Οι δραστηριότητες της κυανόλευκης ΠΑΕ συνεχίζονται και η Νίκη Βόλου διοργάνωσε χθες τουρνουά ποδοσφαίρου 5×5 στο «Παντελής Μαγουλάς» με το τουρνουά να πραγματοποιείται υπό το βλέμμα του Στάικου Βεργέτη.

Η κυανόλευκη ΠΑΕ έχει ξεκινήσει από χθες και καμπ δοκιμαστικών για τις «μικρές» ομάδες, και όπως αναφέρει οι προπονήσεις διεξάγονται υπό το βλέμμα του τεχνικού τιμ της πρώτης ομάδας.

Συγκεκριμένα η ΠΑΕ Νίκη Βόλου 1924 ανακοινώνει διοργανώνει καμπ δοκιμαστικών για ποδοσφαιριστές, από 19 ετών και κάτω (γεννημένοι από το 2001 κι έπειτα), οι οποίοι θα κληθούν να στελεχώσουν τις «μικρές» ηλικιακά ομάδες.

Οι προπονήσεις ξεκίνησαν χθες και θα συνεχιστούν σήμερα Πέμπτη και αύριο Παρασκευή πρωί στις 7:30 π.μ. στο «Παντελής Μαγουλάς», υπό τις οδηγίες και την επίβλεψη του τεχνικού τιμ της «πρώτης» ομάδας».

Πρώτος με διαφορά ο Μπιτσάκος

Πολυτιμότερος παίκτης της Νίκης Βόλου για την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε, ψηφίστηκε από τον κόσμο της ομάδας ο Αλέξανδρος Μπιτσάκος και μάλιστα με σημαντική διαφορά από τον δεύτερο. Ο 28χρονος μέσος Αλέξανδρος Μπιτσάκος, στην τρίτη του θητεία στα κυανόλευκα είχε συνολικά 18 παιχνίδια, από τα οποία στα 16 έπαιξε ως βασικός και στα περισσότερα εξ’ αυτών χωρίς να γίνει αλλαγή.

Η ΠΑΕ Νίκη ανέφερε σχετικά στη σελίδα της στο facebook: «Niki Volou FC Most Valuable Player ύστερα από ψηφοφορία πέντε ημερών, στην οποία καταγράφηκαν συνολικά 1.271 ψήφοι, αναδείχθηκε ο Αλέξανδρος Μπιτσάκος!

Για την ιστορία, στο Top-3 στις προτιμήσεις του κόσμου μας ήταν οι εξής επιλογές:

1. Αλέξανδρος Μπιτσάκος 24% (304 ψήφοι)

2. Μανώλης Αλιατίδης 11% (136 ψήφοι)

3. Λούκας Γκαρσία 10% (121 ψήφοι)

Συγχαρητήρια Αλέξανδρε!».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου