ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Βεργέτης: «Το βάρος στους ποδοσφαιριστές»

βεργέτης-το-βάρος-στους-ποδοσφαιρισ-62675

Τα αποτελέσματα της αποψινής τηλεδιάσκεψης των ομάδων της Football League περιμένουν και στη Νίκη Βόλου και ο προπονητής των κυανόλευκων Στάικος Βεργέτης, που βρίσκεται από την περασμένη Δευτέρα στον Βόλο, μίλησε σχετικά με την πιθανή επιστροφή στις προπονήσεις.

Στο περιθώριο της αιμοδοσίας των κυανόλευκων που πραγματοποιήθηκε στο «Π. Μαγουλάς», ο τεχνικός από την Αρκαδία, το μέλλον του οποίου δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη, μίλησε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ για την πιθανή επανεκκίνηση σχολιάζοντας αρχικά πως: «Σίγουρα βιώνουμε μία πρωτόγνωρη κατάσταση την οποία δεν έχουμε ξαναζήσει στο παρελθόν. Αρχικά θα πρέπει να περιμένουμε την τηλεδιάσκεψη των ομάδων και τι θα αποφασίσουν».

Σχετικά με τον χρόνο που θα χρειαστούν οι ομάδες προκειμένου να μπουν στους αγώνες επισήμανε: «Για κάθε ποδοσφαιριστή το διάστημα για την επανένταξή του σε αγωνιστικούς ρυθμούς είναι διαφορετικό. Για παράδειγμα μπορεί ένας παίκτης μετά από προπόνηση μόνο μίας εβδομάδας να μπει και να παίξει κανονικά στον αγώνα και κάποιος άλλος παίκτης μετά από έναν μήνα να αντιμετωπίσει πρόβλημα τραυματισμού. Αυτό το ζήτημα εξαρτάται και είναι καθαρά υποκειμενικό και μυοσκελετικό, ανάλογα με το σύστημα του κάθε ποδοσφαιριστή, γιατί αλλιώς ανταποκρίνεται ο ένας με τον άλλον.

Εφόσον αποφασιστεί η επιστροφή εμείς θα πρέπει να δώσουμε όσο πιο προσεκτική επιβάρυνση στα παιδιά, ώστε να είναι έτοιμα για τα παιχνίδια».

Τέλος, όσον αφορά στην προπόνηση που πραγματοποιήθηκε εν μέσω καραντίνας συνεχάρη τους ποδοσφαιριστές του, τονίζοντας: «Κατά τη διάρκεια της καραντίνας υπήρχε πρόγραμμα εκγύμνασης των παικτών και απ’ ό,τι ενημερώθηκα από τον γυμναστή μας, (σ.σ. Νίκο Αθανασιάδη) όλοι μας οι ποδοσφαιριστές ήταν εξαιρετικά συνεπείς στο πρόγραμμα και για το λόγο αυτό τους αξίζουν συγχαρητήρια».

Γιόρτασαν την… επιστροφή

Την επιστροφή του Στάικου Βεργέτη με «έξοδο» μετά από καιρό γιόρτασαν οι κυανόλευκοι στο παραδοσιακό τσιπουράδικο «Δεμίρης» στη Νέα Ιωνία. Στη φωτογραφία από αριστερά οι Δημήτρης Χατζημπύρος, Σταύρος Ρούσης, Στέργιος Φάτσης, Ρήγας Στύλας, Γιάννης Καζεπίδης, Νίκος Αγγελάρας, Στάικος Βεργέτης, Βασίλης Βενέτης, Βασίλης Πανόπουλος, Στέλιος Κολόζος και Ιορδάνης Χατζηεφραιμίδης.

Επιστρέφει και ο στίβος της Νίκης

Στις προπονήσεις επιστρέφουν και οι αθλητές άνω των 13 ετών για το τμήμα στίβου της Νίκης Βόλου και όπως τονίζεται σε ανακοίνωση: «Με απόφαση του εφόρου του τμήματος Γιώργου Τάκη και γνωρίζοντας τις τελευταίες εξελίξεις και σύμφωνα με την ανακοίνωση του υφυπουργού Αθλητισμού θα ξεκινήσουν οι προπονήσεις των αθλητών/τριων άνω των 13 ετών. Η είσοδός τους στο στάδιο θα γίνεται με ονομαστική λίστα και βεβαίωση γιατρού ανά γκρουπ και τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας.

Γι’ αυτό σας ενημερώνουμε ότι όλοι οι αθλητές/τριες των ακαδημιών και της προαγωνιστικής ομάδας δηλαδή όσοι γυμνάζονταν με τους προπονητές Βάσω Κολλυμένου, Δήμητρα Αηδονίδου, Ελένη Σκουργιά και Ηλιάννα Σταυρουλάκη δεν θα συνεχίσουν τις προπονήσεις τους και θα δώσουμε ραντεβού το Σεπτέμβρη.

Λόγω αυτής της δέσμευσης οι αθλητές/τριες που θα συνεχίσουν τις προπονήσεις τους και θα συμμετέχουν στους διασυλλογικούς και πανελλήνιους αγώνες θα είναι αυτοί που γυμνάζονται με τους προπονητές της αγωνιστικής μας ομάδας Παύλο Παρασκευόπουλο και Αποστόλη Βλαχάβα οι οποίοι και θα βρίσκονται στην ονομαστική λίστα και θα έχουν φέρει το έγγραφο του γιατρού που ζητάνε για να επιτραπεί η είσοδος τους στον χώρο.

Υ.Γ. Οι νέες εγγραφές θα ξεκινήσουν μέσα στον Αύγουστο».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου