ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Αντίο και σε Ροχάνο από τη Νίκη Βόλου

αντίο-και-σε-ροχάνο-από-τη-νίκη-βόλου-34585

Ο Αργεντινός φορ αναχώρησε για την πατρίδα του με σκοπό να επιστρέψει σύντομα

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Μαντίλι κούνησε και ο Αντόνιο Ροχάνο για τη Νίκη Βόλου, με τον Αργεντινό επιθετικό να αναχωρεί χθες από την Ελλάδα με την ελπίδα να επιστρέψει και πάλι σύντομα για να φορέσει τα κυανόλευκα.

Ο 29χρονος φορ αποτέλεσε έναν από τους πολυτιμότερους επιθετικούς όχι μόνο στη Νίκη Βόλου, αλλά και σε όλο το πρωτάθλημα της Football League, κάνοντας «πολλές δουλειές» πέραν από το σκοράρισμα μέσα στο γήπεδο.

Ο Ροχάνο κέρδισε την εκτίμηση του κόσμου και σίγουρα θα τον ήθελε στα κυανόλευκα και τη νέα περίοδο, όπως φυσικά και οι ιθύνοντες της Νίκης Βόλου, τόσο ο προπονητής Στάικος Βεργέτης, όσο φυσικά και οι άνθρωποι της ΠΑΕ.

Εφόσον ο Ροχάνο συνεχίσει ή όχι ωστόσο στην Νίκη Βόλου είναι κάτι που είναι νωρίς να ειπωθεί με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή πάντως να απολαμβάνει τις τελευταίες ημέρες τις ομορφιές της Μαγνησίας, όπως και τις παραλίες του Πηλίου, δείχνοντας να αγαπά γενικότερα τον τόπο που φιλοξενήθηκε τον τελευταίο χρόνο.

Ο Ροχάνο βρέθηκε χθες στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος, όπου μαζί με τη σύζυγό του είπε προσωρινά αντίο στον τεχνικό διευθυντή Ρήγα Στύλα, που τον συνόδευσε από τον Βόλο.

Τετάρτη τα νεότερα για αναδιάρθρωση

Δεν ολοκληρώθηκε τελικά η χθεσινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της SuperLeague2-FootballLeague, καθώς αναμένονται εξελίξεις με συνάντηση αύριο Τετάρτη ανάμεσα σε εκπροσώπους της ΕΠΟ, της Super League αλλά και της επιτροπής που έχει συσταθεί από τον συνεταιρισμό δεύτερης και τρίτης Εθνικής για την αναδιάρθρωση.

Στη χθεσινή τηλεδιάσκεψη το διοικητικό συμβούλιο της Ενωσης ενημερώθηκε από τον πρόεδρό της, Λεωνίδα Λεουτσάκο για τις συναντήσεις που είχαν προ ημερών με την ΕΠΟ, τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, την ΕΡΤ αλλά και τον ΠΣΑΠ.

Παράλληλα, «κλείστηκε» συνάντηση της 8μελούς επιτροπής που αποτελείται από τους κ.κ. Λεουτσάκο (πρόεδρο της Λίγκας), Σταμούλη (Απόλλων Πόντου), Αντωνίου (Καβάλας), Αϊβάζογλου (Τρίκαλα), Κολοκυθά (Λεβαδειακού), Μονεμβασιώτη (Απ. Σμύρνης), Ροκάκη (Χανιά) και Χριστοβασίλη (ΠΑΣ Γιάννινα) για αύριο Τετάρτη (17/6) με τη SuperLeague 1 και την ΕΠΟ για το θέμα της αναδιάρθρωσης.

Τέλος, την Παρασκευή (19/6), όπως όλα δείχνουν, θα συνεχιστεί το διοικητικό συμβούλιο της SuperLeague2-FootballLeagueώστε να ενημερωθούν τα μέλη του ΔΣ σχετικά με την συνάντηση της Τετάρτης.

Οι εξελίξεις στη συγκεκριμένη συνάντηση αναμένεται να είναι σημαντικές, αφού εκεί θα φανεί αν μπορεί να επιβεβαιωθεί το σενάριο της αναδιάρθρωσης των κατηγοριών του ελληνικού ποδοσφαίρου, κάτι που εξαρτάται άμεσα και σε τεράστιο βαθμό από την άνοδο τεσσάρων ομάδων στη Super League. Σε πρώτη φάση ωστόσο ο συνεταιρισμός της πρώτης κατηγορίας δεν φαίνεται διατεθειμένος να δεχθεί κάτι τέτοιο.

Ευχαριστήρια ανακοίνωση της ακαδημίας μπάσκετ

Ευχαριστήρια ανακοίνωση εξέδωσε η ακαδημία μπάσκετ της Νίκης Βόλου για τη χρονιά που ολοκληρώνεται σε λίγες μέρες. Οι κυανόλευκοι επισημαίνουν σχετικά πως: «Μια αθλητική χρονιά ολοκληρώνεται, διαφορετική σίγουρα από τις προηγούμενες μετά το ξέσπασμα της επιδημίας του κορονοϊού.

Οι ακαδημίες του συλλόγου μας φιλοξενήθηκαν για μια ακόμη χρονιά στο 2ο Γυμνάσιο της Νέας Ιωνίας. Όλα αυτά τα χρόνια είχαμε μια αγαστή και εποικοδομητική συνεργασία με την εκάστοτε διεύθυνση του σχολείου.

Παρ’ όλα αυτά δεν μπορούμε να μην αναφερθούμε ιδιαίτερα στη στήριξη και τη βοήθεια που μας παρέχει η σημερινή Διευθύντρια του Σχολείου Ματίνα Ζαφειρίου.

Μια γυναίκα που τιμά με τις ενέργειές της το λειτούργημα του εκπαιδευτικού.

Με την καθοριστική συμβολή της σχεδιάσαμε και υλοποιήσαμε δράσεις στο χώρο του σχολείου που προάγουν το άθλημα της καλαθοσφαίρισης και αναδεικνύουν τον κοινωνικό ρόλο του αθλητισμού. Η κ. Ζαφειρίου μας στήριξε και στη δύσκολη συγκυρία της διαχείρισης του κλίματος που έφερε η πανδημία του κορονοϊού και μπορέσαμε να ξεπεράσουμε προκαταλήψεις και φαινόμενα κοινωνικού αποκλεισμού.

Η διοικούσα επιτροπή καλαθοσφαίρισης του συλλόγου μας ευχαριστεί θερμά την κ. Ζαφειρίου και προσβλέπει στη συνέχιση της

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου