ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Θέλει ξανά Πανθεσσαλικό

θέλει-ξανά-πανθεσσαλικό-137497

Παρά το γεγονός ότι… όνειρο όλων στη Νίκη Βόλου είναι η επιστροφή στη φυσική έδρα και στο «Παντελής Μαγουλάς», ωστόσο οι κυανόλευκοι δεν παραμερίζουν την ιδέα του Πανθεσσαλικού Σταδίου.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο της κυανόλευκης ΠΑΕ, Βασίλη Βενέτη, θα προγραμματιστεί συνάντηση μέσα στον επόμενο μήνα και εφόσον το επιστρέψει η γενικότερη κατάσταση από την καραντίνα του κορονοϊού, προκειμένου να διεκδικηθεί και πάλι η χρήση του σταδίου από τη Νίκη Βόλου. Ο κ. Βενέτης φιλοξενήθηκε χθες στον Βlue Heart Fm και αναφέρθηκε σε όσα ζητήματα έχουν φρενάρει τις τελευταίες ημέρες, λόγω του ιού, όπως το Πανθεσσαλικό, η θύρα 3 του «Παντελής Μαγουλάς», το γήπεδο του ΟΣΕ, αλλά και η αναδιάρθρωση, που μοιάζει μονόδρομος πλέον.

Ακόμη επεσήμανε πως η ΠΑΕ είναι τυπική στις συμφωνίες της και πως προσπαθεί να εκπληρώνει πάντα τις οικονομικές της υποχρεώσεις, βρισκόμενη δίπλα στους παίκτες της, ιδιαίτερα αυτές τις ημέρες, ενώ ζήτησε από τον κόσμο να είναι αισιόδοξος για το μέλλον της ομάδας, αλλά και προσεκτικός ένεκα της κατάστασης του κορονοϊού. Αναλυτικά όσα ανέφερε στην εκπομπή του Γιώργου Μαστρογιάννη:

Για το βοηθητικό του Πανθεσσαλικού που πλέον βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση μιας και δεν γίνεται χρήση του: «Σίγουρα ένα φυσικό χόρτο το οποίο δεν πατιέται και στο οποίο δεν γίνεται χρήση βελτιώνεται από μόνο του πάρα πολύ, αλλά το θέμα είναι γενικότερο και όχι η συντήρηση που γίνεται τώρα. Το θέμα είναι να λυθεί αν μπορεί να λυθεί, για εκμετάλλευση σε μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, κι αν μπορεί να είναι ξεκάθαρη η σχέση μας απέναντι στο Πανθεσσαλικό και η σύμβαση που έχουμε αν θα μπορεί να συνεχιστεί, αν θα περάσει στον Δήμο Βόλου ή αν συνεχίσει να το εκμεταλλεύεται η Εταιρεία Ακινήτων. Είναι ένα θέμα το οποίο θα μας απασχολήσει για την επόμενη σεζόν σίγουρα. Σαν Νίκη Βόλου σίγουρα θέλουμε να το χρησιμοποιούμε, και θεωρούμε πως έχουμε εκπληρώσει όλες μας τις υποχρεώσεις και μας οφείλει η Εταιρεία Ακινήτων του δημοσίου και αν δεν βρούμε κάποια λύση, υπάρχει μία άλλη ενδιάμεση, που είχαμε και τη φετινή χρονιά (σ.σ. το γήπεδο της Νεάπολης). Θέλουμε σίγουρα να αποφύγουμε τις νομικές διαδικασίες και ίσως γίνουν κάποια ραντεβού τον επόμενο μήνα κάτι που όμως είναι πρώιμο να μιλάμε στην κατάσταση που είμαστε. Όποτε όμως ξεκαθαρίσει γενικότερα η κατάσταση με το θέμα του κορονοϊού, είναι μία από τις βασικές μας προτεραιότητες το Πανθεσσαλικό».

Για την ανέγερση της θύρας 3 του «Παντελής Μαγουλάς»: «Τα θέματα της θύρας 3, όπως και το γήπεδο του ΟΣΕ κάπως έμειναν στη μέση. Δεν θέλαμε να πιέσουμε παραπάνω από τη μεριά μας λόγω των ημερών. Μείναμε σε αυτή τη φάση και δεν έχουν λυθεί ακόμη αυτά τα θέματα, που είναι προτεραιότητα για εμάς και η ανέγερση της θύρας 3 και η παράδοση από την πλευρά του ΟΣΕ, γιατί έχουμε ενεργό συμβόλαιο σε ένα ακίνητο που δεν μας έχει παραδοθεί. Όπως όλα τα υπόλοιπα θέματα έτσι κι αυτά έχουν παγώσει».

Για την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος σχολίασε: «Δεν ξέρουμε αν θα συνεχιστεί το φετινό πρωτάθλημα κι αν γίνουν οι αγωνιστικές που απομένουν. Αυτό είναι ένα αρκετά κρίσιμο σταυροδρόμι γιατί αν δεν γίνουν οι αγώνες σίγουρα η αναδιάρθρωση είναι μονόδρομος. Υπήρχε προσδοκία από ομάδες, όπως για εμάς που είμαστε τρεις βαθμούς πίσω από τη θέση της ανόδου, από άλλες ομάδες που είναι από κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού και είναι δύο διαφορετικά πράγματα για το αν θα συνεχιστεί το πρωτάθλημα. Αν όχι, νομίζω είναι μονόδρομος να γίνει η αναδιάρθρωση για να υπάρχει μία πιο δίκαιη λύση για όλες αυτές τις ομάδες».

Στη συνέχεια σχολίασε αισιόδοξα σχετικά με την αναδιάρθρωση πως: «Νομίζω ότι θα πάει από μόνη της η αναδιάρθρωση. Αν δεν συμβεί αυτό και συνεχίσουν οι αγώνες, πάλι είναι ένα θέμα που εμείς έχουμε αναδείξει από πέρυσι ότι είναι προβληματική η κατηγορία. Ειδικά η Super League 2 είναι μία φυτεμένη κατηγορία, που είχε στερήσει την άνοδο από τις ομάδες την περσινή σεζόν και είχαμε προβλέψει ότι είναι μία κατηγορία που δεν θα παρείχε κάτι στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Είναι μονόδρομος και πάλι από την πλευρά μας να καταργηθεί η κατηγορία και να γίνει ένα πρωτάθλημα πιο ανταγωνιστικό, όπως ήταν και το δικό μας, με ομάδες με περισσότερο κόσμο με μεγαλύτερη υγεία, πιο ανταγωνιστικό. Αλλά είναι όλα αυτά θέματα, που ανάλογα με την πορεία των πραγμάτων θα δείξει και πως θα εξελιχθούν».

Ωστόσο αυτό που προέχει αυτή τη στιγμή είναι η υγεία όλων και όχι θέματα που έχουν να κάνουν με την αναδιάρθρωση αναφέροντας: «Περισσότερο το μυαλό μας πρέπει να είναι στο να προφυλασσόμαστε και εμείς και οι ευπαθείς ομάδες, και να περάσει αυτός ο χρόνος όσο πιο ανώδυνα γίνεται για να επανέλθουμε στην κανονικότητα».

Απευθυνόμενος στον κόσμο της ομάδας σχολίασε πως πρέπει να είναι αισιόδοξος για την επόμενη μέρα, λέγοντας: «Το αύριο θα είναι καλύτερο και όπως τελείωσε ανερχόμενα η φετινή χρονιά, γιατί ξεκινήσαμε κάπως στραβά και στην πορεία βρήκαμε τον δρόμο μας. Νομίζω ότι από αυτό το σημείο και πέρα η καινούργια χρονιά θα είναι το ίδιο καλή, αν όλα πάνε καλά και επανέλθουμε στην κανονικότητα».

«Μένουμε σπίτι»

Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου έστειλε νέο μήνυμα, παραμονής στο… σπίτι και στην ιστοσελίδα της αναφέρει: «Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου 1924 εξακολουθεί να μένει σπίτι! Συνεχίζουμε να περιορίζουμε τις άσκοπες μετακινήσεις μας, συνεχίζουμε να προφυλάσσουμε τις οικογένειές μας».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου