ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Επεισοδιακό παιχνίδι στη Νεάπολη με αρνητικό πρωταγωνιστή τον Καδδά

επεισοδιακό-παιχνίδι-στη-νεάπολη-με-α-213487

Σε ένα παιχνίδι που η Νίκη καίγονταν για βαθμούς, όπως και το Αιγάλεω, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να φύγουν με τον βαθμό της ισοπαλίας χθες από το γήπεδο της Νεάπολης για την 18η αγωνιστική της Football League, με το 1-1 να διαμορφώνεται έπειτα από πέναλτι του Τσιλιγκίρη στο 18’ και κεφαλιά του Κρουθ στο 43.

Οι γηπεδούχοι ήθελαν από τη μία τους τρεις βαθμούς προκειμένου να εξασφαλίσουν και μαθηματικά την παραμονή τους στην κατηγορία και από την άλλη το Αιγάλεω για να συνεχίζει να ελπίζει σε παραμονή.

Βέβαια μετά τα αποτελέσματα του Σαββάτου και τη χθεσινή ισοπαλία της Βέροιας οι παίκτες του Στάικου Βεργέτη θα μπορούσαν να βρεθούν ακόμη πιο κοντά στη δυάδα ανόδου, ωστόσο ο ρέφερι Καδδάς από την Αχαΐα, έδειξε να έχει άλλη άποψη, καταλογίζοντας ανύπαρκτο πέναλτι υπέρ των φιλοξενούμενων, ενώ ακυρώθηκαν και δύο τέρματα των γηπεδούχων στο β’ μέρος.

Η Νίκη μετά το χθεσινό αποτέλεσμα παραμένει στο -2 από τον δεύτερο Ιωνικό, και στο -1 από τη Βέροια, βρισκόμενη στην 4η θέση και την ερχόμενη αγωνιστική θα παίξει στη Νίκαια με τον Ιωνικό.

Πώς ξεκίνησαν

Ο Αποστολίδης για ακόμη μία φορά ήταν κάτω από τα δοκάρια της Νίκης και στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά τοποθετήθηκαν οι Κάρδαρης, Βοσκόπουλος, Αλιατίδης, Σ. Κυριακίδης. Στη μεσαία γραμμή και ως αμυντικός μέσος τοποθετήθηκε ο Μπαλάφας, έχοντας μπροστά του, τους Καμπαγέρο και Ιορδανίδη. Στην επίθεση για την ομάδα του Στάικου Βεργέτη, από τα αριστερά κινούνταν ο Μπαταγίνι, από τα δεξιά ο Κρουθ, με τον Ροχάνο να τοποθετείται στην κορυφή.

Το Αιγάλεω του Θωμά Γράφα από την άλλη είχε κάτω από τα δοκάρια τον Σικαλιά και στα άκρα της άμυνας τους Στάθη και Σπυρόπουλο, με τους Συριόπουλο και Παπανικόλα να είναι τα δύο στόπερ. Αμυντικοί μέσοι ήταν οι Μαχαίρας και Σταματάκης, ο Γουέρε κινούνταν στα δεξιά, ο Τσιλιγκίρης στα αριστερά και ο Καλλέργης είχε ρόλο επιτελικού μέσου πίσω από τον προωθημένο Φαρινόλα.

Το φιλμ του αγώνα

1’ Ο Ροχάνο πέρασε όμορφα την μπάλα στον Μπαταγίνι ο οποίος από θέση τετ-α-τετ και από τα δεξιά δεν μπόρεσε να σκοράρει στέλνοντας την μπάλα δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι να περάσει μόλις άουτ.

10’ Σουτ του Μαχαίρα, το πρώτο για το Αιγάλεω στο παιχνίδι εκτός περιοχής, ο Αποστολίδης δεν θα δυσκολευθεί να μπλοκάρει.

15’ Η Νίκη κερδίζει κόρνερ από τα αριστερά με τον Κρουθ να το εκτελεί και τον Βοσκόπουλο να παίρνει την κεφαλιά, με την μπάλα να περνά πάνω από την εστία του Σικαλιά.

17’ Ο Γουέρε θα μπει μέσα στην περιοχή της Νίκης από τα δεξιά και κινούμενος παράλληλα με τη γραμμή της περιοχής θα χάσει την μπάλα καθαρά από τον Μπαλάφα, με τον διαιτητή Καδδά να δίνει πέναλτι, που αμφισβητήθηκε έντονα από τους γηπεδούχους.

18’ Ο Τσιλιγκίρης ανέλαβε την εκτέλεση του και απέναντι από τον Αποστολίδη έστειλε την μπάλα στα δεξιά, με τον πορτιέρε της Νίκης να την ακουμπά αλλά να μην μπορεί να αποκρούσει για το 0-1.

30’ Ο Τσιλιγκίρης εκτέλεσε φάουλ από τα δεξιά με τον Συριόπουλου να είναι μόνος του στη μικρή περιοχή της Νίκης, αλλά η κεφαλιά που έπιασε πέρασε πάνω από την εστία του Αποστολίδη που έμεινε εκτεθειμένος από την άμυνα του.

43’ Από σέντρα του Κυριακίδη από τα αριστερά ο Σικαλιάς δεν μπόρεσε να μπλοκάρει την μπάλα, με τον Κρουθ στο δεύτερο δοκάρι να μην έχει πρόβλημα να σκοράρει με κεφαλιά και να αφιερώσει το τέρμα της ισοφάρισης κατευθυνόμενος προς το πανό του Βαγγέλη Κωστή.

49’ Η Νίκη ζήτησε πέναλτι όταν μετά από σέντρα του Μπαταγίνι από τα αριστερά με τον Κρουθ να βρίσκεται μέσα στην περιοχή αλλά ο διαιτητής Καδδάς, δεν έδειξε να συγκινείται λέγοντας «παίζεται».

52’ Ο Κρουθ εκτέλεσε φάουλ από τα δεξιά με την μπάλα να στρώνεται στον Μπαταγίνι ο οποίος εκτός περιοχής έκανε το σουτ με την μπάλα να περνά δίπλα από το δεξί δοκάρι του Σικαλιά.

55’ Ενέργεια του Κρουθ από τα δεξιά ο οποίος πάτησε την μπάλα για τον Κάρδαρη, αυτός σήκωσε για τον Καμπαγέρο που μέσα στην περιοχή έκανε το γυριστό σουτ με το δεξί, χωρίς ωστόσο να βρει τέρμα.

70’ Ο Τσιλιγκίρης μετά από αντεπίθεση πάτησε στην περιοχή του Αποστολίδη από τα αριστερά, έκανε το σουτ, αλλά ο τερματοφύλακας της Νίκης κατάφερε να μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια.

73’ Εκτέλεση φάουλ του Κρουθ από τα αριστερά του ημικυκλίου της περιοχής πέρασε πάνω από την εστία με τον Σικαλιά να μην ανησυχεί.

84’ Ο νεοεισελθόντας Οικονομίκος στο ντεμπούτο του με τα κυανόλευκα βρήκε δίχτυα μετά από πέντε λεπτά στο παιχνίδι, αλλά το τέρμα του ακυρώθηκε ως οφσάιντ μετά από υπόδειξη του βοηθού που έφερε και πάλι τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται.

92’ Ο Οικονομίκος, που έδειξε αρκετά καλά στοιχεία και ποδοσφαιρικό θράσος στο πρώτο του παιχνίδι, σκόραρε ξανά με πλασέ εκτός περιοχής, αλλά το τέρμα του ακυρώθηκε ξανά μετά από νέα υπόδειξη του βοηθού, θεωρώντας πως ο Μπαταγίνι βρίσκονταν σε αντικανονική θέση – οφσάιντ επηρεάζοντας στην απόκρουση τον Σικαλιά.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ-ΑΙΓΑΛΕΩ 1-1

Football League – 18η αγωνιστική

Δημοτικό Γήπεδο Νεάπολης

Σκόρερ: 18’ πεν. Τσιλιγκίρης, 43’ Κρουθ

Διαιτητής: Καδδάς (Αχαΐας)

Βοηθοί: Στεφούλης, Μωυσιάδης (Γρεβενών)

4ος: Λεωνίδας (Τρικάλων)

Κίτρινες: (60’ Μπαλάφας, 63’ Σ. Κυριακίδης, 71’ Μαχαίρας, 88’ Τσαφταρίδης, 92’ Βοσκόπουλος)

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Αποστολίδης, Αλιατίδης, Βοσκόπουλος, Σ. Κυριακίδης, Κάρδαρης, Μπαλάφας, Καμπαγέρο (79’ Οικονομίκος), Ιορδανίδης (62’ Τσιώλης), Κρουθ, Μπαταγίνι, Ροχάνο

ΑΙΓΑΛΕΩ: Σικαλιάς, Στάθης, Σπυρόπουλος, Συριόπουλος, Παπανικόλας, Μαχαίρας, Γουέρε (84’ Τσαφταρίδης), Σταματάκης, Φαρινόλα (42’ Μακρυγιάννης, 87’ Καπός) , Καλλέργης, Τσιλιγκίρης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου