ΤΟΠΙΚΑ

Πήραν το γυμναστήριο… σπίτι τους

πήραν-το-γυμναστήριο-σπίτι-τους-126006

Μπορεί οι χώροι άθλησης να παραμένουν κλειστοί από τις 13 Μαρτίου, με την παράταση για λόγους υγείας να συνεχίζεται και μέσα στον Απρίλιο, ωστόσο η άθληση δεν σταματά, τουλάχιστον για τους Βολιώτες – μέλη του Fitness Factory.

Σε κανέναν αθλητή δεν άρεσε το κλείσιμο των χώρων εκγύμνασης του αλλά πλέον κρίνεται απαραίτητο τις μέρες του κορονοϊού για λόγους δημόσιας υγείας. Με πρωταρχικό μέλημα την υγεία όλων, και στο Fitness Factory μετά από χρόνια λειτουργίας στις εγκαταστάσεις του Πανθεσσαλικού οι προπονήσεις σταμάτησαν, αλλά ο εξοπλισμός του δεν έμεινε ανεκμετάλλευτος.

Συγκεκριμένα αφού απολυμάνθηκε όπως έπρεπε, μοιράστηκε δωρεάν στα μέλη – αθλητές, οι οποίοι πλέον προπονούνται από το σπίτι. Εστω κι αν πλέον δεν υπάρχει η ζεστασιά της παρέας, που χαρακτήριζε το Box, η εκγύμναση έχει μεταφερθεί διαδικτυακά και μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου καθημερινά υπάρχει πρόγραμμα για εκγύμναση από το σπίτι.

Μιλώντας στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ο ιδιοκτήτης – προπονητής του F.F. Aλέξανδρος Πεσεξίδης σχολίασε σχετικά με την κατάσταση και την πρωτοβουλία που πήρε: «Ολοι θα πρέπει να βάλουμε πλάτη και όλοι να συμμορφωθούμε με τα μέτρα πρόληψης. Από τη μεριά μας κλείσαμε το δεύτερο σπίτι μας κι ας ελπίσουμε ο χρόνος να είναι όσο γίνεται μικρότερος. Η σκέψη να μοιραστεί ο εξοπλισμός του Fitness Factory Volos στο σπίτι του καθένα είναι κάτι που πραγματικά με γεμίζει, όσο πιστεύω και όσους προπονούνται από το σπίτι και έχουμε καθημερινή επαφή. Η κίνηση μου αυτή είναι ένα μικρό «ευχαριστώ» σαν ανταπόδοση στα επτά χρόνια λειτουργίας μας. Σκοπός είναι να παραμείνουμε όλοι σπίτι και με την προπόνηση να είμαστε όλοι υγιείς».

ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου