ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Στο περίμενε για αναδιάρθρωση

στο-περίμενε-για-αναδιάρθρωση-22599

Τρέχουν άλλα ζητήματα στη Νίκη… αλλά προέχει η κατηγορία

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Με την πολυπόθητη συνάντηση των μελών της Super League 2 – Football League με τη Super League 1 να αναβάλλεται την περασμένη εβδομάδα, όλα παραμένουν στον αέρα σχετικά με την πολύκροτη αναδιάρθρωση για το καλοκαίρι του 2020.

Η Νίκη Βόλου, όπως και οι υπόλοιπες ομάδες της Football League, με εξαίρεση Τρίκαλα και Ιωνικό, αλλά και όσους πήραν την άνοδο από τη Γ’ Εθνική, παραμένουν σε αναμονή, θέλοντας να μάθουν όσο γίνεται δυνατόν νωρίτερα τα… νέα, ευχάριστα ή δυσάρεστα, σχετικά με την αναδιάρθρωση των κατηγοριών.

Από τη χθεσινή συνεδρίαση του Δ.Σ. της Super League 2 αποφασίστηκε η διακοπή του πρωταθλήματος, με τον συνεταιρισμό να επιμένει σε άνοδο τεσσάρων ομάδων στη Super League, αλλά και τον μην υποβιβασμό των υπολοίπων από την εν λόγω κατηγορία.

Κάτι τέτοιο φαντάζει δύσκολο τη δεδομένη στιγμή, με τα τηλεοπτικά έσοδα της Super League να είναι εκείνο που ανησυχεί τους «μεγάλους». Το μοίρασμα της τηλεοπτικής πίτας σε περισσότερα κομμάτια είναι κάτι που σίγουρα θα αρνηθούν οι ομάδες της SL1, ωστόσο η ΕΠΟ είναι αυτή που θα πάρε την τελική απόφαση, λαμβάνοντας υπόψη όλες τις πλευρές, έστω κι αν άλλες απόψεις έχουν μεγαλύτερο βάρος.

Μπορεί τη δεδομένη στιγμή το σενάριο για «διαγραφή» της Football League και δημιουργία μίας νέας Β’ Εθνικής να ακούγεται ως πολύ πιθανό, αλλά παραμένει σενάριο, το οποίο σαφώς και θα ευνοούσε τη Νίκη Βόλου, έστω κι αν έδειξε αντίθετη αρχικά.

Για την ώρα τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί, και στο κυανόλευκο στρατόπεδο, έχουν στρέψει την προσοχή τους σε άλλα ζητήματα.

Εξάλλου με την επιστροφή του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ, Αλέξη Παπακωνσταντίνου, από το Λονδίνο κάποια πρακτικά ζητήματα θα μπουν στην τελική ευθεία.

Πέραν από τις συναντήσεις για την επέκταση της συνεργασίας με το τεχνικό επιτελείο και τους ποδοσφαιριστές, στη Νίκη Βόλου κοιτάζουν να «οχυρώσουν» την ΠΑΕ, προετοιμάζοντας το έδαφος σχετικά με την αδειοδότηση και τον φάκελο που πρέπει να κατατεθεί στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Η πρώτη παρουσία – επανεμφάνιση του κ. Παπακωνσταντίνου που θα περάσει δύο εβδομάδες καραντίνας στη Θεσσαλονίκη, αναμένεται να πραγματοποιηθεί στη Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ. Αυτή ήταν αρχικά προγραμματισμένη για τις 29 Ιουνίου, αλλά θα πάρει παράταση, πηγαίνοντας για τη Δευτέρα 6 Ιουλίου. Στη Γ.Σ. των μετόχων θα πραγματοποιηθεί όπως αναμένεται αύξηση μετοχικού κεφαλαίου

Οπως έχει γίνει γνωστό προκειμένου να τηρηθούν τα μέτρα προφύλαξης για τον κορονοϊό η Γ.Σ. θα λάβει χώρα για πρώτη φορά στο ανακαινισμένο «Παντελής Μαγουλάς».

Σε ρόλο μοντέλων αθλητές της Νίκης

Ρόλο μοντέλων ανέλαβαν οι αθλητές της Νίκης Βόλου από διάφορα τμήματα του συλλόγου, ποζάροντας με τα επετειακά προϊόντα με αφορμή τη συμπλήρωση 100 χρόνων. Οπως σημείωσε ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής, Στέργιος Φάτσης: «Το Σάββατο στα γραφεία του συλλόγου έγινε η φωτογράφιση επετειακών προϊόντων της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου στο πλαίσιο της καμπάνιας για τη συμπλήρωση 100 ετών από την ίδρυση του Συλλόγου το 2024. Στη φωτογράφιση συμμετείχαν αθλητές και αθλήτριες από τα τμήματα της Ερασιτεχνικής. Ευχαριστούμε τον Σ. Κουτίνα (Μπάσκετ), τον Ι. Μάκο (Πόλο), τους Α. Μιαρίτη, Ευτ. Ιωαννίδη & Στ. Κοττά (Κολύμβηση) και τους Χρ. Γκαρά & Κ. Κόκκαλη (Στίβος). Επίσης να ευχαριστήσουμε το Κώστα Ποζαπαλίδη για την άψογη δουλειά του και την συμπαράσταση στο σύλλογο σε αυτή τη προσπάθεια. Σε ότι αφορά το τρόπο παραγγελίας των προϊόντων θα γίνει σε μελλοντική ενημέρωση».

Στην πισίνα ξανά η Νίκη Βόλου

Με τη σταδιακή άρση των μέτρων και την επανεκκίνηση των αθλητικών δραστηριοτήτων εκ μέρους της πολιτείας το τμήμα κολύμβησης της Νίκης Βόλου είχε έτοιμο το σχέδιο επανεκκίνησης της δραστηριότητάς του.

Σε συνεννόηση και απόλυτη συνεργασία με την αρμόδια αρχή των αθλητικών εγκαταστάσεων, τον ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ, με όλους τους υπηρεσιακούς παράγοντες και τους αθλητικούς συλλόγους της πόλης η Νίκη έκανε πράξη το restart ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες και τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Το τμήμα κολύμβησης της Νίκης Βόλου καλεί όλους τους γονείς των παιδιών που ενδιαφέρονται να συνεχίσουν το μαγικό ταξίδι στο νερό να επικοινωνήσουν με την γραμματεία του τμήματος, που λειτουργεί για την περίοδο αυτή στα γραφεία του συλλόγου στο Πανθεσσαλικό καθημερινά 11:00-13:00 και στα τηλέφωνα 2421085221 και κινητό 6974941072 (κ. Βάσια).

Η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος κολύμβησης της Νίκης Βόλου, ευχαριστεί όλους και συνεχίζει με τις αξίες του συλλόγου οδηγό και το έμβλημα να δίνει ώθηση για νέες προκλήσεις και κατάκτηση νέων κορυφών, με υπευθυνότητα, σοβαρότητα, οργάνωση και ασφάλεια για όλους, υπηρετώντας τις αρχές του «ευ αγωνίζεσθαι».

Προετοιμάζονται για τους αγώνες στίβου

Συνεχίζονται οι προπονήσεις για το τμήμα στίβου της Νίκης Βόλου και όπως τονίζεται και σε ανακοίνωση του τμήματος, από τα τέλη Ιουνίου ξεκινούν και οι αγώνες. Συγκεκριμένα: «Με ηθικό ακμαιότατο και με συνεχείς προπονήσεις, οι αθλητές στίβου του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ», είναι έτοιμοι για τους αγώνες στίβου – διασυλλογικά και πανελλήνια όλων των κατηγοριών, που ξεκινούν από τις 28 Ιουνίου και θα διαρκέσουν μέχρι το πρώτο 10ήμερο του Αυγούστου.

Οι αθλητές κι οι αθλήτριες του τμήματος, την περίοδο της καραντίνας, προπονήθηκαν ατομικά και με βάσει το πρόγραμμα των προπονητών τους, Παύλου Παρασκευόπουλου κι Απόστολου Βλαχάβα, ενώ καθοριστικές ήταν οι ενέργειες του εφόρου του τμήματος Γιώργου Τάκη, για την έγκαιρη είσοδο των αθλητών στις εγκαταστάσεις του Πανθεσσαλικού Σταδίου για την ολοκλήρωση της προετοιμασίας τους.

Οι αθλητές κι αθλήτριες του τμήματος θα αγωνιστούν φέτος για πρώτη φορά με τις νέες εμφανίσεις του τμήματος, με τις προσδοκίες και φιλοδοξίες του τμήματος να παραμένουν μεγάλες και φέτος».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου