ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Πληρώνει τα σπασμένα η Νίκη…

πληρώνει-τα-σπασμένα-η-νίκη-30990

Καμπάνα 1.500 ευρώ για το ντου των οπαδών του Αιγάλεω στο γήπεδο της Νεάπολης

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Μπορεί το πρωτάθλημα της FootballLeague να έχει διακοπεί με κάθε επισημότητα πλέον, αλλά οι υποχρεώσεις των ΠΑΕ δεν σταματάνε κι έτσι η Νίκη Βόλου καλείται να βάλει το χέρι στην τσέπη για επεισόδια, που προκλήθηκαν από οπαδούς άλλης ομάδας!

Συγκεκριμένα οι κυανόλευκοι θα πρέπει να πληρώσουν 1.500 ευρώ μετά από τις αποφάσεις του Πειθαρχικού Οργάνου της Super League 2 και της Football League για το παιχνίδι στη Νεάπολη ανάμεσα στη Νίκη και το Αιγάλεω, που είχε διεξαχθεί στις 2 Φεβρουαρίου.

Τότε, όπως είχαν καταγγείλει οι γηπεδούχοι, οπαδοί του Αιγάλεω μπήκαν στο γήπεδο με ντου, έκαναν κατάληψη του χώρου, που προορίζεται για τους φιλοξενούμενους στο πέταλο της Νεάπολης, παρά το γεγονός πως είχε απαγορευθεί η μετακίνηση φιλάθλων είτε μεμονωμένη είτε οργανωμένη.

Οι οπαδοί του Αιγάλεω απομακρύνθηκαν αρχικά από το γήπεδο κι αφού τους έγινε έλεγχος από την Αστυνομία τους επετράπη εκ νέου η είσοδος, πληρώνοντας ένα μικρό αντίτιμο για εισιτήρια, παρά το γεγονός ότι η επίσημη Νίκη ζήτησε να απομακρυνθούν, γιατί η παρουσία τους εγκυμονούσε κινδύνους. Ωστόσο, η Αστυνομία είχε αρνηθεί και είπε στους ανθρώπους της Νίκης ότι θα είναι η υπεύθυνη, αν γίνουν επεισόδια και απείλησε ότι δεν θα γίνει ο αγώνας.

Με την ατμόσφαιρα να μυρίζει μπαρούτι τα επεισόδια και οι ρίψεις αντικειμένων δεν αποφεύχθηκαν όταν οι παράνομοι «φιλοξενούμενοι» σήκωσαν σημαία της ΑΕΛ. Θέση στο επεισοδιακό εκείνο παιχνίδι είχε πάρει και ο Αλέξης Κούγιας, με τον ισχυρό άνδρα της βυσσινί ΠΑΕ και υποψήφιο πρόεδρο της Super League 1 πλέον να αναφέρει: «Έμαθα ότι οι Αλβανοί έμποροι ναρκωτικών της Λάρισας που υποδύονται τους οργανωμένους οπαδούς της ΑΕΛ, για να πουλάνε χασίσι και άλλα ναρκωτικά στα πιτσιρίκια μαζί με τους Αλβανούς έμπορους ναρκωτικών του Αιγάλεω με αρχηγό τον Costa Costa και τους λοιπούς έκαναν την εμφάνιση τους στον Βόλο, υποδυόμενοι αυτή τη φορά τους οργανωμένους οπαδούς του Αιγάλεω και δημιούργησαν απίστευτα επεισόδια στο παιχνίδι της Football League Νίκη Βόλου – Αιγάλεω»!

Στο σήμερα… πλέον η ανακοίνωση της Ενωσης SL2-FL αναφέρει πως χρηματικό πρόστιμο, ύψους 1.000 ευρώ θα πληρώσει και το Αιγάλεω για τον ίδιο αγώνα. Η ανακοίνωση – απόφαση σημειώνει σχετικά με την καμπάνα στους κυανόλευκους: «Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 και Β Εθνικής Κατηγορίας έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις:

ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ Αιγάλεω χρηματική ποινή ύψους χιλίων (1.000) ευρώ (αγώνας με Νίκη Βόλου 2-2-2020)

ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ Νίκη Βόλου χρηματική ποινή ύψους χιλίων πεντακοσίων (1.500) ευρώ (αγώνας με ΠΑΕ Αιγάλεω 2-2-2020)».

Από… Δευτέρα για αναδιάρθρωση

Με τις εκλογές της Super League 1 να μπλοκάρουν το προγραμματισμένο για χθες ραντεβού

Ενωσης Super League 2 – Football League, με την ΕΠΟ και τη Super League 1, οι όποιες συναντήσεις για αναδιάρθρωση θα ξεκινήσουν πλέον από Δευτέρα, παρατείνοντας την αγωνία των ομάδων κυρίως της Football League.

Η Νίκη Βόλου όπως και οι περισσότερες ομάδες της κατηγορίας της Football League, που περιμένουν το τι μέλει γενέσθαι στις τρεις πρώτες κατηγορίες ποδοσφαίρου θα πρέπει να κάνουν λίγη υπομονή ακόμη, αφού προέκυψε αναβολή στην προγραμματισμένη για χθες συνάντηση των εκπροσώπων της Super League 2 με εκείνους της Super League 1 και της ΕΠΟ.

Τα έως σήμερα δεδομένα δείχνουν πολύ δύσκολα να επιτυγχάνεται η αύξηση των ομάδων στη SuperLeague 1, κι έτσι δεν αποκλείεται πλέον η αναδιάρθρωση των κατηγοριών να περιλαμβάνει μόνο τη νέα SuperLeague 2 και τη δημιουργία δύο ομίλων.

Δρομολογούνται εξελίξεις για τον ΟΣΕ

Συνάντηση με τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΓΑΙΑΟΣΕ Περικλή Νικολάου πραγματοποίησαν χθες Τετάρτη στην Αθήνα ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη του Γ.Σ.Β. “Η ΝΙΚΗ” Στέργιος Φάτσης μαζί με τον βουλευτή Μαγνησίας της ΝΔ Αθανάσιο Λιούπη.

Στη συνάντηση, εκφράστηκε η βούληση να δρομολογηθούν εξελίξεις για την αξιοποίηση του πρώην αμαξοστασίου του ΟΣΕ στη Ν. Ιωνία

Υπενθυμίζεται ότι, η Νίκη Βόλου, έχει υποβάλει πρόταση, για συνολική αξιοποίηση του ακινήτου του πρώην αμαξοστασίου, με σκοπό τη δημιουργία ενός μουσειακού – πολιτιστικού – αθλητικού – χώρου, που θα συμβάλλει εκτός από την αναβάθμιση της περιοχής και στη διατήρηση – προώθηση πολιτιστικής κληρονομιάς του ΟΣΕ και του Συλλόγου.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, έγινε αναφορά στις εργασίες καθαρισμού που πρέπει να πραγματοποιηθούν στον χώρο, προκειμένου ο Σύλλογος να προχωρήσει στην αξιοποίησή του.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου